-
October 13th, 2012, 00:46
نقد سایت فیس نما !!!
سلام دوستان
هر آنچه از فیس نما میدانید بگوید!!! به طور کلی این سایت رو نقد کنید
من هم نکاتی را خدمتتون عرض میکنم که براتون خیلی جالبه!
-
تعداد تشکر ها ازparsianweb به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012 00:46
# ADS
-
October 13th, 2012, 01:00
عضو انجمن
پاسخ : نقد سایت فیس نما !!!
این سایت و گروه های این سایت img4up و... با سرمایه عظیمی که مدیر این سایت داشت بالا اومد!
-
-
October 13th, 2012, 01:15
مهم ترین نقد این سایت اینه که:
وقت گذاشتن برای ساختن چیزی که قبلا دیگران بهترین و کامل ترین اون رو ساختن علاوه بر این که درست نیست عاقلانه هم نیست!!!!!!!
واسه هیچ کس این امر پوشیده نیست که سایت فیس نما از طرح فیسبوک کپی برداری شده
ضمن که این به هیچ عنوان به کاملی فیسبوک نمیرسه و نخواهد رسید!
یک وقت هست چیزی قبلا ساخته شده اما ضعف داره خوب شما میای اون طرح رو کامل می کنی و کار شایسته ای هست
اما این سایت طرحی رو کپی برداری کرده که به جرات نسخه اصلی اون نقصی نداره و در دنیا حرف اول رو میزنه
مورد دیگه این که از روش های غیر حرفه ای (تبلیغات پاپ آپ) برای بالا کشیدن خودش استفاده کرد!!!
مشکل اینه به جای این که ما خومون رو باور داشته باشیم و ما خالق باشیم
نشستیم یک گوشه و به دست دیگران نگاه می کنیم ببینیم اونا چیکار کردن تا ما هم همون کار رو بکنیم!!!
فیسبوک در حال حاضر به حدی اعتبار و محبوبیت داره که میشه ازش برای لاگین کردن در بسیاری از سایت های دسته اول استفاده کرد(یوتیوب/یاهو/وووو....) اما به نظرتون چنین طرحی که کپی برداری شده جای طرح اصلی رو می گیره؟!
از نظر من در یک کلام طرح عقلانی و هوشمندانه ای نبود
ضمن این که خیلی خیلی مشابه های ایرانی و داخلی اون از قبل وجود داشت
مثل کلوب دات کام .و.................
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
54th7, Cyrus.The.Great, danitfk, DaryaHost, DreamServer, hack2hacker, mehrania, nimo0ol, parsdrive, parsianweb, pudge, spooky021, vvkk68
-
October 13th, 2012, 01:30
عضو انجمن
متاسفانه چون کار ضعیفیه و این حجم تبلیغاتی که دارن میکنن کمی مشکوکه !
کلاً من از شبکه های اجتماعی که ***** نمیشن و یا v***n فروشی که درگاه مستقیم بانکی داره خوشم نمیاد !!!
اگر فرد عادی ای همچین سایتی زده بود 3 روزه به بهانه های مختلف لیفتر میشد .
-
تعداد تشکر ها ازhasun به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 10:39
واقعا سیستم ضعیفی داره
اسکریپتشون هم اختصاصی نیست
و با توجه به بالا رفتن حجم مطالب و تصاویر همین روزاست که سی پی یو های serverdl منفجر شه!
-
تعداد تشکر ها ازparsianweb به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 12:16

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
مهم ترین نقد این سایت اینه که:
وقت گذاشتن برای ساختن چیزی که قبلا دیگران بهترین و کامل ترین اون رو ساختن علاوه بر این که درست نیست عاقلانه هم نیست!!!!!!!
واسه هیچ کس این امر پوشیده نیست که سایت فیس نما از طرح فیسبوک کپی برداری شده
ضمن که این به هیچ عنوان به کاملی فیسبوک نمیرسه و نخواهد رسید!
یک وقت هست چیزی قبلا ساخته شده اما ضعف داره خوب شما میای اون طرح رو کامل می کنی و کار شایسته ای هست
اما این سایت طرحی رو کپی برداری کرده که به جرات نسخه اصلی اون نقصی نداره و در دنیا حرف اول رو میزنه
مورد دیگه این که از روش های غیر حرفه ای (تبلیغات پاپ آپ) برای بالا کشیدن خودش استفاده کرد!!!
مشکل اینه به جای این که ما خومون رو باور داشته باشیم و ما خالق باشیم
نشستیم یک گوشه و به دست دیگران نگاه می کنیم ببینیم اونا چیکار کردن تا ما هم همون کار رو بکنیم!!!
فیسبوک در حال حاضر به حدی اعتبار و محبوبیت داره که میشه ازش برای لاگین کردن در بسیاری از سایت های دسته اول استفاده کرد(یوتیوب/یاهو/وووو....) اما به نظرتون چنین طرحی که کپی برداری شده جای طرح اصلی رو می گیره؟!
از نظر من در یک کلام طرح عقلانی و هوشمندانه ای نبود
ضمن این که خیلی خیلی مشابه های ایرانی و داخلی اون از قبل وجود داشت
مثل کلوب دات کام .و.................
اسمش هم کپی برداریه
فیس بوک معناش میشه "چهره نما" (نزدیک ترین معناش اینه) .... بعد اینا اومدن "فیس" از انگلیسی گذاستن "نما" رو از فارسی
ویرایش توسط azure : October 13th, 2012 در ساعت 12:22
-
-
October 13th, 2012, 12:52
عضو جدید
این سایت تنها دلیل پیشرفتش تبلیغات پاپ آپیه برا این سایت در بیشتر سایتهای پر بازدید انجام شده وگرنه اینهمه سایت با شیرترانیکس هستند که مثل فیس نما قالب اختصاصی دارند اما چنین پیشرفتی نداشتند
اما بهر صورت کاربران این سایت واقعین و پاپ آپ هم یه نوع تبلیغانه . بنده در کل فیس نما را بیشتر یک طرح تجاری میدونم
-
تعداد تشکر ها از blog به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 13:18

نوشته اصلی توسط
hasun
متاسفانه چون کار ضعیفیه و این حجم تبلیغاتی که دارن میکنن کمی مشکوکه !
کلاً من از شبکه های اجتماعی که ***** نمیشن و یا v***n فروشی که درگاه مستقیم بانکی داره خوشم نمیاد !!!
اگر فرد عادی ای همچین سایتی زده بود 3 روزه به بهانه های مختلف لیفتر میشد .
منم کامل موفق حرفتون هست سایت من فقط یه بازی انلاین بود که لیفتر کردن هی نامه ایمیل میدم جوابگو نیست کسی کاش سازمانش تو تبریز بود ..!
-
-
October 13th, 2012, 13:39
عضو انجمن
مالک این سایت دوست من هستند
به سختی مجوز این سایت رو گرفتند و تا چند سال دیگر حتما موفق خواهند بود
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
-
October 13th, 2012, 16:52
فکر کنم فیس نما ماهانه 20 تا 40 میلیون تومن هزینه برای تبلیغاتشون میکنن.
اما یوزر های کمی دارند زمانی که تبلیغات برداشته بشه امارشون می خوابه چون سیستمشون بسیار ساده است و چیزه خاصی داخلش نداره و یوزری هم نداره البته نسبت به امارشون
-