-
April 11th, 2014, 15:49
عضو انجمن
مشاوره در باز کردن حساب پی پال
سلام
بعضی وقت ها نیاز پیدا می کنم که یه شماره حساب بین الملی داشته باشم برای پول واریز کردن به حساب دیگران یا واریز کردن پول به حساب من از کشور دیگه
به نظرتون بهترین کار چیه؟ باید حساب پی پال باز کنم روش دیگری هم هست ؟ اگه موجودی حسابم زیاد شد میشه چنج کرد به پول ایران؟
یه توضیحی هم درباره این نوع حساب ها می دید که روش کارش چطوری هست(هیچی در این مورد نمی دونم)
-
تعداد تشکر ها از farbodsteps به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2014 15:49
# ADS
-
April 11th, 2014, 15:53
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره در باز کردن حساب پی پال

نوشته اصلی توسط
farbodsteps
سلام
بعضی وقت ها نیاز پیدا می کنم که یه شماره حساب بین الملی داشته باشم برای پول واریز کردن به حساب دیگران یا واریز کردن پول به حساب من از کشور دیگه
به نظرتون بهترین کار چیه؟ باید حساب پی پال باز کنم روش دیگری هم هست ؟ اگه موجودی حسابم زیاد شد میشه چنج کرد به پول ایران؟
یه توضیحی هم درباره این نوع حساب ها می دید که روش کارش چطوری هست(هیچی در این مورد نمی دونم)
سلام خدمت شما،
پی پال مشکلات زیادی داره برای ایرانیان علل خصوص ساکنین ایران و بر این مورد بسیار حساس هست، اگر مسائل امنیتی رو رعایت نکنید حسابتون
با موجودیتون ممکن هست لیمیت بشه.
ولیکن اگر از Visa card / Master card استفاده کنید بهتر هست،
هم می تونید پرداخت راحت تری داشته باشید و هم برای دریافت ارز از صرافی و سایر فروشنده ها تهیه کنید
و هم برای تبدیل به ریال، موجودی رو بفروشید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2014, 01:54
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره در باز کردن حساب پی پال

نوشته اصلی توسط
i-Power
سلام خدمت شما،
پی پال مشکلات زیادی داره برای ایرانیان علل خصوص ساکنین ایران و بر این مورد بسیار حساس هست، اگر مسائل امنیتی رو رعایت نکنید حسابتون
با موجودیتون ممکن هست لیمیت بشه.
ولیکن اگر از Visa card / Master card استفاده کنید بهتر هست،
هم می تونید پرداخت راحت تری داشته باشید و هم برای دریافت ارز از صرافی و سایر فروشنده ها تهیه کنید
و هم برای تبدیل به ریال، موجودی رو بفروشید.
موفق باشید
Visa card / Master card اینا رو تحریم نیستیم؟ کدام رایج تره؟
فروش دلار به چه شکل هست قیمت روز ؟
Visa card / Master card چه فرقی با پی پال دارند؟
ویرایش توسط farbodsteps : April 12th, 2014 در ساعت 01:57
-
تعداد تشکر ها از farbodsteps به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2014, 04:29
-
تعداد تشکر ها از ramtin2025 به دلیل پست مفید