من در بعضی از سایت ها که سرور میفروشن بعضی هاشون هارد اس اس دی میدن و بعضی ساتا میدن
مثلا به یه سایتی رفتم هارد 100 ساتا 10 هزار تومان است و هارد 10 گیگ اس اس دی 10 هزار تومان است فرق بین انها چیست؟
من در بعضی از سایت ها که سرور میفروشن بعضی هاشون هارد اس اس دی میدن و بعضی ساتا میدن
مثلا به یه سایتی رفتم هارد 100 ساتا 10 هزار تومان است و هارد 10 گیگ اس اس دی 10 هزار تومان است فرق بین انها چیست؟
تفاوتهای عمدهای بین SSD و هارددیسک معمولی وجود دارد که هزینه و ظرفیت اصلیترین آن است.
به عنوان مثال یک X25-M توانایی خواندن ۲۵۰ مگابایت دیتا در ثانیه دارد و یک هارددیسکSATA حدود ۱۰۰ مگابایت دیتا در ثانیه میتواند، بخواند. با توجه به این مقایسه، SSD دو و نیم برابر سریعتر از هارددیسک است. اما قدرت اصلی SSD در بخش جستجوی تصادفی (Random Access) خودنمایی میکند.
تو وگل جستجو کنید
ssd چیست؟
یکی از مهمترین خصوصیت هاردهای اس اس دی اینه در مقابل شوک و ضربه مقاوم تر هستن وسرعت رید و رایت نجومی بالایی دارن نسبت به ساتاها
میشه گفت که یکی از بارزترین تفاوتهاش سرعتش هست که اصلا یک چیزی هست برای یخودش
در یک کلام سرور که با هارد اس اس دی باشه اصلا مثل شوکولات میمیونه از نظر سرعت و کیفیت
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فرق بین هارد اس اس دی و ساتا
![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
البته بغیر از اینکه سرعت رید و رایت بسیار بهتری نصبت به ساتا دارند، بشدت زمان دسترسی (access time ) کمتری هم نصبت به هاردهای ساتا دارند که این مورد واقعا کار کردن با این گونه هاردها را بسار لذت بخش میکنه. مشکل اصلی این هاردها هم بحث ظرفیت پایین و قیمت بالاشون هست.
حتما در صورت توان مالی ssd تهیه کنید. سرعت خواندن و نوشتن به مراتب بالاتر است.
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
اول یه سرچ کنید بعد تاپیک بزنید.
Attribute SSD HDD مصرف برق میانگین 2-3 وات میانگین 6-7 وات قیمت گران - 50 سنت برای هر گیگ (خرید هارد 1 ترابایتی) ارزان - 15 سنت برای هر گیگ (خرید هارد 4 ترابایتی) ظرفیت 512 گیگ - 1 ترابایت (معمولن) تا 4 ترابایت زمان بوت سیستم عامل 22 ثانیه 40 ثانیه نویز فاقد قطعه مکانیکی و متناسبن فاقد نویز چرخش دیسک و هد قابل شنیدن لرزش بدون لرزش (بدون قطعه مکانیکی) چرخش دیسک ایجاد لرزش میکند تولید گرما مصرف برق کم، فاقد قطعه میکانیکی = تولید گرمای کم بشتر از SSD خرابی میانگین 2 میلیون ساعت میانگین 1.5 میلیون ساعت سرعت نوشتن اطلاعات تا 500 مگابایت بر ثانیه تا 120 مگابایت رمزنگاری FDE در بعضی مدل ها FDE در بعضی مدل ها سرعت خواندن 30 درصد بیشتر از HDD کمتر از SSD اثر میدان مغناطیسی ندارد دارد
ترجمه شده از اینجا
|||||||||||||||||||||||
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)