دوستانی که از این درگاه ها استفاده کردن بگند کدومش بهتره و دردسر کمتری داره واسه ثبت نام و همچنین معتبر تره ( یعنی مثل JayPal نشه :دی )
Payline یا Jahan Pay
دوستانی که از این درگاه ها استفاده کردن بگند کدومش بهتره و دردسر کمتری داره واسه ثبت نام و همچنین معتبر تره ( یعنی مثل JayPal نشه :دی )
Payline یا Jahan Pay
هر دو عالی هستند سر کارمزد فرق دارند
حداقل پی لاین 5 است
جهان پی 10 است برای تسویه
سلام
هر دو شون معتبر هستند و تیم مدیریت شان در انجمن وب هاستینگ تالک عضو میباشند .
نمیشه گفت کدوم بهتره ، جدیدا هر دو امکانات خوبی دارند ارائه میدن و رقابت خوبی دارند .
موفق باشید
جهان و پارس
پی لاین بسیار جو گیر هست
شک نکنین پی لاین
پرداخت به موقع ، امنیت ، امکانات خوب و ...
در کل عالیه
دسته اول: .sharjiran - jahanpay - payline - zarinpal- pars pal
- pardakhtnet - takpardakht - oxinpay - mihanpal : دسته دوم
بلک لیست دسته سوم : jaypal - mehrpay - shetab biz
من با 90% اینا کار کردم که گفتم کلن و موجود هستند دسته سوم که مشخص هست بلک لیست .
دسته اول معروف و معتبر ترین از همه نظر . دسته دوم هم خوبهستند بد نیستند .
Jahan Pay به تسویب رسید
فقط یکم زیادی مدارک میخواد کد پستی . آدرس . تلفن ثابت اینا اضافه ست به نظرم
تشکر از راهنمایی دوستان
هر دو درگاه کارشون عالیه ، در مورد مدارک به نظرم کاملاً دلیل بر اینه که بر اساس قوانین و مقررات کار میکنن من از سازمانهایی که بروی اصول و موازین خودشون پا فشاری دارن خوشم میاد چون سازمانی که به حرف خودش عمل نکنه یا بهتر بگم حرف خودشو زیر پا بزاره چطور میاد به ارباب رجوع جواب پس بده یا متعهد باشه خلاصه مطلب هر 2 درگاه از دید بنده که با هر 2 کار میکنم بالاترین نمره نسبت به سایر درگاهها رو کسب میکنن و یه موضوع که با هر دو درگاه تست کردم ، بخاطر مشکلات با فروشندگان و تماس با پشتیبانی درگاه بود که جهان پی متعهد تر و پیگیر تر بود در مجموع بهترین های موجود همین 2 شرکت هستن شک نکنید.
من با هر دو کار کردم
هر دو خوب هستند
100% پی لاین ! الان هم دارم استفاده میکنم ! میتونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه جهان پی به مسائلش خیلی حساس هستش و یه اختلال حسابی که پیش میاد پدر طرف رو در میاره
تا الان که با پی لاین کار کردم 100% عالیه به موقع پرداخت میکنه , سریع , امنیت بالا ! ...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)