سلام دوستان
قراره در المپیاد کامپیوتر شرکت کنم اما تجربه ای در این مورد ندارم
اگر کسی آشنایی داره یا شرکت کرده متشکر میشم اطلاعاتشو در اختیار من و دوستان دیگر بذاره
در مورد مدل سوالا و ...
ممنون![]()
سلام دوستان
قراره در المپیاد کامپیوتر شرکت کنم اما تجربه ای در این مورد ندارم
اگر کسی آشنایی داره یا شرکت کرده متشکر میشم اطلاعاتشو در اختیار من و دوستان دیگر بذاره
در مورد مدل سوالا و ...
ممنون![]()
یک سر به سایت اصلی بزن
خبرگاه المپیاد کامپیوتر
نمونه سوالات همه چیز در مورد المپیاد توضیح داده
سلام
برخلاف تصور همه، سوالات المپیاد کامپیوتر تماما مربوط به ریاضی بوده و ارتباطی به فنی کامپیوتر ندارد.
یادش بخیر
زمان ما (سال 76 فکر کنم) مرحله اولش خیلی ساده بود و سوالای ریاضی سطح پایین که بیشتر در مورد مبناها ، هندسه و گراف، ماتریس و جبر و احتمال بود.
ولی مرحله دوم دهن من سرویس شد. اگه درست یادم باشه سه تا سوال بود که باید دو تا رو حل میکردی و 4 ساعت زمان داشتیم. بعدش برامون کلی کلاس گذاشتن و ... کلا خیلی باحال بود.
اون موقع واسه من سوال بود که چرا المپیاد کامپیوتر اصلا به کامپیوتر ربطی ندارهو همش ریاضیه. البته ریاضی هم عشقه . لذت حل کردن یه سوال سخت ریاضی از خیلی لذت های دیگه بیشتره
روح رضا صادقی هم شاد که اون موقع چند جلسه با ما تمرین کرد که خیلی تاثیر گذار بود و اینم از آخرین شعراشه :
در آن هنگام
که برگ های رقصان
درختان را وداع می گویند
برایم گودالی بکنید
در آن هنگام
که بستری از برگ
برای خفتن ابدیم آماده می شود
کلاغ ها را به آسمان خون گرفته دعوت کنید
در آن هنگام
که در میان خش خش برگ ها جا خوش می کنم
قطرات باران را
به سوی گونه هایم روانه کنید
و آنگاه
که در بستر خویش آرام می گیرم
چادر پرستاره ی شب را
بر روی آسمان بگسترانید
و سکوت را با من تنها بگذارید
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
به شیرخوارگاههای شهرتون سر بزنید
:o ممنون عزیزان ما هم از زنده یاد رضا صادقی کم نصیب نیستیم من در مدرسه زنده یاد صادقی مشهد هستم!
ولی معلم ما که گفت سوالات درمورد مجموعه آفیس هست؟
پس همشهری هستیم
احتمال داره. اینایی که گفتم مال خیلی وقت پیشه. الان فکر میکنم حتی سوالات c++ هم در مراحل بالاتر داره ولی ریاضی هم قطعا داره. به هر حال اینا متدهای جهانیه و ایران هم پیرو مصوبات اونا منابع رو باید تغییر بده.
ولی آفیس که اپراتوریه، قیافش به المپیاد نمیخوره
یه سر به سمپاد مشهد بزن، اونجا شاید بتونی به نتایج بهتری برسی. هم از لحاظ منابع و هم از لحاظ کلاسهای تمرین و ...
به شیرخوارگاههای شهرتون سر بزنید
نکنه توقع دارید از نحوه نصب ویندوز یا کانفیگ دایرکت ادمین سوال کنند؟
امضای من : .Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopesنوشته اصلی توسط wikipedia.org
ترجمه:
جمله بالا از Edsger Wybe Dijkstra طراح الگوریتم دیکسترا هستعلم رایانه به همان اندازه در مورد رایانهاست که نجوم در مورد تلسکوپ.
.Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
Icdl ??!!
سال 83 و 84 که هر 2 بار مرحله اول قبول شدم و مرحله دوم ناکام شدیم که از این چیزا توش نبود d:
الان رو نمیدونم
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)