-
March 18th, 2014, 22:08
#1
عضو جدید
فقط اخبار آی تی
ویرایش توسط itm7.com : May 4th, 2014 در ساعت 11:11
-
تعداد تشکر ها ازitm7.com به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2014 22:08
# ADS
-
March 21st, 2014, 02:32
#2
عضو انجمن
پاسخ : اخبار آی تی ، مطالب برنامه نویسی ، اسکریپت ها ، دانلودستان ، پروژه و تحقیق در بخش "مباحث دیگر"
من پشت کار شمارو بشدت تحسین میکنم
از تمامی پست های شما تشکر کردم تو این تاپیک فقط یک مورد :
پست هاتون تو این تاپیک رو عین پست 1 بذارید (مختصر مفید) پست های مثل پست 18-17 بسیار طولانیه
موفق باشید یا علی
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 14:29
#3
عضو جدید
پاسخ : اخبار آی تی ، مطالب برنامه نویسی ، اسکریپت ها ، دانلودستان ، پروژه و تحقیق در بخش "مباحث دیگر"
مقاله / پشت صحنه مرکز داده 40 درجه سانتیگرادی اپل
توجه به استانداردهای زيستمحيطی و چگونگی تامين برق و مديريت دما در دنيای فناوری روزبهروز اهميت بيشتری میيابد و در اين ميان مراکز داده، بهعنوان تاسيسات بزرگی که هم برق زيادی بهکار میبرند و هم تهويه هوای آنها از حساسيت بالایی برخوردار است در کانون توجه ناظران قرار میگيرند.
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 17:25
#4
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 23:14
#5
عضو جدید
پاسخ : اخبار آی تی
تماشا کنید: فرود موفقیتآمیز مورفیوس، پرندهی عمودپرواز ناسا روی زمین
فرود آمدن خودکار روی سطح سیارات برای یک فضاپیما، امری مهم و اجتنابناپذیر است و به همین علت است که ناسا پرندهای به نام Morpheus را بارها آزمایش کرده است. مورفیوس که بهتر است آن را با نمایشگر پوشیدنی واقعیت افزودهی سونی اشتباه نگیرید، قبلاً در سال 2012 آزمایش شده و پس از سقوط، آتش گرفت. حالا ببینیم ناسا پس از آزمایشات بسیار، تا چه حد در فرود خودکار این پرنده موفق است.
مورفیوس در پروندهی آزمایشات خود، بارها و بارها موفقیت را ثبت کرده است. آخرین آزمون این پرنده در مرکز فضایی کندی برگزار شده است. در این آزمایش پرنده به مدت 98 ثانیه با سرعت 36 مایل بر ساعت یا حدود 58 کیلومتر بر ساعت، افزایش ارتفاع داده تا در نهایت به ارتفاع 1300 پایی معادل 396 متر صعود کند. در این آزمایش یک مسافر مهم و ویژه روی پرنده سوار شده که نام آن تکنولوژی فرود خودکار و اجتناب از آسیب است. این مسافر به اختصار ALHAT گفته میشود که با اسکن لیزری، بهترین نقطه برای فرود را انتخاب میکند. در واقع ALHAT در مأموریتهایی مثل فرود روی مریخ یا ماه، باید سطح زیر را اسکن کند تا مبادا فضاپیما روی سنگها و دیگر عوارض زمین فرود آید.
-
تعداد تشکر ها ازitm7.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پاسخ : اخبار آی تی ، مطالب برنامه نویسی ، اسکریپت ها ، دانلودستان ، پروژه و تحقیق در بخش "مباحث دیگر"
ظهور تحلیلگران کسبوکار در حوزه IT
شاید داغترین شغل حوزه IT این روزها، ناشناختهترین آنها باشد: تحلیلگر کسبوکار. متخصصان تکنولوژی ممکن است رضایت چندانی از این شغل نداشته باشند. اما ۲۳ درصد مدیران IT شرکتکننده در نظرسنجی سایت Computerworld گفتهاند قصد دارند در چند ماه آینده تحلیلگران کسبوکار برای شرکتهای خود استخدام کنند که این تعداد افزایش ۱۳ درصدی را نسبت به نظرسنجی سال گذشته نشان میدهد.
در شرایطی که مشاغل عرصه تکنولوژی مانند مدیران پایگاه داده، برنامهنویسان و طراحان وب، هیچگاه کاهش نمییابند، اما عملکرد تحلیلگران کسبوکار بیش از پیش مورد توجه فروشگاههای IT و شرکتهای بزرگ قرار میگیرد. آلن هاکمن، مدیر تکنولوژی اطلاعات در شرکت بینالمللی تیکو میگوید «تحلیلگر کسبوکار یکی از مهمترین نقشها را در فضای تکنولوژی اطلاعات دارد.» هاکمن که ادعا دارد رواج نرمافزار به عنوان خدمات و کالاسازی تکنولوژی به طور کلی، باعث شده تحلیلگران کسبوکار اهمیت بیشتری پیدا کنند، میگوید ظهور شغل تحلیلگر کسبوکار منعکسکننده ایجاد تغییرات در دنیای IT است. او همچنین اشاره میکند «برای اجرای Salesforce.com به IT نیاز ندارید، بلکه مهم است که چگونه آن را بکار میگیریم، چگونه نیازهای خود را در کسبوکار برطرف میکنیم، چگونه مردم را به استفاده از آن تشویق میکنیم؟ اینها نقشهایی هستند که تحلیلگر کسبوکار به عهده میگیرد.»
تحلیلگران کسبوکار به جنبه تجاری کسبوکار کمک میکنند که نیازهای پروژه را ایجاد کنند، طرحها و سناریوهای آزمایشی بنویسند، پروژهها را مدیریت کنند، دانش فنی کافی را داشته باشند تا با طراحان همکاری کنند و دانش کسبوکار را وارد پروژههای IT کنند.
به گفته هاکمن، بخشهای IT میتواند از تحلیلگران و طراحان نرمافزار خوب تشکیل شود، اما بدون تحلیلهای کسبوکار خوب و بجا و یا حداقل قابل دسترس، با شکست مواجه میشود. «تحلیل کسبوکار جنبه مثبت و منفی یک بخش IT در شرکت است که با آن شروع شده و پایان مییابد.»
هاکمن میگوید با توجه به این موضوع، مدیران IT و دیگر مدیران این حوزه باید ذهنیت خود را در مورد تحلیلهای کسبوکار تغییر دهند. مارک مکدونالد، تحلیلگر موسسه گارتنر میگوید «در گذشته این دیدگاه وجود داشته که تحلیلگران افراد کمسن و سالی بودند که نتبرداری کرده، جزییات را مورد توجه قرار میدادند و فهرستی برای تامین مالی یک پروژه تهیه میکردند. اما اکنون تحلیلگر کسبوکار به فردی مهم و حلال مشکل تغییر یافته است.»
از گذشته تاکنون چه چیزی تغییر کرده است؟ مکدونالد به سه تحول عمده اشاره میکند:
• از آنجایی که انتظار میرود بخش IT به جنبه تجاری کسبوکارها کمک کند تا انواع تکنولوژیهای مختلف را برای حل چالشهای کسبوکار به هم پیوند دهند، سازمانها با مسایل پیچیدهتری مواجه شدهاند.
• کالاسازی و برونسپاری در بخش IT بیشتر شده و در این صورت، ارزش اصلی آن برای سازمان بیشتر تحلیلی است تا عملی. با ارزشی که به راحتی میتوان از تکنولوژی گرفت، IT اکنون نیاز دارد به کسبوکار نشان دهد که میتواند تکنولوژی را برای کاربردهای استراتژیکتر تقویت کند و در نتیجه نقش تحلیلگر کسبوکار پررنگتر میشود.
• تحلیلگران کسبوکار، بر خلاف دیگر بخشهای IT، به طور مستقیم به واحدهای کسبوکار ارجاع داده میشوند، حتی اگر همچنان به بخش IT گزارش بدهند. بنابراین، به گفته مکدونالد، تحلیلگران معمولا نخستین منبع تخصص IT در سازمان محسوب میشوند و انتظار میرود ارتباطات و مهارتهای اجتماعی لازم همراه با مسوولیت واگذار شده را داشته باشند.
هاکمن در نهایت به این نتیجه میرسد که تحلیلگران کسبوکار هم بازار کار خوبی دارند و هم امنیت شغلی که این امر در حوزه IT امروز غیرمعمول است. «شما نمیتوانید دانش، استراتژی و تفکر منتقدانه را با هم برونسپاری کنید.»
تحلیلگر کسبوکار خوب کیست؟
کدام کارمندان، با چه مشخصات و اعتباراتی بهترین گزینه برای نقش تحلیلگر کسبوکار هستند؟ شرکت کلوروکس، تولیدکننده کالاهای مصرفی، انتظار دارد تحلیلگران کسبوکار شرکت بتوانند به جنبه تجاری کسبوکار کمک کنند که نیازهای پروژه را ایجاد کند، طرحها و سناریوهای آزمایشی بنویسد، پروژهها را مدیریت کند، دانش فنی کافی را داشته باشد تا با طراحان همکاری کند و دانش کسبوکار را وارد پروژههای IT کند.
لیندا مارتینو، معاون تعهد کسبوکار و انتقال اپلیکیشن شرکت کلوروکس که ۳۰ تحلیلگر کسبوکار را در این شرکت مدیریت میکند، میگوید در شرکت آنها تحلیلگران به طور متداول از بخش تجاری میآیند و IT را میآموزند. این تحلیلگران تخصص و شناخت کافی از کسبوکار را دارند.
بسیاری از آنها «ابر کاربرانی» بودهاند که به راحتی از تکنولوژی استفاده میکردند و به تدریج به IT علاقمند شدند و درخواست کردند دانش کسبوکار آنها با مهارتهای فنی ترکیب شود. به گفته مارتینو، «آنها کارشناس میشوند و نقش خود را به هر آنچه شرکت تلاش میکند به دست آورد، متصل میکنند. بنابراین، رضایت شغلی کاملی در این بخش وجود دارد.»
مارتینو معتقد است وقتی پای تصمیمگیری در مورد تناسب سازمانی تحلیلگران به میان میآید، شرکتها باید تحلیلگران کسبوکار را در بخش IT بگمارند، حتی اگر بخش عمده زمان آنها با واحد تجاری بگذرد. یک دلیل انجام این کار این است که در بخش تجاری، مسیر شغلی چندانی برای آنها وجود ندارد. دلیل دیگر هم امنیت شغلی است.
او میگوید «اگر دیدید یک فرد متخصص در حوزه IT در بخش تجاری مشغول به کار است و شرکت شما مجبور به تعدیل نیرو میشود و یا به دنبال بهرهوری مفید است، با خود میگویید اینجا بخش حسابداری است و چرا یک متخصص IT را در این بخش نگه داشتهام؟»
هاکمن معتقد است این موضوع یا با عنوان مدیر IT یا مدیر بخش تجاری قابل حل است. او در قسمت خود در شرکت تیکو، شش تحلیلگر کسبوکار دارد. آنها عضو بخش IT هستند، اگرچه در بخش تجاری شرکت کار میکنند. هاکمن میگوید آنها وظیفه مدیران پروژه را دارند، قطب تماس برای حل مشکلات کسبوکار هستند و اغلب پروژه را اجرایی میکنند.
تنوع، آنچه تحلیلگران میخواهند
این نوع توصیف شغلی مورد پسند کرمیت اسمیت، تحلیلگر ارشد توسعه راهکار در شبکه بهداشت کاروندلت (Carondelet) است. اسمیت میگوید «اگر مجبور بودم به صورت انحصاری برنامهریزی کنم، شاید دیوانه میشدم. من دوست دارم چندین پروژه داشته باشم و روی آنها کار کنم و برای این کار به محرکی بیرونی نیاز دارم.»
اسمیت در مسیر شغلی خود دائم بین بخشهای IT و تجاری در رفتوآمد بوده است. او اکنون روی پروژهای کار میکند که قرار است دادههای ۱۰ ساله را به سیستم جدیدی منتقل کند. اما بخش مهمتر این است که اطمینان حاصل شود کارمندان مختلف حوزه بهداشت – اعم از مدیران، پرستاران و کارمندان بخش حسابداری – از این نوع سیستم استفاده میکنند.
اسمیت برای تحقق این هدف زمان صرف کرده تا مشخص کند این سیستم چگونه باید تنظیم شود تا بیشترین کارایی و اثرگذاری را داشته باشد. به عنوان مثال کلینیک دیابت کاروندلت، نیازهای ویژهای دارد و برخی از صفحههای ورودی آن منحصر به فرد است. اسمیت میگوید «گاهی اوقات میخواهیم مسایل را بیش از حد پیچیده کنیم، در حالی که فقط به پنج آیتم در یک صفحه یا نمودار نیاز داریم. تحلیلگر کسبوکار باید مطمئن باشد که اطلاعات درستی از کاربران میگیرد و میداند نیازهای آنها چیست.»
پرسپکتیو، آنچه تحلیلگران منتقل میکنند
ماتیو متکالف، مدیر IT شرکت ماریتا، با اینکه سازمان کوچکی با تنها سه پرسنل IT تمام وقت دارد، یک تحلیلگر کسبوکار تمام وقت استخدام کرده است. کمتر از یک سال پیش، متکالف آمی لوگان را از بخش تجاری سازمان که در آنجا کارهای مربوط به پشتیبانی فروش را انجام میداد، به بخش IT منتقل کرد.
لوگان در همکاری با واحدهای تجاری و شناخت مسایل مربوط به نرمافزارها عملکرد خوبی دارد.
او متخصص بخش IT نیست، اما افرادی که با او تعامل دارند، میدانند او در این بخش کار میکند. متکالف میگوید «دیگران او را کارمند بخش IT میدانند و گاهی از او سوالات تخصصی و فنی میپرسند. اما این نقش واقعی او نیست و من نمیخواهم یک متخصص IT را برای انجام تحلیل کسبوکار استخدام کنم.»
متخصصین IT نمیتوانند تحلیلگران کسبوکار خوبی باشند. مکدونالد میگوید بارها شاهد بوده که تحلیلگران کسبوکار از نقشهای زیرساختی و عملیاتی IT آمدهاند و مزایای فراوانی برای هر دو طرف وجود دارد.
تحلیلگران موثر کسبوکار، IT را به کسبوکار، مشکلات و تجزیه و تحلیلهای آن نزدیکتر میکنند. این تحلیلگران با افزودن تخصص بدون افزودن زیرساخت، به IT کمک میکنند. اگر مشارکت آنها به شیوه درستی بکار گرفته شود، IT میتواند ارزش خود را سریعتر و با اثر بیشتری منتقل کند.
به گفته مکدونالد، با در نظر گرفتن همه این مزایا، تعجبی ندارد هر دو طرف، تحلیلگر کسبوکار را شغل متداولی در حوزه IT بدانند.
منبع:
computerworld
ویرایش توسط itm7.com : May 2nd, 2014 در ساعت 11:11
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پاسخ : اخبار آی تی ، مطالب برنامه نویسی ، اسکریپت ها ، دانلودستان ، پروژه و تحقیق در بخش "مباحث دیگر"
علی بابا : داستان یک موفقیت B۲B
جک ما، موسس علی بابا، از اولین کسانی محسوب می شود که وب سایت تجارت الکترونیک را در چین راه اندازی کرده است. این سایت اولین بار در سال ۱۹۹۵ به نام Chinapages.com کار خود را شروع کرد. هدف این سایت، بیان لیستی از شرکت های فعال تجاری بود. طی ۱۰ سال، جک ما، این سایت را به یکی از موفق ترین برند های بین المللی چینی تبدیل کرد. من چند هفته ای است در حال مطالعه تاریخچه علی بابا بودم، تا داستان به موفقیت رسیدن آنها را برای شما نیز بازگو کنم.
جذب افراد خارجی برای پیش بردن شرکت، بسیار مهم بود زیرا بر اساس گفته های "اریسمان" معاون بازاریابی علی بابا، در آن زمان، مردم چین تجربه مدیریتی بسیار کمی داشتند. علی بابا در بهترین زمان ممکن، به بازارهای جهانی راه پیدا کرد. این شرکت، بسیار هوشمندانه موقعیت بازار را تشخیص داد. در سال ۲۰۰۰، نفوذ اینترنت به چین تازه رشد پیدا کرده بود و حجم صادرات نیز با سرعت بالایی رو به افزایش بود. چین به تازگی به عنوان برترین تولید کننده جهان تبدیل شده بود. این به معنای رشد بالای تولید کنندگان ارزان قیمت و تهیه کنندگانی بود که به بازار چین( و سایر کشورهای در حال توسعه جنوب شرق آسیا) وارد شده بودند. در همین زمان، خریداران برای خرید از چین صف کشیده بودند، زیرا مالیات و هزینه های خرید از چین بسیار کم بود. اکثر داستان از خاطرات آقای پورتر برداشته شده است و ترجمه ای از کتاب اوست که نکات دیگری را از برداشت های من از مقالات مختلف را نیز شامل می شود. دوستان زیادی از من می خواهند راهکار هایی جهت برند سازی اینترنتی وب سایت های B۲B بنویسم و امید وارم این شروع خوبی برای این حوزه کاری باشد.
رشد یک تجارت B۲B
علی بابا در بازار درونی چین بسیار موفق بوده است. برای مثال در سال ۲۰۰۳، علی بابا برنامه Taobao(تائوبائو) را راه اندازی کرد. این برنامه امروزه بزرگترین فروشگاه اینترنتی برای مشتریان داخل چین است و بیش از ۸۰ میلیون کاربر ثبت شده دارد. تائوبائو در کمتر از دو سال(قبل از ۲۰۰۵) توانست رقیب آمریکایی خود eBay، پیشتاز قبلی بازار های مشتری به مشتری در چین را شکست دهد. به علاوه علی بابا، علی ماما(Alimama) را راه اندازی کرد، بزرگترین پلتفورم تبادل تبلیغات آنلاین در چین است. alipay، نیز از پیشتازان خدمات پرداخت آنلاین در چین محسوب می شود. در سال ۲۰۰۵، یاهو تمام نقل و انتقال مالی خود در آسیا را به علی بابا واگذارد کرد. این در حالی بود که شرکت یاهو ۱ بیلیون دلار ر ا به ازای ۴۰ درصد از سهام علی بابا خریداری کرده بود.جک ما موسس علی بابا
مدل تجاری اولیه علی بابا ساده بود؛ ایجاد پلتفورمی شبانه روزی برای آشنا کردن تهیه کنندگان به خریداران در سراسر جهان B۲B . علی بابا از اول، نه تنها تهیه کنندگان چینی را به خریداران بین الملل ارتباط می داد، بلکه هدف او ارتباط دادن تمام وارد کنندگان و صادر کنندگان دنیا به یکدیگر بود. البته سایر وب سایت های B۲B همیشه بیان می کنند که" شما نمی توانید یک شرکت بین الملل در چینی ایجاد کنید. زیرا این مسئله اصلا منطقی نیست." علاوه بر رقابت های شدید و وجود شک ها و ابهام ها، مدل جهانی که انتخاب شد، طوری بود که خریداران به طور مجانی از سایت استفاده می کردند، و تنها فروشندگان باید پول پرداخت می کردند. در ابتدا سوالات زیادی در مورد کشش پذیری این مدل جهانی بود. در حال حاضر بازار جهانی علی بابا بیش از ۴.۴ کاربر ثبت شده از ۲۰۰ کشور و منطقه متفاوت دارد. در سال ۱۹۹۹، دو دفتر اصلی در هنگ کنگ و آمریکا شروع به کار کردند. فعالیت های این دو مرکز بازاریابی برای جذب خریداران بود. در سال ۲۰۰۸، علی بابا دو دفتر را در تایوان و سویس نیز تأسیس کرده است. کارشناسان بازاریابی علی بابا در این دفاتر فعالیت می کنند. این بازاریاب ها در نمایشگاه های تجاری تایوان، اروپا، هنگ کنگ و آمریکا شرکت کرده و خریداران احتمالی علی بابا را افزایش می دهند.
بر خلاف اکثر شرکت های اینترنتی دیگر، زبان هیچ مانعی برای علی بابا محسوب نمی شد. علی بابا از اول کار خود را با زبان انگلیسی شروع کرد. شما برای ثبت نام، تنها به زبان انگلیسی نیاز دارید. پورتر بیان می کند: "ما خوش شانس هستیم که بازار ما، وابسته به کشور نبوده و بین المللی است. عملکرد پایه علی بابا به صورت تنظیم کننده جلسات بوده است. این سایت، پلتفورمی موثر و ارزان ایجاد می کند که در آن فروشندگان در تمام دنیا(مخصوصا چین) می توانند خریداران خارجی مناسب را پیدا کرده و بالعکس. پورتر در سال ۲۰۰۷، در مصاحبه ای با Radio۸۶ در رابطه با رشد علی بابا چنین می گوید: "ما تازه در فاز آغازین کار هستیم. با توجه به رشد سریع اینترنت و تجارت بین المللی، افراد بیشتری در اینترنت فعالیت خواهند داشت، و جایگاه بسیار بیشتری برای رشد در ۱۵ تا ۲۰ سال آینده وجود خواهد داشت.
جاده ای پر چالش
اگرچه در نگاه مختصر، چنین راهی بسیار ساده به نظر می رسد، ولیکن راه رسیدن به موفقیت بسیار طولانی بوده و بعضی اوقات علی بابا در این راه رنج های زیادی برده است. تأثیر تفاوت های فرهنگی بین مدیریت چینی و متخصصین خارجی علی بابا آنقدر زیاد بود که در همان شروع همکاری، باعث تضادها و ناسازگاری های بی شماری شد. پورتر که کار خود را در سال ۲۰۰۸ در مرکز هنگ کنگ شروع کرد، با تیم های بین الملل متفاوتی کار کرده است، اما هیچ کدام از آنها زبان چینی بلد نبوده اند.او بیان می کند " ما همگی از شرکت های بزرگ آمده بودیم، دارای پیش زمینه های سنتی بودیم، و واقعا نمی توانستم چین را درک کنیم." طی آن زمان، هر تلاشی برای ترکیب کردن نقطه نظرها با عملکردهای چین به مشکل بر می خورد.
به زودی، تفاوت فرهنگی باعث بوجود آمدن استراتژی های متفاوت شد. پورتر بیان می کند: "روش کاری آنها، و همین طور نحوه تفکر آنها بسیار متفاوت بود." او تیم متخصصین خارجی را به مشاوران جنگی شوروی تشبیه می کند که در دوره تحولات کمونیستی سال ۱۹۴۹ به چین آورده شده بودند. این مشاوران شوروی در چین، ارزش بسیار بالایی داشتند و به عنوان همه فن حریف در نظر گرفته می شدند، زیرا روسیه اولین کشوری بود که مسیر سوسیالیسم را دنبال کرده بود. اما در عمل، اجرای مطالب ارائه شده توسط این متخصصان، آن طور که برنامه ریزی شده بود، عمل نکرد. در چین، استراتژی پارتیزانی عمل های کوچک بزن و در رو که مائو از شروع دوره تحول به آن پرداخته بود، بسیار بیشتر از استراتژی حمله مستقیم موثر بود. حمله مستقیم پیشنهاد مشاوران شوروی بود.
تضاد فرهنگ ها
اگرچه حوادث تاریخی در مثال کمی با واقعیت علی بابا تفاوت دارند، همین سوء تفاهم در زمان شروع کار متخصصین خارجی نیز بوجود آمده بود. پورتر بیان می کند که استراتژی که متخصصین پیشنهاد می کردند، بیش از حد غربی بود: " بیش از حد انتقادی، مثل تحلیل کردن بیش از حد هر چیزی تا زمانی که فرصت از دست برود، و شما نیز هیچ کاری جز تحلیل نکرده باشید." این نوع استراتژی در آمریکا و اروپا موثر بود، اما با شرایط چین نمی ساخت. پورتر می گوید که در چین" کارآفرینان بین الملل به سادگی هر کاری را انجام می دهند. تنها لازم است به میدان آمده و میلیون ها روش را امتحان کنید. در نهایت ببینید کدام روش موثر است و آن را ادامه دهید. از همه چیز گذشته، شما پول زیادی را صرف نمی کنید، پس مشکل زیادی نیز وجود ندارد!" پیروی کردن از استراتژی که اثربخشی بالایی نداشت باعث شد تنش بین دفترهای هانگزو چین و هنگ کنگ بالا بگیرد. عدم اثربخشی استراتژی به علت تفاوت های فرهنگی و مشخصات بازار بود.
اگرچه متخصصان خارجی به این علت استخدام شده بودند که موسسان فکر می کردند، مهارت کافی برای مدیریت را ندارند، تیم چینی به زودی پی برد که چیزی دارای مشکل است، و باید سریعا تغییراتی داده شود. پس در سال ۲۰۰۰ "یک اشتباه استراتژیک حیاتی" رخ داد. در تلاش برای جذب مهندسین ممتاز و حل مشکل ناسازگاری مداوم، دفتر عملکردهای انگلیسی به سیلیکون ولی انتقال داده شد. اما انتقال پیدا کردن به منطقه زمانی متفاوت باعث شد وضعیت بدتر شود. نا همخوانی ساعت های کاری باعث شد هماهنگ کردن دفتر چین و سیلیکون ولی، بسیار سخت تر شود.
B۲C: بازگشت به چین
یا هو و علی بابا در تجارت B۲Bسریعا بعد از انتقال دفتر عملکردهای انگلیسی به آمریکا، شرکت .com وارد شده و علی بابا تقریبا ورشکسته شد. تیم چین فهمید که نقل مکان به آمریکای گران قیمت، آن طور که برنامه ریزی شده بود، موفق نبود. پس تحولات اساسی برای بقای شرکت شروع شد. این نشان می دهد اگرچه تصمیمات مهم باید توسط تیم بین الملل گرفته شوند، در واقعیت، قدرت هنوز در دست تیم چین است. یک COO جدید به نام ساویو کوان استخدام شد. کوان از مدیران اجرایی ارشد ژنرال الکترونیک بود. در ضمن تیمی از مهندسین گران قیمت شامل ۳۰ تا ۴۰ نفر در یک روز اخراج شدند. تقریبا افراد تمام تیم ها کاهش پیدا کرده بود و با انتقال دوباره عملکردهای انگلیسی به چینی، هزینه ها بسیار کاهش پیدا کرده بود. پورتر می گوید " ما سریعا با استراتژی B۲C تطابق پیدا کردیم، یعنی بازگشت به چین(Back To China)"
بعد از عقب نشینی های فوری و وسیع، سیستم های مدیریتی و جداول سازمانی علی بابا، دوباره روی پا آمد. پورتر می گوید "او (ساویو کوان) یک چهار چوب درست کرد. تمامی ما انرژی کارآفرینی داشتیم و او باعث ثبات آن شد. او مطمئن شد که شرکت می تواند به بلوغ برسد." در همین میان، معیارهای بیشتری برای کاهش هزینه ها بکار گرفته شد: بودجه بازاریابی به صفر رسید و تمرکز اصلی بر جذب تهیه کننده کنندگان از طریق صحبت های غیر رسمی بود. این جهت گیری استراتژیک، با هدف ایجاد در آمد در سریعترین زمان ممکن، باعث ساده شدن کارها شد، و حیطه تمرکز تنها بر چند تجارت کاهش پیدا کرد. در سال ۲۰۰۲، کاهش هزینه ها، اخراج کارمندان و محدود کردن استراتژی آنلاین در نهایت موثر واقع شده و درآمدها روند رو به رشد گرفت.
بالاخره بین المللی شدن هم عالمی دارد !
سپس در سال ۲۰۰۳، با ادامه روند افزایشی در آمد و جریان مالی، علی بابا به آرامی استراتژی جهانی خود را از سر گرفت. پورتر می گوید " ما بازاریابی و برنامه های وب برندینگ خود را دوباره شروع کردیم. برای این کار در ۴۰ نمایشگاه تجاری در اروپا و آمریکا شرکت کردیم." فعالیت های دفتر هنگ کنگ شدت گرفت و بازارهای دارای پتانسیل بالا مشخص شدند. شراکت با شرکت های جهانی نیز به عنوان هدف تنظیم شده و در نهایت بعد از چندین سال سخت، علی بابا توانست دوباره روی پای خود بایستد.
پورتر: " ما بالاخره توانستم واقعا دوباره جهانی شویم و این دفعه تیم دیگری با استراتژی متمرکزتر داشتیم. "
علی بابا در چین بازاریابی می کندعلی بابا اخیرا، در تلاش برای افزایش فعالیت در هند، از سیستم شراکت استراتژیک چند ساله با Infomedia India ltd. استفاده کرده است. این شرکت رسانه ای پیشتاز، در صفحات زرد آفلاین و رسانه های فیزیکی تخصص دارد. بازار هند، دومین اقتصاد دارای رشد و توسعه سریع در دنیا محسوب شده و شرکت های کوچک و متوسط زیادی در آن وجود دارند. پس پتانسیل زیادی برای این بازار در نظر گرفته می شد. دیوید ویی، مدیر کل علی بابا، نسبت به آینده خوش بین است. پورتر می گوید، اولویت اول ما توسعه برنامه های بین الملل است. او بیان می کند که علی بابا می تواند به خوبی از پایه مشتریان اینفومدیا استفاده کند. این پایه مشتریان کسانی هستند که با استفاده از شبکه های سنتی جمع آوری شده اند تا از طریق اینترنت. در سال ۲۰۰۸، دیوید پورتر در پاسخ به نیویورک تایمز بیان کرد " به نظر من نمی توان تنها با یک پلتفورم اینترنتی، به بازار چین وارد شد." بنابراین علی بابا از استراتژی های متفاوت برای بازار هند استفاده کرد. نفوذ اینترنت در هند، در آن زمان بسیار کم و ساختارهای اینترنتی نیز آماده پذیرایی یک سایت بزرگ نبودند.
دیوید بیان می کن که موفقیت شراکت با اینفومدیا باعث شده است، علی بابا بخواهد مدل جدید خود را به کشورهای دیگر با نفوذ اینترنتی کم نیز توسعه دهد. علی بابا درخواست هایی از شرکت هایی شبیه اینفومدیا در ویتنام، اندونزی و تایلند نیز دریافت کرده است. این نشان می دهد که احتمالا در آینده استراتژی طوری تغییر خواهد کرد که عملکردهای آفلاین در شرکای محلی، مثل اینفومدیا، با فعالیت های آنلاین شرکت ترکیب شوند. پورتر تأیید کرد که علی بابا درحال حاضر، در حال آماده سازی خود برای چندین بازار دارای پتانسیل است. بازاریابانی که در نمایشگاه های تجاری در کشورهای متفاوت صحبت می کنند، از آمار وب سایت برای رشد پایه کاربری خوداستفاده می کنند.
علی بابا علاوه بر توسعه فعالیت ها به کشورهای در حال توسعه، سعی می کند عملکردهای خود را در ژاپن نیز افزایش دهد. ژاپن بزرگترین شریک تجاری چین محسوب می شود. در اواسط ماه می، ۲۰۰۸، اعلام شد که علی بابا با شرکت های تجاری، عملکرد مشترک خواهد داشت. این همکاری با Softbank صورت گرفت که از بزرگترین و متفاوت ترین شرکت های رسانه و ارتباط از راه دور است. بدون توجه به اندازه بزرگ بازار، این ترکیب شدن خود چالش های خود را به همراه داشته است. طبق گفته های پورتر، شما نمی توانید صد درصد از مسایل اطمینان داشته باشید زیرا "واردات و صادرات همیشه تحت سلطه شرکت های تجاری بزرگ هستند."
نتیجه گیری
بدون شک، علی بابا، از شرکت های تجارت بین الملل پیشتاز در چین محسوب می شود. وب سایت B۲B انگلیسی آن، پلتفورمی مناسب برای ملاقات کردن خریداران و فروشندگان در جهان است. اما همان طور که مقاله نشان می دهد، این موفقیت به تازگی مهیا شده است. اگرچه در نگاه اول، به نظر می رسد که علی بابا از شروع کار، با موفقیت روبرو شده است، این مطالعه نشان می دهد، که به هیچ وجه ین طور نبوده است. پورتر بیان میکند: " ما در سال ۲۰۰۰، بسیار در مورد دفتر خود در آمریکا مدعی بودیم. اما این دفتر به سختی می توانست در بازار بین الملل، درآمد ایجاد کند." در سال ۲۰۰۰ علی بابا تقریبا ورشکست شد زیرا برای بکارگیری استراتژی جهانی خود عجله داشته و آماده نبودند. یک سوءتفاهم دردناک از تأثیر تفاوت های فرهنگی باعث شد علی بابا در یک وهله زمانی، تنها بر بازار چین تمرکز کرده، و جهانی شدن آن عقب بیفتد.
علی بابا در امریکامی توان نتیجه گرفت که علی بابا برای موفقیت در بازارهای جهانی، باید در بازار درونی خود موفق می شد. علی بابا بدون بازار داخلی خود نمی توانست در شرایط بحرانی نجات پیدا کند. گانگ لو بیان می کند: "(علی بابا) در بازار چین رشد سریعی داشت، پس فعالیت های آن در بازار بین الملل ناچار به توقف بود یا باید حداقل آرام می شد." حتی در زمان حال، نیز علاوه بر تلاش برای فعالیت های خارجی، علی بابا، بسیار به بازار داخلی خود وابسته است. پورتر می گوید: "درآمد اصلی ما هنوز از چین است. مطمئنا رشد Alimama، Alipay و Taobao در بازار داخلی و حفظ موقعیت پیشتاز در بازار، اهمیت ویژه ای دارد، اما مسایل در حال تغییر هستند. با توجه به فعالیت های اخیر علی بابا و انتخاب های استراتژیک آن، تمرکز این شرکت بر جهانی شدن بیشتر بوده است. استراتژی این شرکت در حال تغییر است، و آنها تلاش می کنند، هر چه بیشتر به بازارهای جهانی راه پیدا کنند. این همان چیزی است که موسسین چینی همیشه به دنبال آن بوده اند.
اما این سوال باقی می ماند که چرا علی بابا عملکردهای خود را در دو سال گذشته توسعه داده است؟ چرا آنها مانند اکثر شرکت های چینی، بر رشد چین تمرکز نداشته است؟ از همه چیز گذشته، علی بابا در بازارهای چین بیشترین موفقیت را داشته است، پس چرا منابع خود را برای بازارهای دیگر به خطر بیاندازد؟ تائوبائو در بین رقبایی که در بازار C۲C حضور دارند، توانسته است ۷۶ درصد سهم خود را نگه دارد. بزرگترین رقیب آن بایدو (Baiudo) است که بعد از سال ۲۰۰۸، به عنوان پیشتاز بازار C۲C خود را نشان داده است. بایدو، که بیشترین ترافیک را در وب سایت های چینی دارد، می تواند از موقعیت قدرتمند خود به عنوان پیشتاز بازار جست و جو بهره برده و خدمات اجتماعی مناسبی را به کاربران خود ارائه کند.
یکی دیگر از خطرات احتمالی بزرگتر برای علی بابا این مسئله است که خدمات B۲B آن بیش از حد به یک بازار(چین) وابسته است. وابسته شدن به یک بازار، پایایی مناسبی برای خدمات بین الملل این شرکت به همراه ندارد. دیوید ویی نگرانی های خود در مورد این موقعیت را توضیح داده و بر اهمیت پخش کردن خطرها و ایجاد تفاوت پذیری تأکیدکرده است. او گفته است که چین همین الان نیز در حال عقب افتادن از هند در رقابت در حیطه های فلزات و نساجی است. در کل، نگرانی های رو به افزایش در مورد قابلیت شکوفایی صادر کنندگان خارجی است که هزینه ها برای آنها رو به افزایش بوده و احتمالا کاهش درخواست از آمریکا نیز وجود دارد. تعداد تهیه کنندگان چینی که در علی بابا پول پرداخت می کنند، ممکن است به زودی به مرز بالای خود برسد، و رقابت در کشورهای در حال توسعه، روز به روز سخت تر می شود. افزایش تأکید بر استراتژی جهانی با هدف تطابق پیدا کردن با چنین رویدادهایی اعمال شده است.
برند علی بابا معروفترین برند برند دنیای B۲B است و دیوید ویی چنین می گوید :
"اگر یک کشور در حال رکود است، یک کشور دیگر در حال رشد خواهد بود!"
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پاسخ : اخبار آی تی ، مطالب برنامه نویسی ، اسکریپت ها ، دانلودستان ، پروژه و تحقیق در بخش "مباحث دیگر"
دیگر زمان برای آپدیت این تاپیک نیست.
برای دیدن آپدیت ها ، به بخش " ITM7 - خواندنی های فناوری اطلاعات " مراجعه نمایید.
-
تعداد تشکر ها از itm7.com به دلیل پست مفید