نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ثبت نام در ریسلو

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    165 پست

پیش فرض ثبت نام در ریسلو

با سلام.
    می خواستم دامین هایی را که برای خودم یا مشتری ها دارم را خودم ثبت کنم (مشکلاتی که ثبت کننده های واسط تا به حال برام داشتن). چند سوال داشتم. ریسلو ثبت نام کردم ظاهرا با ایران مشکلی ندارند (فقط یکم پاسخ گویی تیکت کند هست. اگرچه یک نفر را برای تماس مستقیم معرفی کردن). حالا باید ظاهرا یک شارژ اولیه داشته باشم. پی پال خودم خیلی معتبر نیست . با پی پال یکی دیگه پرداخت بشه وضعیت تایید حساب به چه صورت می شه؟ چون ظاهرا با پرداخت هست که حساب تایید می شه. و سوال دیگه کلا پرداخت با پی پال صورت بگیره یا وب مانی؟
    برای ثبت دامنه توسط ریسلو چه راه هایی وجود داره؟ امکان ثبت از همان پنل اصلی وجود داره؟ یا فقط باید با api صورت بگیره؟ برای ثبت دامنه به غیر از whmcs اسکریپت یا cms وجود نداره؟

2. # ADS

عضو دائم iwpanel آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    165
    تشکر تشکر شده 
    1,151
    تشکر شده در
    887 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت نام در ریسلو

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1f نمایش پست ها
    با سلام.
    می خواستم دامین هایی را که برای خودم یا مشتری ها دارم را خودم ثبت کنم (مشکلاتی که ثبت کننده های واسط تا به حال برام داشتن). چند سوال داشتم. ریسلو ثبت نام کردم ظاهرا با ایران مشکلی ندارند (فقط یکم پاسخ گویی تیکت کند هست. اگرچه یک نفر را برای تماس مستقیم معرفی کردن). حالا باید ظاهرا یک شارژ اولیه داشته باشم. پی پال خودم خیلی معتبر نیست . با پی پال یکی دیگه پرداخت بشه وضعیت تایید حساب به چه صورت می شه؟ چون ظاهرا با پرداخت هست که حساب تایید می شه. و سوال دیگه کلا پرداخت با پی پال صورت بگیره یا وب مانی؟
    برای ثبت دامنه توسط ریسلو چه راه هایی وجود داره؟ امکان ثبت از همان پنل اصلی وجود داره؟ یا فقط باید با api صورت بگیره؟ برای ثبت دامنه به غیر از whmcs اسکریپت یا cms وجود نداره؟
    دوست عزیزشما میتونید با کارت دیگران هم خرید کنید اما باید حساب اون شخص تایید بشه که مشکل برای شما پیش نیاد بعد شما میتونید هم از پنل هم api ,و whmcs هم برای ثبت استفاده کنید با پنل های دی گه هم میشه برای اطلاعات بیشتر بامن در تماس باشد

id yahoo: techshiraz

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)