صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: مشورت برادرانه در مورد هاستینگ و سربازی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    51 پست

پیش فرض مشورت برادرانه در مورد هاستینگ و سربازی

سلام

با اجازه مسئولین انجمن

من حدود یکی دو ماه دیگه باید برم سربازی این اتفاق غافلگیر کننده بود چون قراری به رفتن نبود. دلیلش به مونه واسه خودم

من در این چند ماه گذشته به شدت درگیر اموزش های هاستینگ بودم از اموزش ویندوز سرور گرفته تا کانفیگ های دایرک ادمین و سی پنل و سئو و طراحی سایت الان به طرز غافلگیر کننده خبر دادن که باید برم سربازی این اموزش ها هم نیمه کاره تموم میشه حالا موندم بعد این که از سربازی اومدم هنوز هم این اموزش ها یادم میمونه یا نه یا بعد از اومدن از سربازی حال گذروندن این دوره هارو دارم یا رها میکنم؟

به نظر شما بعد از اومدن از سربازی چیکار کنم؟ مستقیم بیام تهران دوره هارو فشرده تموم کنم بعد دنبال کار بگردم؟ چون به نظر من هرکس سربازی میره باید هدفش مشخص شده باشه زن بگیرهبه نظر من هرکس سربازی میره زنگیش باید تغییر کنه با قبل

حالا موندم تا دوسال دیگه مثل الان هاستینگ کارمند احتیاج داره یا نه

سن من الان 20 هست تا تموم کنم 22 میشم ( دانشگاه نیمه کاره موند بعد از اومدن باید ادامه بدم+ اهل تهران نیستم)

البته بگم که هیچ ترسی از سربازی ندارم ترس من بعد از اومدن از سربازی هست که چیکار کنم

( هدف من قبلا روشن بود که در حال تحصیل اموزش هارو فرا بگیرم بعد یه جای کار کنم بعد برم سربازی بعد سربازی خودم هاستینگ باز کنم الان همه چیز به هم ریخته)

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

با تشکر
    ویرایش توسط symoon : October 19th, 2014 در ساعت 23:27

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    206 پست

پیش فرض پاسخ : مشورت برادرانه در مورد هاستینگ و سربازی

هاستنیگ رو بذارید کنار به سربازی بچسبید بعد سربازی هم دنبال یه کار نون و ابدار باشید به زندگی تون رو تامین کنه

دانشگاتم ادامه بده اگه رشته ات خوبه از طریق مدرک هم برو سرکار

4. تعداد تشکر ها ازchatsaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,039
    تشکر تشکر شده 
    1,312
    تشکر شده در
    999 پست

توی سربازی کنکور بدی قبول شی میتوانی مجدد ادامه تحصیل بدی بعد دوبازه سربازی ادامه بدی
    بعد سربازی هم از هاستینگ پولی در نمیاد که دنبالش بری تازه میفهمی چه دورانی از دستت رفته

6. تعداد تشکر ها ازHPxf به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط chatsaz نمایش پست ها
    هاستنیگ رو بذارید کنار به سربازی بچسبید بعد سربازی هم دنبال یه کار نون و ابدار باشید به زندگی تون رو تامین کنه

دانشگاتم ادامه بده اگه رشته ات خوبه از طریق مدرک هم برو سرکار
    چرا؟

شرکت های بزرگ که کارمند خوب میگیرن اسم نمیبرم ولی شما یه سرچ بزنید میبنید که همه شرکت های بزرگ کارمند پشتیبان میگیرن منم سعی میکنم که چند علم رو باهم یاد بگیرم...

بعد از اومدن از سربازی رشته خودم میخواستم تغییر بدم به ای تی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط HPxf نمایش پست ها
    توی سربازی کنکور بدی قبول شی میتوانی مجدد ادامه تحصیل بدی بعد دوبازه سربازی ادامه بدی
    بعد سربازی هم از هاستینگ پولی در نمیاد که دنبالش بری تازه میفهمی چه دورانی از دستت رفته
    نه سربازی رو بزار برم تمومش کنم تمام شه بره چون بلخره باید تمومش کنم چه الان چه بعد

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

سلام .
    عزیز برین سربازی تا جوانید می تونید از پسش بر بیایین ( خودم سه ماهه تموم کردم ) . اگه کمی شانس بیارین و زرنگ باشین می افتین جاهایی که همه اش با رایانه و.. کار دارین و اکثر مواقع می تونید دسترسی به اینترنت داشته باشین ( اگه داخل شهر ها خدمت کنید ) اون طوری می تونید به کار هاتونم برسین .
    بعد خدمت حتما و حتما پیگیر دانشگاه تون بشین به هیچ وجه رهاش نکنید در کنار دانشگاه می تونید رو هاستینگ هم سرمایه گزاری کنید .
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

9. تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سلام .
    عزیز برین سربازی تا جوانید می تونید از پسش بر بیایین ( خودم سه ماهه تموم کردم ) . اگه کمی شانس بیارین و زرنگ باشین می افتین جاهایی که همه اش با رایانه و.. کار دارین و اکثر مواقع می تونید دسترسی به اینترنت داشته باشین ( اگه داخل شهر ها خدمت کنید ) اون طوری می تونید به کار هاتونم برسین .
    بعد خدمت حتما و حتما پیگیر دانشگاه تون بشین به هیچ وجه رهاش نکنید در کنار دانشگاه می تونید رو هاستینگ هم سرمایه گزاری کنید .
    بعد از اومدن حتما ادامه تحصیل میدم اما در تهران اجاره میشینم با چند نفر مثل خونه دانشجوی در کنارش ادامه اموزش و کار در هاستینگ معمولی و بعد در یک هاستینگ معروف

از سربازی بگو داداش ساعت چند بیدار باش هست؟ چقدر سختی داره ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

چرا دانشگاه رو نیمه کاره گذاشتید ؟ انصراف دادید از دانشگاه ؟ چون در حین تحصیل که نمیشه ظاهرا رفت دانشگاه !
    ولی بنظر بنده هم
    سربازی رو بچسبید بهتره
    بعدشم
    دیگه دانشگاه نرد و برید دنبال یک حرفه / اخرش اگر وقت اضافه داشتید برید واسه سرگرمی درس بخونید / چون درس ادمو به جایی نمیرسونه فقط و فقط تلاش.

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

سلام
    یجورایی من شرایط بمراتب بدتری از شما دارم ، سرمایه زیاد و درآمد خوب وکلی هزینه ثابت برای وام و قسط و ...
    تا الان مشغول تحصیل بودم و ظرف چند ماه آینده باید برم خدمت !
    بسیار شرایط بدی هست و برای شما بنظرم هنوز که درگیر کار نشدید با خیال راحت برید سربازی بعد هرکاری خواستید بکنید.
    درسم بغیر از پرستیج اجتماعی توی این کشور بدرد دیگه ای نمیخوره ، سعی کنید هنری رو یاد بگیرید و بهش بچسبید و ادامش بدید انشالله موفق خواهید شد.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

13. تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
    چرا دانشگاه رو نیمه کاره گذاشتید ؟ انصراف دادید از دانشگاه ؟ چون در حین تحصیل که نمیشه ظاهرا رفت دانشگاه !
    ولی بنظر بنده هم
    سربازی رو بچسبید بهتره
    بعدشم
    دیگه دانشگاه نرد و برید دنبال یک حرفه / اخرش اگر وقت اضافه داشتید برید واسه سرگرمی درس بخونید / چون درس ادمو به جایی نمیرسونه فقط و فقط تلاش.
    دانشگاه اخراج شدم

هاستینگ حرفه نیست؟ سئو علم نیست؟ طراحی حرفه نیست؟ بعد دانشگاه به راحتی میتونم هزینه های اموزشی رو بدم بعد در جای کار کنم اگه شد. مجبور شدم اسم شرکت های هاستینگ نام ببرم ( ثبت دامنه,هاستینگ,طراحی سایت,نرم افزار پورتال و پشتیبانی,سرور اختصاصی - ****** .::. هاست هاستینگ تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina - هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ - hostiran.net - hostiran.net -npco.net ,.... )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    سلام
    یجورایی من شرایط بمراتب بدتری از شما دارم ، سرمایه زیاد و درآمد خوب وکلی هزینه ثابت برای وام و قسط و ...
    بسیار شرایط بدی هست و برای شما بنظرم هنوز که درگیر کار نشدید با خیال راحت برید سربازی بعد هرکاری خواستید بکنید.
    درسم بغیر از پرستیج اجتماعی توی این کشور بدرد دیگه ای نمیخوره ، سعی کنید هنری رو یاد بگیرید و بهش بچسبید و ادامش بدید انشالله موفق خواهید شد.
    شما هم موقع رفتن یه تاپیک باز کنید مشورت بخوایید البته زیاد شرکت نمیکن فکر کنم یا سربازی نرفتن یا ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    سلام
    شما هم موقع رفتن یه تاپیک باز کنید مشورت بخوایید البته زیاد شرکت نمیکن فکر کنم یا سربازی نرفتن یا ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط symoon نمایش پست ها
    دانشگاه اخراج شدم

هاستینگ حرفه نیست؟ سئو علم نیست؟ طراحی حرفه نیست؟ بعد دانشگاه به راحتی میتونم هزینه های اموزشی رو بدم بعد در جای کار کنم اگه شد. مجبور شدم اسم شرکت های هاستینگ نام ببرم ( ثبت دامنه,هاستینگ,طراحی سایت,نرم افزار پورتال و پشتیبانی,سرور اختصاصی - ****** .::. هاست هاستینگ تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina - هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ - hostiran.net - hostiran.net -npco.net ,.... )
    بنده بیش از 5 ساله در زمینه هاستینگ فعال هستم / اینکار برای شروع دردسر ها ی خاص خودش رو داره .
    شاید تا یکی دو سال اول اصلا به اون خوبی مشتری نتونید جذب کنید و یا شاید هم برعکس شد / میشه گفت کاریه که توی کشور ما باید همش با ترس و لرز ادامه بدی این حرفه رو ...
    --
    منظور بنده حرفه ای خارج از نت هست .
    هاستینگ که مثل قارچ شده / نمیگم اینترنت بده ، نه خیلی خوبه اما برای کسی که بتونه حداقل یک سرمایه خوب کنه و یه پیشرفت بزرگ داشته باشه تا براش انگیزه بشه / دست خالی اصلا جالب نیست .
    ----
    اما بیرون از نت ، خیلی کار های پر درامد هم میشه انجام داد / فقط نیاز به کمی تلاش میخواد . ولی راحت تر از نت هستی .

- - - Updated - - -

حالا علت اخراج چی بوده ؟ دعوا کردی توی دانشگاه با رئیس دانشگاه ؟
    چون الان دانشگاه ها فقط دانشجو رو پول میبینن و به این سادگی ها اخراج نمیکنن !

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)