سلام
برای سئو یک سایت وردپرسی چه کارهایی باید انجام بشه؟
چجوری سایت رو به صفحات اول گوگل برسونیم؟
سلام
برای سئو یک سایت وردپرسی چه کارهایی باید انجام بشه؟
چجوری سایت رو به صفحات اول گوگل برسونیم؟
افزونه wordpress seo نصب كن.
پنل رایگان اس ام اس-خط اختصاصی-ارسالbts
پوپک اس ام اسwww.popaksms.ir
وقتی سایت رو راه انداختم نصبش کردم کانفیگ هم کردم
سلام و درود معمولا وردپرس از نظر سئو بسیار کامل تر از جوملا و یا هر مدیریت محتوای دیگر عمل میکند . اما برای بالا بردن سئو شما دو راه دارید :
1 = بدید به دیگران براتون سدو کنن
2 = خودتون سئو کنید . برای اینکار شما می توانید مقالات متفاوت را دانلود کنید به صورت رایگان و بخونید تا علم سئوتون بالا بره . در ضمن برای پیشرفت سئو معمولا باید بیشتر در قسمت تگ های head کار بشه . و سعی کنید تگ های مختلفی که گوگل بهش اهمیت میده مثل تگ های h1 h2 h3 و..... .
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
سلام خسته نباشید
اگه مایل هستید به سایت ما بیایبد و مشاهده کنید که تمامی مطالب ما صفحه اول تا دوم گوگل هست , هرچند مطالب هنوز زیاد نشده و مدت کمی هست که سایت فعالیت خود را اغاز کرده .
ما میتوانیم به شما کمک کنیم . ما را ادد کنید ( mohammad_baroni@yahoo.com )
my-wp.ir | وردپرس من
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.my-wp.ir | وردپرس من
روی قالب هم کار کنید.
به امیدو خدا سایت پربار شد قالب حرفه ای جدید دیگری برای سایت قرار میدهیم , قالب سایت روش خیلی کار شده برای سئو . اگه سوالی بود ایمیل بنده رو ادد کنید .
mohammad_baroni@yahoo.com
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.my-wp.ir | وردپرس من
افزونه هایی وجود داره که از اونها استفاده کنید
با ایدی musicspaceir@yahoo.com
در ارتباط باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)