-
February 13th, 2014, 22:21
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
Abolijoon, dertgtr, downloaddl, gharibion, glxx, madvps, merci, negar., rezaonline.net, rezarostami, sardarn, tejarathost, usozbaran
-
February 13th, 2014 22:21
# ADS
-
February 13th, 2014, 22:29
عضو انجمن
پاسخ : ارائه رایگان سیستم پشتیبانی وهاب آنلاین ؟
سلام آقا وهاب.
ایرانی ها همیشه از سیستمهای رایگان استقبال میکنن اما مساله دوام و درآمد اقتصادی هم در نظر بگیرید.
راستی خود اسکریپت webim رایگان هست ؟
اگر رایگان باشد به نظر بنده روش کار کنید و یا بصورت رایگان یا با گرفتن هزینه نسبت به این سفارشی سازی ها اقدام کنید .
اما اگر رایگان نیست به نظر بنده روش کار نکنید .
و لطفا به این سوال نیز پاسخ بدید : اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
اگر روزی بنده از این سیستم استفاده کنم حتما کپی رایت شما رو لحاظ میکنم حتی اگر هزینه ای هم داده باشم 
یه چیزی که من از این تصاویر دریافتم ، اسکریپت نسبتا کاملی هست ، به نظرم میشه کلا یک نسخه اختصاصی مشابهش رو پیاده کرد (در صورتیکه این اسکریپت رایگان نباشد البته .)
فکر کنم یکی دو ماه وقت میبره .

انشالله موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014, 22:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام آقا وهاب.
ایرانی ها همیشه از سیستمهای رایگان استقبال میکنن اما مساله دوام و درآمد اقتصادی هم در نظر بگیرید.
راستی خود اسکریپت webim رایگان هست ؟
اگر رایگان باشد به نظر بنده روش کار کنید و یا بصورت رایگان یا با گرفتن هزینه نسبت به این سفارشی سازی ها اقدام کنید .
اما اگر رایگان نیست به نظر بنده روش کار نکنید .
اگر روزی بنده از این سیستم استفاده کنم حتما کپی رایت شما رو لحاظ میکنم حتی اگر هزینه ای هم داده باشم
یه چیزی که من از این تصاویر دریافتم ، اسکریپت نسبتا کاملی هست ، به نظرم میشه کلا یک نسخه اختصاصی مشابهش رو پیاده کرد (در صورتیکه این اسکریپت رایگان نباشد البته .)
فکر کنم یکی دو ماه وقت میبره .
انشالله موفق باشید
سلام رضا جان
اسکریپت رایگان هست اما اینطور که تو عکس ها میبینید مرتب و شیک و مجلسی نیست و خیلی چیزاشو خودم مجبور شدم اصلاح کنم
البته چند پلاگین هم براش آماده کردم که سیستم رو کامل کامل میکنه
خودمم تو فکر ارائه رایگان اما فروش تجهیزات مثل پلاگین و قالب و... بودم و واسه همین تاپیک زدم
بله سیستم نسبتا کاملی هست و بسیار هم سبک
-
-
February 13th, 2014, 22:41
جای بحث نیست ، رایگان باشه خیلی بهتر هست !
بنده هم حتمآ کپی رایت رو لحاظ میکنم ! (باشد که اینطوری بتونیم حمایت کنیم از شما ! :دی )
-
تعداد تشکر ها ازnamesis R به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014, 22:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
namesis R
جای بحث نیست ، رایگان باشه خیلی بهتر هست !
بنده هم حتمآ کپی رایت رو لحاظ میکنم ! (باشد که اینطوری بتونیم حمایت کنیم از شما ! :دی )
تشکر از نظرتون استاد
زنده باشید
انشالله تا چند روز آتی نتیجه با نظرات دوستان اعلام خواهد شد
-
-
February 13th, 2014, 22:45
درود بسیار عالی هست
مهم اینه رایگان باشه وهاب جان :دی
-
تعداد تشکر ها ازkourosh_it به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014, 22:56
عضو انجمن
سلام . بسیار کار شکیل و زیبایی شده . میتونید اسکریپت رو در 2 نسخه رایگان و پولی ارائه کنید که نسخه رایگان از آپشن ها و پلاگین های کمتری نسبت به پولی برخوردار باشه که در صورت نیاز کاربر با پرداخت هزینه سیستم کامل رو در اختیار داشته باشه
-
تعداد تشکر ها ازrezarostami به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014, 23:02

نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام . بسیار کار شکیل و زیبایی شده . میتونید اسکریپت رو در 2 نسخه رایگان و پولی ارائه کنید که نسخه رایگان از آپشن ها و پلاگین های کمتری نسبت به پولی برخوردار باشه که در صورت نیاز کاربر با پرداخت هزینه سیستم کامل رو در اختیار داشته باشه
فکر خوبیه ولی به اندازه رایگان بودنش ازش استقبال نمیشه
-
تعداد تشکر ها ازnamesis R به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014, 23:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود بسیار عالی هست
مهم اینه رایگان باشه وهاب جان :دی
سلام کروش جان
چشم انشالله بزودی
اما به سوالم پاسخ ندادی که :
اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟

نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام استاد
ممنون از نظرتون و پیشنهاد فوق العادتون
زنده باشید
دوستان لطف کنند لطفا به این سوال مهم پاسخ بدند :
اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
خدایی راستشو بگیدا بخدا ناراحت نمیشم اما میخوام بدونم چند درصد حاضرند کپی رایت رو حفظ کنند
-
-
February 13th, 2014, 23:07
عضو جدید
سلام . شما میتونید پولیش کنید و یجوری روش کد گذاری کنید که قابل بازگشایی نباشه ؟ یعنی فقط یه نفر بتونه استفاده کنه و رو یه دامنه اکتیو بشه ؟
به نظرم این پیشنهاد خوبیه
-
تعداد تشکر ها ازpourya74 به دلیل پست مفید