-
عضو انجمن
Vps ویندوز برای fifa 2010
سلام دوستان. من یک سوال دارم.
همانطور که میدونید war craft یک کد داره که توی سرور ویندوز نصب میکنید و شما میتونید باهاش بصورت آنلاین بازی کنید.(البته باید نسخه کاربر را روی سیستمتان نصب کنید). آیا برای فیفا میشه؟
البته سرور ویندوزی من فقط SSH داره.
آیا راهی براش است؟
-
-
May 31st, 2010 18:02
# ADS
-
پاسخ : Vps ویندوز برای fifa 2010
سرور ویندوز هم مگه ssh داره؟!
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
سلام دوستان. من یک سوال دارم.
همانطور که میدونید war craft یک کد داره که توی سرور ویندوز نصب میکنید و شما میتونید باهاش بصورت آنلاین بازی کنید.(البته باید نسخه کاربر را روی سیستمتان نصب کنید). آیا برای فیفا میشه؟
البته سرور ویندوزی من فقط SSH داره.
آیا راهی براش است؟
لینوکس SSH داره ...
ویندوز Remote Desktop داره ...
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
والا منم تو همین موندم.!
ویندوز داره بعد ssh !
وا...![COLOR="Silver"]
ویرایش توسط m_dg_farari : June 1st, 2010 در ساعت 03:26
-
-
عضو انجمن
والا منم توی همین موندم. سرورو ایرانی بود. ولی کلا آیا میشه؟ کار شدن میشه؟ pes 2010 هم میخواهیم راه اندازی کنیم.
-
-
ببینید بنده که زیاد تجربه ای توی گیم سرور ندارم. ولی خوب اینطور که بچه های با تجربه تر میگن نیاز به سرور و یا وی پی اس ویندوز دارید شما ! البته مدیریت همین وی پی اس یا سرور از تهیش بسیار مشکل تره.
چون گیم سرور کار هر کسی نیست و کار با تجربه هاست! به هر صورت این وی پی اس که شما داری چون دسترسیتون بهش توسط ssh هست این یه سرور مجازی لینوکس هست. من برای گیم سرور شما رو به شرکت مهر پویان راهنمایی میکنم
مهر هاست | هاست لینوکس | هاست ویندوز | نمایندگی فروش | هاست WAREZ وارز | ثبت دامنه | cPanel | PLESK | هاست و دامین | هاست ارزان
تجربه ی خوبی دارن در این زمینه و به کار واردن. حد اقل میتونید ازشون راهنمایی بخواید.
موفق باشید
-
-
عضو انجمن
مرسی. سرور هست. مشکلی نداریم. کلا نظر من اینه که آیا میشه فیفا 2010 و pes2010 را راه اندازی کرد؟
اصلا سرورها ساپورت میکنند؟
اصلا خوده نرم افزار ساپورت میکنه؟
-
-
با توجه به اینکه بنده زیاد تجربه ای ندارم زیاد هم نمیتون نظر بدم.
اط دوستان با تجربه در این زمینه نظر بخواین.
-