-
March 6th, 2014, 20:41
نیازمند اطلاعات دقیق در مورد ارائه اینترنت وایرلس (مدیران isp و دوستان با تجربه بیان تو)
با سلام
نیاز به اطلاعات دقیق در مورد راه اندازی شرکت ارائه اینترنت وایرلس (بیسیم) داریم
منطقه ای که میخوایم تحت پوشش قرار بدیم متشکل از چندین روستا بوده و هیچ پستی بلندی در منطقه وجود ندارد
اطلاعات مورد نیاز :
- سقف بودجه
- چگونگی تهیه پهنای باند
- چگونگی ارائه اینترنت وایرلس
- دستگاه های Passive و Active مورد نیاز
- چگونگی تهیه مجوز و چه مجوز هایی باید اخذ شود
- شرکت ثبت شده باید در چه زمینه ای باشد و از کدام نوع شرکت باشد (مسئولیت محدود - سهامی عام - سهامی خاص و...)
- میزان سود و ضرر
- چه شرکت یا ارگان هایی عملیات نصب و راه اندازی را بر عهده میگیرند
و تمامی نکاتی که فکر میکنین مهم هست را لطفا ذکر کنین
از نصیحت هایی مانند : قهوه خونه بزن ، فلافلی بزن ، نمایشگاه بزن ، پولتو بذار بانک و ... خودداری فرمایید
ویرایش توسط cityhost : March 6th, 2014 در ساعت 20:43
-
تعداد تشکر ها از cityhost به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2014 20:41
# ADS
-
March 6th, 2014, 22:44
پاسخ : نیازمند اطلاعات دقیق در مورد ارائه اینترنت وایرلس (مدیران isp و دوستان با تجربه بیان تو)
-
-
March 6th, 2014, 22:54
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند اطلاعات دقیق در مورد ارائه اینترنت وایرلس (مدیران isp و دوستان با تجربه بیان تو)
روستای مورد نظر شما در کدام بخش و شهرستان می باشد
چه حجم پهنای باندی نیاز دارید
و چه بستری اونجا فراهم هستش
-
تعداد تشکر ها ازhfuhost به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2014, 23:00
عزیز باید بودجه رو بگی اول چون آنتن های های وایمکس از 1 تومن تا 100 تومن شروع میشه برد ها هم بستگی ب ولتاژی داره ک بهت میده اگه منطقه صافه هزینه کمتر میشه از مجوزش هم خبر ندارم اما یکی از دوستان پیگیر بود آخرش اومد پیشم گفت بیخیال شدم...
-
تعداد تشکر ها ازrules به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2014, 23:06
یک دکل نیاز دارید
برای ارسال
اکسس پوینت میخواهید
و فقط یک چیزی نقطه به نقطه میخواهید مستقیم باشد یا در محدوده ای باشد
در شبکه غیر محدود با یک مودم وایرلس انجام میشود اما مشکل برد دارد اما در مستقیم مشکل برد ندارید نباید در دیدش ساختمانی باشد
پهنای باند هم میتوانین از مخابرات بگیرید هم از شرکت های ارائه دهنده pap
بودجه بسته به تجهیزات و نوع ارسال دریافتتون دارد
برای چندین روستا اکسس به صورت دید مستقیم که دیش مانند است استفاده کنین
-
تعداد تشکر ها ازsajjad65 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 00:06

نوشته اصلی توسط
hfuhost
روستای مورد نظر شما در کدام بخش و شهرستان می باشد
چه حجم پهنای باندی نیاز دارید
و چه بستری اونجا فراهم هستش
منطقه بالاتجن شهرستان قائمشهر ، متشکل از چندین روستاست ، بالای 14 روستا رو میخوایم تحت پوشش قرار بدیم
تنها مخابرات و شاتل در منطقه سرویس دهی میکنند

نوشته اصلی توسط
rules
عزیز باید بودجه رو بگی اول چون آنتن های های وایمکس از 1 تومن تا 100 تومن شروع میشه برد ها هم بستگی ب ولتاژی داره ک بهت میده اگه منطقه صافه هزینه کمتر میشه از مجوزش هم خبر ندارم اما یکی از دوستان پیگیر بود آخرش اومد پیشم گفت بیخیال شدم...
منطقه بدون پستی بلندی هست در پست اول هم گفتم ، شما چطور میگین از 1 تا 100 تومن ، میشه برند و بردش رو بگین؟

نوشته اصلی توسط
sajjad65
یک دکل نیاز دارید
برای ارسال
اکسس پوینت میخواهید
و فقط یک چیزی نقطه به نقطه میخواهید مستقیم باشد یا در محدوده ای باشد
در شبکه غیر محدود با یک مودم وایرلس انجام میشود اما مشکل برد دارد اما در مستقیم مشکل برد ندارید نباید در دیدش ساختمانی باشد
پهنای باند هم میتوانین از مخابرات بگیرید هم از شرکت های ارائه دهنده pap
بودجه بسته به تجهیزات و نوع ارسال دریافتتون دارد
برای چندین روستا اکسس به صورت دید مستقیم که دیش مانند است استفاده کنین
در جریان هستم دوست عزیز لطف کردی که جواب دادی
دکل مورد نیاز g35 و g45 هست که به ارتفاع 6 متر حدودا 450 هزار تومان هزینش میشه
هنوز برقگیر (ارت) رو نپرسیدم
برای این دکل 6 متری سه ساختمان 2 ، 3 و 5 طبقه داریم ، هر کدام یک که دوستان پیشنهاد بدن میتونیم قرار بدیم فقط لازم به ذکر است ساختمان 5 طبقه دقیقا رو به رویه دکل مخابرات قرار دارد ، مشکلی پیش میاد؟
ویرایش توسط cityhost : March 7th, 2014 در ساعت 00:15
-
-
March 7th, 2014, 00:16
عضو انجمن
سلام
فرکانس هایی که شما میخواید استفاده کنید 2.5 تا 5 احتمالا خواهد بود که فقط امکان p2p خواهید داشت . چون این محدوده ی فرکانس فقط برای استفاده ی p2p نیاز به مجوز نداره . برای point to multipoint باید فرکانس بصورت رزرو شده خریداری کنید مثل مبین نت و ایرانسل و ... . هزینه ـش هم میلیاردی هست . من جنبه ی قانونیش رو گفتم مگرنه خیلیا هستن بدون مجوز آنتن های point to multipoint نصب کردن و دارن استفاده میکنند .
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 00:21
اگر اکسس استفاده کنی خیر
دیش بهتر است استفاده نکنی در مسیر دید مشکل داشته باشد
-
-
March 7th, 2014, 00:22
ولی اکسس باید لاین یک اپ بزارید احتمال قطعی دارد
-
-
March 7th, 2014, 00:29

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
فرکانس هایی که شما میخواید استفاده کنید 2.5 تا 5 احتمالا خواهد بود که فقط امکان p2p خواهید داشت . چون این محدوده ی فرکانس فقط برای استفاده ی p2p نیاز به مجوز نداره . برای point to multipoint باید فرکانس بصورت رزرو شده خریداری کنید مثل مبین نت و ایرانسل و ... . هزینه ـش هم میلیاردی هست . من جنبه ی قانونیش رو گفتم مگرنه خیلیا هستن بدون مجوز آنتن های point to multipoint نصب کردن و دارن استفاده میکنند .
میشه دلیل مدرک شما رو به عنوان میلیاردی بپرسم؟ ، قرار نیست که امواج رو تا تهران بفرستم ، حداکثر ارسال فرکانس از سه جهت پنج الی ده کیلومتره
لطفا توضیحات بیشتری رو در مورد رزرو فرکانس و دلیل استفاده از اون رو بدین
-