سلام
من میخواستم سایت جدید راه اندازی کنم به نظر اساتید از دامنه رنک دار استفاده کنم ( دامنه هایی که expire شدند ) که با رنک 4 و 5 دارم ! یا نه کلا با یه دامنه جدید بهتر است ؟؟
برای سيو کدام را پیشنهاد میکنید ؟
سلام
من میخواستم سایت جدید راه اندازی کنم به نظر اساتید از دامنه رنک دار استفاده کنم ( دامنه هایی که expire شدند ) که با رنک 4 و 5 دارم ! یا نه کلا با یه دامنه جدید بهتر است ؟؟
برای سيو کدام را پیشنهاد میکنید ؟
درود
از نظر بنده دامین رنک دار بهتره چون بالاخره یه امتیازی تو گوگل داره و سریع تر ایندکس میشه باز نظر شخصیه منه منتظر اساتید دیگه باشید شاید پاسخ بهتری بدن.
موفق باشید
کانفیگ سرور | بهینه سازی سایت | کانفیگ کلکسو | هاست | سرور مجازی
Parsgroup IT Group-دارای نماد اعتماد الکترونیکی
شماره تماس:021-77975229-ایمیل پشتیبانی :set@parsgroup.org
دوست گرامی،نظر من استفاده از دامنه رنک دار می باشد.پیروز باشید!!
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
اگه دامنه ی خوبیه استفاده کن ولی به چه درد میخوره دامنه اسم ت*می ولی رنک دار.
بستگی به دامین منقضی شده داره،دامینی داریم که رنکش 6 هست ولی اعتباری که پیش گوگل داره زیر 0 هست ولی دامینی هم داریم رنک 1 حتی صفر دارند ولی از خیلی رنک بالاها بهتر ایندکس میشن
nice-sms.ir
rank 3
موجود است :دی
سلام. میشه بیشتر توضیح بدید؟ بعید میدونم ایندکس شدن زود در زمان قبل از expire سایت تاثیری توی استفاده ایشون از استفاده از اون دامین داشته باشه! چون سرعت ایندکس اکثرا بستگی به زمانبندی ارسال پست و سرعت لود سایت داره. همچنین تعداد ایندکس ها بستگی به مطالب قبلی سایت داره که حالا که ایشون بخواد دامین رو استفاده کنه همه فاکتور های ایندکس هم طبیعتا عوض میشه.
دوران ارزش داشتن پیج رنگ گوگل دیگه تموم شده...
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
پیج رنک دیگه اون رنگ و بوی قدیم رو نداره :دی
به نظر من شما یک دامنه بخر ، یه مدت بزار آنلاین بمونه بعد ازش استفاده کن !
رنک دامنه مهم نیست , مهم اینه که دامنه چند تا بک لینک داره یا چقدر کلماتش از گوگل ورودی میگرفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)