به نظر شما بهترین روش برای سایتهای ف ل ت ر شده چیست که بیننده بتونه سایت را بدون ف ل ت ر ببینه ؟ پارک کردن یک دامنه دیگر روی آن یا پارک کردن آن روی یک دامنه دیگه یا درست کردن یک ساب دامین و تهیه یک کپی از محتوای سایت؟
راه حل آقایان با تجربه چیست ؟
به نظر شما بهترین روش برای سایتهای ف ل ت ر شده چیست که بیننده بتونه سایت را بدون ف ل ت ر ببینه ؟ پارک کردن یک دامنه دیگر روی آن یا پارک کردن آن روی یک دامنه دیگه یا درست کردن یک ساب دامین و تهیه یک کپی از محتوای سایت؟
راه حل آقایان با تجربه چیست ؟
ساب دامین بدی !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
همه موارد
میشه محاسن و معایب هر کدوم را بنویسید ؟ میخواهم به یک فعال اجتماعی که سایتش را بیخود ف ل ت ر کرده اند کمک کنم
توی سابدامین هزینه دامین جدید نمیدی
رنکت رو دامین خودت میمونه
اخرش دامین اصلی خودتو داری
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
خیلی ممنون آقای وحید. یعنی یک ساب دومین درست کنیم و کل سایت را در آنجا کپی کنیم. تنها مشکل در این روش همین است که موقع پست تازه یا بروز کردن یا هر تغییر، در دو جا باید اینکارها را کرد . درسته؟ یعنی محتویات سایت دو تا است.
نه نگاه کن شما به صورت wildcard تمام سایدامین هاتو میزاری روی سات اصلیت
هیچ مشکلی هم پیش نماید
اقای وحید میشه بیشتر توضیح بدهید؟ گمان کنم اگر راهنمای مفصلی بنویسید ، اطلاعات شما به درد خیلی ها میخوره
ببین شما باید 3 تا تنظیم انجام بدی
یکی توی DNS باید wildcard بدی به دامینت با یه دونه A رکورد
باید بری توی httpd.conf و اونجایی که نوشته شده
ServerAlias www.domain.com domain.com
شما بازم باید یه Wildcard بدی مثل :
ServerAlias www.domain.com domain.com *.domain.com
و بعد میری توی .httaccess سایت و این کد رو کپی میکنیامیدوارم متوجه شده باشید
<IfModule mod_rewrite.c>
Options +FollowSymLinks
Options +Indexes
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !www.domain.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?([a-z0-9-]+).domain.com [NC]
RewriteRule (.*) %2/$1 [L]
</IfModule>
سعی میکنم متوجه بشم ولی برای اطمینان بیشتر بگویم که دامنه اصلی ف ل ت ر است و نه ساب دومین که الان هنوز وجود نداره. راه حل شما برای همین است دیگه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)