-
April 19th, 2014, 18:25
هاست و هاست دانلود از کچا و با چه کنترل پنلی؟
تابا سلام
دوستان من میخوام یه سایت بزنم
سر چند راهی عجیبی گیر کردم
لطفا جواب رو بگین نه از رو دشمنی نه از رو دوستی و نه از رو تعصب
1.هاست لینوکس بخوام بخرم با کنترل پنل سی پنل آیا خوبه ؟؟ اخه میگن مثلا یه موقع تحریم میشیدو اینا البته اینم باید بگم که سر دو راهی موندم از آبتین وب بخرم یا میهن وب هاست
راستشو بخواین قیمت های میهن وب هاست سالانه هستش و توان مالی من نمیرسه فعلا!
آبتین وب رو میخوام بدونم تایید میکنید ؟ از نظر سرعت ، کیفیت ، امنیت ، پشتیبانی ، آپتایم
2.رسیدیم به بخش هاست دانلود
والا هاست دانلود کاری فعلا به حجم و ایناش ندارم و واسه شروع یه پنل 10 گیگ میخرم
میخوام بدونم شما واسه ی هاست دانلود میهن وب هاست رو پیشنهاد میکنید یا آبتین وب ؟ با این تفاوت که میهن وب هاست دایرکت ادمینه و آبتین وب سی پنل هست البته قیمت ابتین وب از نظر ظاهری ارزون تره ولی من خودم نظرم با میهن وب هاست هست
حالا نظر شما راجبشون چیه در رابطه با هاست دانلود ؟ از نظر سرعت و کیفیت و امنیت و پشتیبانی و اپتایم ؟
3.در کل میهن وب هاست چطوره ؟ آبتین وب چطوره ؟
-
-
April 19th, 2014 18:25
# ADS
-
April 19th, 2014, 18:32
پاسخ : هاست و هاست دانلود از کچا و با چه کنترل پنلی؟
تحریم سیپنل مربوط به شرکتی است که ازشون هاست خریداری میکنین
که با تغییر ای پی مجدد سیپنل نصب میکنند ولی دایرکت ادمین هم از نظر سادگی و هم سبکی و هم اینکه تا کنون تحریم نداشته است خوب است
بهتر است سالانه خریداری نکنین چون با مشکل مواجه بشوید امکان بازگشت بعد 2-3 ماه رو ندارند حداقل بک مانی 3 تا یک هفته است
در مورد شرکت هایی که معرفی کردید هم بهتر است سرچ نمایید
خوبی و بدی ها ذکر شده است
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014, 18:35
عضو انجمن
با ســــــلام خدمت شما دوست تازه وارد عــــزیز . . .
در مورد اینکه اینجا همه برای کمک و دوستی پاسخ می دهند نه از روی دشمنی و قصــد دیـــگر . . .
در مورد سوال اولتـــان ::
1 - هاست لینوکس سی پنل بله خوب است ، تحریم هم فعلا نمیشید و اون موقع اگر هم تحریم بشید به شما مربوط نیست و باید میزبانتان پاسخگو شما و بقیه مشتری ها باشد . . .
آبتین وب بله تاییــــد میــــشه . . .
2- هاست دانلود معمولا دایرکت ادمین ارائه می دهـــند ، بنده خودم از نظر تجربه میهن وب هاست را بیشتر از آبتین وب در مورد هاست دانلود پیشنهاد می نمایـــم . . .
3- میهن وب هاست و آبتین وب هر دو از برترین سرویس دهندگان خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه در ایـــران می باشـــند و معتبر ، و کاربران خاص خودشان را هم دارنــــد . . .
* به این لینک برویــد متوجه می شـــوید ::
Web Hosting Iran
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــکر از توجـــه شــــما . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها از warpro به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014, 18:36
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014, 18:41
با سلام
با تشکر از همه
باید بگم
پس هاست دانلود رو از میهن وب هاست میخرم
هاست رو هم از آبتین وب نوع vip بخرم تایید میکنید از نظر کیفیت و اینا ؟
بعدش هاست نتورک خودم آشنایی دارم قیمت هاشونم فوق العاده مناسب هست ولی چمیدونم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده
-
-
April 19th, 2014, 18:45
سرور مجازی هم هم یه کوچولو کوچولو سرمایه میخواد هم یکم سختی های خودشو از نظر مدیریتی داره
-
-
April 19th, 2014, 18:47
درود بر شما هاست لینوکس هر دو کنترل پنل دایرکت ادمین و سی پنل هر دو خوبه اما بنده سی پنل رو پیشنهاد میدم
و برای آبتین وب و میهن وب هاست ، میهن وب هاست همه اطلاع دارند چطور هست بنده چیزی نمیگم آبتین وب هم بنده کار نکردم که تایید کنم و یا حرف الکی رو بزنم باید از مشتریانشون سوال کنید و کسانی که سرویس داشته اند
-
-
April 19th, 2014, 18:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
erfano
با سلام
با تشکر از همه
باید بگم
پس هاست دانلود رو از میهن وب هاست میخرم
هاست رو هم از آبتین وب نوع vip بخرم تایید میکنید از نظر کیفیت و اینا ؟
بعدش هاست نتورک خودم آشنایی دارم قیمت هاشونم فوق العاده مناسب هست ولی چمیدونم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده
ما فقط نظر دادیم عزیز ، اگر یک زمانی از میهن وب هاست خریداری نمودید و خوب نبود یا از آبتین وب هم همینطور ما مدیون شما نباشیم . . .
دوستانی که پاسخ دادند از تجربه چندین ساله و تخصص خود استفاده کردند بازم انتخاب با خودتان اســت . . .
---------------------------------------------------------------
بله 100% v.i.p آبتین وب بهتـــر اســـت . . .
هاست نتورک هم بنده نظر خاصی ندارم ، چون خودم هم زیاد حاشیه راجب آن دیدم و شنیدم . . . ولی تجربه کاری ندارم باهاشون پس نظر نمی دهـــم . . .
در ضمن طبق گفته کوروش جــان بهترین راه این اســـت که از مشتریان آن ها سوال نماییــــد . . .
سرور مجازی هم در صورتی که دانش فنی لازم را دارا نیستیــد به 1.001 دلیل اصلا پیشنهاد نمیــشه . . .
مگر آنکه بدین شخصی مطمئن و حرفه ای براتون مدیریت و کانفیگ صحیح بکنـــد . . .
امیدوارم موفق باشیـــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــکر فراوان . . .
ویرایش توسط warpro : April 19th, 2014 در ساعت 18:53
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
-
April 19th, 2014, 18:54
عضو انجمن
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014, 18:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
من یه موردی رو بگم این دوستانی که نظر دادن کاملا اشتباه میگن !
کلا وبهاستینگ اینفو کاملا چرت می باشد و بر اسا دومین های ثبت شده رتبه بندی میکنه نه چیز دیگه
میهن وبهاست هم پشتیبانیش افتضاحه و هم سرویس دهیش
آبتین وبهاست هم پشتیبانیش تیکتی در هفتس!
هاست نتورک هم که اصلا جای بحث نداره ، چون ارزش بحث نداره
خیلی هاستینگ های معتبر هستند که تو اون لیسست نیستن! مثله :
http://www.mizbansite.com/
و همچنین نیک سرور
موارد بالا که فرمودید فقط اسم در کردن
- - - Updated - - -
عذر میخوام فراموش کردم من تا الان قوی ترین پنلی که برای هاست دانلود دیدم کاکو هاست هست با کنترل پنل KPANEL
قوی ترین نوع وی ای پی رو داره این سیستم یعنی شما مبرا میشید از خرید اسکریپت VIP
1- همه اشتباه نمی کنن . . .
2- Total Domain را درست عرض کردید ، برای اساس یوزر نشان می دهد وب هاستینگ دات اینفو ، ولی توجه نکردید شرکتی که یوزر بالا دارد پس خوب بوده که خریدار دارد . . .
3- هاستینگ های معتبر هم خیلی زیاده ، ما هم خوب بلد بودیم پیشنهاد بدهیم مانند همین نیک سرور که عرض کردید و همینطور مهندس حمیدی هم می توانستند آنلاین سرور را پیشنهاد دهنـــد یا کوروش جان فراز دیتا را ولی استارتر محترم در مورد این دو هاستینگ سوال نموده انـــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــکر ، جسارت نکردم فقط توضیحات تکمیلی دادم که شک و شبه ای نباشـــد . . .
ویرایش توسط warpro : April 19th, 2014 در ساعت 22:54
-