-
June 19th, 2014, 14:47
انتقال دستى ديتابيس
سلام
من ميخواهم از طريق اس اس اچ با دستور ارسينس ديتابيس رو بدون بكاپ گيرى مستقيم منتقل كنم به سرور جديد
حال سوال من اين هست كه ديتابيس در كدام قسمت سرور مبدا است و بايد به كدام قسمت سرور مقصد منتقل كنم و چطورى در سرور جديد ديتابيس رو بالا بيارم؟
ممنون
-
-
June 19th, 2014 14:47
# ADS
-
June 19th, 2014, 15:15
عضو دائم
پاسخ : انتقال دستى ديتابيس
چرا از ssh ?
جرا از پی اچ پی ما ادمین اکسپورت نمیگیرید ودر پی اچ پی مای ادمین سرور مقصد ایمپورت نمیکنید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014, 15:20
عضو دائم
درود
دوست عزیز دیتابیس ها در مسیر:
/var/lib/mysql
هستند
پس از انتقال به سرور جدید باید ownership ها و permission ها را تنظیم کنید و اکانت هم نام اکانت های این سرور را نیز بسازید تا کار کند و یک optimize هم باید کنید که با نسخه mysql و phpmyadmin اون سرور سازگار باشد
ارادت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014, 16:12

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چرا از ssh ?
جرا از پی اچ پی ما ادمین اکسپورت نمیگیرید ودر پی اچ پی مای ادمین سرور مقصد ایمپورت نمیکنید؟
به اين دليل كه حجم ديتابيس سنگين و حدود هفت گيگ است
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست عزیز دیتابیس ها در مسیر:
/var/lib/mysql
هستند
پس از انتقال به سرور جدید باید ownership ها و permission ها را تنظیم کنید و اکانت هم نام اکانت های این سرور را نیز بسازید تا کار کند و یک optimize هم باید کنید که با نسخه mysql و phpmyadmin اون سرور سازگار باشد
ارادت

ببنيد ديتابيس رو از اين مسير بردارم و بزارم در همين مسير در سرور مقصد؟ و بعد از طريق دايركت ادمين يك اكانت با مشخصات ديتابيس مبدا بسازم؟ و بعد خود فايل ديتابيس رو مالكيت و پرميشن هاشو تغيير بدم؟ به چى تغيير بدم؟
ممنون
-
-
June 19th, 2014, 16:37

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چرا از ssh ?
فکر کنم مناسب ترین راهش همین باشه
-
-
June 19th, 2014, 17:12
دوست عزیز درphpmyadminاز دیستابیس اسکپورت بگیرید بعد در هاست جدید ایمپورت کنید بهترین راه اینه
-
-
June 19th, 2014, 19:24
-
-
June 19th, 2014, 20:26
سلام
از دستور mysqldump برای تهیه Backup و از دستور mysql برای import استفاده کنید.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
-
June 19th, 2014, 20:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
danyal.parsa
در انتظار راه حل ....
همانطوری که در پست های بالا به شما اطلاع دادند شما باید فاسل های موجود در فولدر /var/lib/mysql را منتقل کنید. کل دیتابیس های شما در این پوشه قرار دارند.

نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
از دستور mysqldump برای تهیه Backup و از دستور mysql برای import استفاده کنید.
این دستور پشتیبان گیری میکند
ایشان نمیخواهند از سیستم پشتیبان گیری استفاده کنند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
June 19th, 2014, 20:46

نوشته اصلی توسط
danyal.parsa
سلام
من ميخواهم از طريق اس اس اچ با دستور ارسينس ديتابيس رو بدون بكاپ گيرى مستقيم منتقل كنم به سرور جديد
حال سوال من اين هست كه ديتابيس در كدام قسمت سرور مبدا است و بايد به كدام قسمت سرور مقصد منتقل كنم و چطورى در سرور جديد ديتابيس رو بالا بيارم؟
ممنون
مسیر رو دوستان درست گفتند ولی من اگر جای شما بودم فایل رو نمی بردم.
بهترین روش گرفتن dump و انتقال اونه.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-