سلام
چطور میشه به طریقی روی یه لپ تاپ تنظیماتی انجام داد که سیگنال شبکه وایرلسش خیلی کم شه.میخوام اون لپ تاپ وایرلس رو پیدا نکنه که کانکت شه بهش.
فرض کنید میخوام لپ تاپ کلا وایرلسش از کار نیفته اما نتونه مودم وایرلس همسایه رو پیدا کنه.
سلام
چطور میشه به طریقی روی یه لپ تاپ تنظیماتی انجام داد که سیگنال شبکه وایرلسش خیلی کم شه.میخوام اون لپ تاپ وایرلس رو پیدا نکنه که کانکت شه بهش.
فرض کنید میخوام لپ تاپ کلا وایرلسش از کار نیفته اما نتونه مودم وایرلس همسایه رو پیدا کنه.
شما اتصال خودکار به اون مودم را قطع بکنید چه کاریه بخواهید چنین کاری بکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
گفتم که نمیخوام کلا قطع شه،فرض کنید چند تا مودم هست میخوام یه لپ تاپ کلا یکی از اون مودمارو پیدا نکنه.مثلا یه مودم تو خونه داریم و یه مودمم همسایه هست که سیگنالش کمه.میخوام اون مودم همسایه کلا اینور پیدا نکنه.
چرا پیدا نکنه ؟! راه زیاد هست دلیل رو بگید ببینم کدومو بگم
خب دلیل رو چیکار دارید بنده خدا نمیخواد دیگه
یه راه من میکنم که سیگنال بره بالا شما برعکس کنید یه قوطی فلزی ببرید آنت وایرلس رو بندازید توش و جهتشو بذارید به سمتی جز سمت لپ تاپ شاید جواب داد
از تنظیمات مودم میتوانید Beacon Interval کاهش بدید
مودم همسایه شما هیچ وقت سیستم شما پیدا نمیکنه.
این سیستم شما هست که مودم همسایه شما پیدا می کنه.
اگر منظور شما جلوگیری از نفوذ به سیستم توسط wifi هست از internet security میتوانید استفاده کنید و یا شبکه روی private قرار بدید
دوست عزیز وایرلس لپ تاپ معمولا تنظیمات مورد نیاز شما رو نداره
یعنی قابلیت کاهش خروجی با واحد mw رو نداره.
برای این کار شما باید تنظیمات AP همسایه تون بر روی خروجی پایین تنظیم کنید که شما امواج بسیار ضعیف تری دریافت کنید.
اما دلیل این کار تون میگفتید احتمالا راه های بهتری قابل ارائه بود...
از گزینه Beacon اقدام کنید
گروه طراحی و توسعه مازندوب شمال
بسته های نصبی رایگان قالب های جوملا و وردپرس
تلگرام www.mazandweb.com = @mazandweb
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)