سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
انقدر تاثیر کیفیت مطلب زیاده که نیازی به فکر کردن به پسوند دامین نیست
البته نام خود دامنه خیلی تاثیر داره
خیر پسوند تاثیری نداره
ولی من یک مقاله خوندم که میگفت تاثیر داره!!
اصلا هم اين طور نيست گوگل پسوند رونميخونه spaider هاي گوگل فقط كدهاي htmlروميخونند بعضي ازجاهاهم گفته شده اگه نام دامنه مربوط به محتواي سايت باشه بازم تاثيير داره ولي تاثييربسياركمي ماداريم روي سايت كارميكنيم كه تشكيل شده از ٨ كارمختلف كه بهم اصلاربطي ندارند فقط فقط كدهاي html مهمه
با احترام خدمت تمام دوستانی که فرمودن تاثیر نداره، باید عرض کنم که تاثیر داره، خوب هم داره!!!
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
https://support.google.com/webmaster...r/182192?hl=en
- ccTLDs (country-code top-level domain names). These are tied to a specific country (for example .de for Germany, .cn for China), and therefore are a strong signal to both users and search engines that your site is explicitly intended for a certain country. (Some countries have restrictions on who can use ccTLDs, so be sure to do your research first.) We also treat some vanity ccTLDs (such as .tv, .me, etc.) as gTLDs, as we've found that users and webmasters frequently see these as being more generic than country-targeted (we don't have a complete list of such vanity ccTLDs that we treat as gTLDs, because such a list would change over time). See a full list of domains Google treats as generic.
بر اساس این متن که خود گوگل منتشرش کرده، حتی مکان فیزیکی سرور هم مهم هست! چه برسه به پسوند دامنه. این حساسیت روی دامنه های cc خیلی بیشتر میشه و سایت رو به عنوان یک سایت geotargeted شناسایی میکنه!
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)