صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: سوال در مورد انتقال سایت به سرور مجازی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض سوال در مورد انتقال سایت به سرور مجازی

سلام
    من یه سایت وردپرسی دارم که قالب نسبتا سنگین sahifa از تم فارست روشه. در حال حاضر هاست پربازدید از آی وب هاست دارم که جواب گوی سایت من با این قالب نیست و گوگل وبمسترم پُر شده از ارورهای سرور. من این قالب رو خیلی دوست دارم و تمامی امکاناتی که لازم دارم رو بهم میده و از طرفی توانایی هزینه کردن برای طراحی قالب رو هم ندارم. همه سایت های هم موضوع سایتم از هاست دی ال سرویس دارن و فکر می کنم که دیگه کم کم باید سایت رو انتقال بدم به سرور مجازی. سایت 1100 ایرانه و حدود 4500 آی پی روزانه بازدیدکننده داره.
    مشکلم اینجاست که من چیز زیادی از سرور مجازی نمی دونم.. تا الان فقط سرور ویندوز 2008 برای دانلود فایل ها داشتم و با سرور غیر ویندوزی کار نکردم. می خواستم به طور مختصر راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟ از کجا سرور با قیمت و سخت افزار مناسب بگیرم و... . ممنون میشم
    ویرایش توسط E H S A N : April 20th, 2014 در ساعت 17:54

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26,926
    تشکر تشکر شده 
    1,769
    تشکر شده در
    1,338 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد انتقال سایت به سرور مجازی

سرور مجازی بگیرید
    هزینه سرور
    هزینه کنترل پنل
    هزینه مدیریت سرور
    اینها هم در نظر داشته باشید

4. تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام.
    اول این نکته رو عرض کنم که سرویس با کیفیت رو با پرداخت هزینه مناسب میتونید دریافت کنید.
    مراحل کلی انتقال سایت شما به این گونه هست که اول از فایل ها و دیتابیس سایتتون بک آپ میگیرید و اگه وی پی استون لینوکسی باشه این مراحل رو طی میکنید:
    سرویس دهنده وب سرور،مفسر پی اچ پی، دیتابیس،سرویس دهنده نام دامنه رو نصب و تنظیمات امنیتی رو اعمال می کنید و سپس فایل ها و دیتابیس رو انتقال میدید.
    در مورد سرویس دهنده هم اگر با مشکل دی داس مواجه نیستید، پارس پک رو به شدت پیشنهاد و تایید می کنم.

6. تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام.
    اول این نکته رو عرض کنم که سرویس با کیفیت رو با پرداخت هزینه مناسب میتونید دریافت کنید.
    مراحل کلی انتقال سایت شما به این گونه هست که اول از فایل ها و دیتابیس سایتتون بک آپ میگیرید و اگه وی پی استون لینوکسی باشه این مراحل رو طی میکنید:
    سرویس دهنده وب سرور،مفسر پی اچ پی، دیتابیس،سرویس دهنده نام دامنه رو نصب و تنظیمات امنیتی رو اعمال می کنید و سپس فایل ها و دیتابیس رو انتقال میدید.
    در مورد سرویس دهنده هم اگر با مشکل دی داس مواجه نیستید، پارس پک رو به شدت پیشنهاد و تایید می کنم.
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    میشه این خطی که بولد کردمم رو بیشتر توضیح بدید؟ الان من بخوام از همین پارس پک سرور بگیرم چه سروری به نظرتون بگیرم که جواب گوی سایتم با حدود 4500 آی پی و 10000 بازدید روزانه باشه؟ چه پلنی مناسبه؟ چه هزینه هایی غیر از اجاره ماهانه سرور لازمه؟
    ممنون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    51 پست

سلام،
    میتونید از سرویس های مدیریت شده استفاده کنید که هزینه لایسنس کنترل پنل ، نصب و راه اندازی اولیه ، امنیت و بهینه سازی به عهده سرویس دهنده هست.
    در بخش آموزشی امکان ارسال پیشنهاد نیست.

9. تعداد تشکر ها از 1TB.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط E H S A N نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    میشه این خطی که بولد کردمم رو بیشتر توضیح بدید؟ الان من بخوام از همین پارس پک سرور بگیرم چه سروری به نظرتون بگیرم که جواب گوی سایتم با حدود 4500 آی پی و 10000 بازدید روزانه باشه؟ چه پلنی مناسبه؟ چه هزینه هایی غیر از اجاره ماهانه سرور لازمه؟
    ممنون
    خواهش می کنم.بستگی به میزان هزینه ای که میخواید بکنید داره.
    فقط یک سایت رو میزبانی میخواید بکنید؟
    لطفا اطلاعات وبسایتتون رو برای بررسی پ.خ کنید.
    و البته در صورتی که بتونید سایتتون رو تو ایران میزبانی کنید، روبینا سرور هم انتخاب خوبی هست.

11. تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط E H S A N نمایش پست ها
    سلام
    من یه سایت وردپرسی دارم که قالب نسبتا سنگین sahifa از تم فارست روشه. در حال حاضر هاست پربازدید از آی وب هاست دارم که جواب گوی سایت من با این قالب نیست و گوگل وبمسترم پُر شده از ارورهای سرور. من این قالب رو خیلی دوست دارم و تمامی امکاناتی که لازم دارم رو بهم میده و از طرفی توانایی هزینه کردن برای طراحی قالب رو هم ندارم. همه سایت های هم موضوع سایتم از هاست دی ال سرویس دارن و فکر می کنم که دیگه کم کم باید سایت رو انتقال بدم به سرور مجازی. سایت 1100 ایرانه و حدود 4500 آی پی روزانه بازدیدکننده داره.
    مشکلم اینجاست که من چیز زیادی از سرور مجازی نمی دونم.. تا الان فقط سرور ویندوز 2008 برای دانلود فایل ها داشتم و با سرور غیر ویندوزی کار نکردم. می خواستم به طور مختصر راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟ از کجا سرور با قیمت و سخت افزار مناسب بگیرم و... . ممنون میشم
    با سلام

شما یک سرور مجازی تهیه میکنید و یک کنترل پنل ( دایرکت ادمین یا سی پنل ) که کنترل پنل های لایسنس دار هستند و کنترل پنل های رایگان هم ( کلکسو تک یوزر ) به همراه یک وب سرور نیاز دارید ، وب سرور هم نوع رایگان و نوع لایسنس دار داره مثل آپاچی که رایگانه و لایت اسپید که لایسنس نیاز داره
    به نظر بنده اگه سرور لینوکس Centos نصب کنید و یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین که هزینه لایسنش هم بین 15 تا 20 هزار تومان هستش نیازی به هزینه مدیریت سرور ندارید
    فقط سروری که شما رو میزبانی میکنند خود سرور رو در صورتی که مشکلی پیش بیاد ساپورت کنن کافیه ، سایر موارد چیز سختی نیست که نیاز به هزینه کردن داشته باشه
    سایت شما بیشترین فشار روی سی پی یو داره سعی کنید سروری با سی پی یو بالای 4 هسته تهیه کنید و رم 2 هم جواب کارتون رو میده

راهنمایی بیشتری نیاز داشتید در خدمت هستم

موفق باشید
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

13. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض Re: سوال در مورد انتقال سایت به سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط 1TB.IR نمایش پست ها
    سلام،
    میتونید از سرویس های مدیریت شده استفاده کنید که هزینه لایسنس کنترل پنل ، نصب و راه اندازی اولیه ، امنیت و بهینه سازی به عهده سرویس دهنده هست.
    در بخش آموزشی امکان ارسال پیشنهاد نیست.
    می تونید ادرس چند تاشون رو پیغام خصوصی کنید؟ مرسی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    خواهش می کنم.بستگی به میزان هزینه ای که میخواید بکنید داره.
    فقط یک سایت رو میزبانی میخواید بکنید؟
    لطفا اطلاعات وبسایتتون رو برای بررسی پ.خ کنید.
    و البته در صورتی که بتونید سایتتون رو تو ایران میزبانی کنید، روبینا سرور هم انتخاب خوبی هست.
    اره یه سایته که چندین ماهه به خاطر مشکلات مصرف منابع سرور حسابی اذیتم کرده! می بخشید ادرس سایترو نمیتونم بدم.

Sent from my K00E using Tapatalk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    با سلام

شما یک سرور مجازی تهیه میکنید و یک کنترل پنل ( دایرکت ادمین یا سی پنل ) که کنترل پنل های لایسنس دار هستند و کنترل پنل های رایگان هم ( کلکسو تک یوزر ) به همراه یک وب سرور نیاز دارید ، وب سرور هم نوع رایگان و نوع لایسنس دار داره مثل آپاچی که رایگانه و لایت اسپید که لایسنس نیاز داره
    به نظر بنده اگه سرور لینوکس Centos نصب کنید و یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین که هزینه لایسنش هم بین 15 تا 20 هزار تومان هستش نیازی به هزینه مدیریت سرور ندارید
    فقط سروری که شما رو میزبانی میکنند خود سرور رو در صورتی که مشکلی پیش بیاد ساپورت کنن کافیه ، سایر موارد چیز سختی نیست که نیاز به هزینه کردن داشته باشه
    سایت شما بیشترین فشار روی سی پی یو داره سعی کنید سروری با سی پی یو بالای 4 هسته تهیه کنید و رم 2 هم جواب کارتون رو میده

راهنمایی بیشتری نیاز داشتید در خدمت هستم

موفق باشید
    ممنون
    هر کدوم از اینا رو از کجا می تونم تهیه کنم؟

Sent from my K00E using Tapatalk

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)