-
March 22nd, 2014, 18:54
عضو جدید
کمک - در مورد باگ xss
سلام به همه دوستان عزیز
راستش دیشب یه بنده خدایی بهم توی یاهو پیام داد و گفت که whmcs من یه باگ خیلی خطرناک داره به عنوان XSS که راستش من تا حالا نشنیدم
حالا میشه راهنمایی کنید که این باگ که XSS نام داره کجا هست و چطوری میتونم فیکسش کنم ؟؟؟؟ ممنون میشم
درضمن نسخه ای که من دارم استفاده میکنم whmcs 5.2.14 هستش
منتظر راهنمایی هاتون هستم
ممنونم * سال خوبی داشته باشید *
دنیای وب رو خیلی دوست دارم اما حیف که ....
-
-
March 22nd, 2014 18:54
# ADS
-
March 22nd, 2014, 19:01
عضو انجمن
پاسخ : کمک - در مورد باگ xss

نوشته اصلی توسط
andy
سلام به همه دوستان عزیز
راستش دیشب یه بنده خدایی بهم توی یاهو پیام داد و گفت که whmcs من یه باگ خیلی خطرناک داره به عنوان XSS که راستش من تا حالا نشنیدم
حالا میشه راهنمایی کنید که این باگ که XSS نام داره کجا هست و چطوری میتونم فیکسش کنم ؟؟؟؟ ممنون میشم
درضمن نسخه ای که من دارم استفاده میکنم whmcs 5.2.14 هستش
منتظر راهنمایی هاتون هستم
ممنونم * سال خوبی داشته باشید *
سلام دوست عزیز.
باگ گزارش شده ای برای این نسخه وجود نداره.از کسی که بهتون پی ام داده بپرسید کجای اسکریپت باگ داره.
-
-
March 22nd, 2014, 19:05
عضو جدید
دوست عزیز راستش پرسیدم اما بهم نگفت
تنها چیزی که گفت این بود : whmcs ای که داری استفاده میکنی یه باگ داره به عنوان xss و xss = cocki hacking تنها چیزی که به من گفت همین بود
چیز دیگه ای بهم نگفت و دیگه جواب هم نمیده
-
-
March 22nd, 2014, 19:07
عضو دائم
سلام
دوست عزیز در ابتدا خدمت شما عرض کنم که سریعا به نسخه جدید بروز رسانی کنید زیرا نسخه 5.2 چندین مشکل امنیتی دارد
باگ های سیستم های مدیریتیچیزی نیست که همه از ان اطلاع داشته باشند و ممکن است مخفی باشد پس به دنبال ان نباشید.تنها راهکار رفع باگ هم بروز رسانی به اخرین نسخه هست چون کد ها قفل شده است شما نمیتوانید کد ها را ویرایش کنید
اگر از نال استفاده میکنید نیز لطفا نسخه پولی با پشتیبانی را خرید کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2014, 19:10
ادرس سایتتون رو ارسال کنید.
این باگ خیلی خطرناکه و کسی که بلد باشه میتونه تو 3 سوته سایتتون رو هک کنه.
-
-
March 22nd, 2014, 19:15
با استفاده از این باگ اطلاعات مهمی میشه از شما کشید بیرون....!
آخرین نسخه رو از لینک زیر دانلود کنید و whmcs خودتون رو آپگرید فرمایید:
http://yasit.ir/whmcs535/whmcs.zip
whmcs 5.3.5
موفق باشید.
-
-
March 22nd, 2014, 19:15
عضو جدید
نسخه ای که من استفاده میکنم نال هست اما نالی که باگ گیری شده و امنیت سازی شده است ،
غیر از من چند سایت دیگه که مال دوستام هم هستند دارند از این نسخه استفاده میکنن اما مشکلی نداشتند
پس به نظر شما اگه به نسخه جدید آپدیت کنم درست میشه و مشکل برطرف میشه ؟؟؟؟؟؟؟
درضمن این نسخه ای که نال هست و من دارم استفاده میکنم خود whmcs میشناسه و ساپورتم میکنه
بازم اگه راه حل دیگه ای به ذهنتون رسید بگید لطفا ، من منتظرم بازم اگه نسد آپدیت میکنم به 5.3.5
-
-
March 22nd, 2014, 19:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
andy
نسخه ای که من استفاده میکنم نال هست اما نالی که باگ گیری شده و امنیت سازی شده است ،
غیر از من چند سایت دیگه که مال دوستام هم هستند دارند از این نسخه استفاده میکنن اما مشکلی نداشتند
پس به نظر شما اگه به نسخه جدید آپدیت کنم درست میشه و مشکل برطرف میشه ؟؟؟؟؟؟؟
درضمن این نسخه ای که نال هست و من دارم استفاده میکنم خود whmcs میشناسه و ساپورتم میکنه
بازم اگه راه حل دیگه ای به ذهنتون رسید بگید لطفا ، من منتظرم بازم اگه نسد آپدیت میکنم به 5.3.5
حتما اپدیت کنید. نسخه امن شده whmcs نال اصلا معنی ندارد.
nv نسخه 5.3 بعضی از متد های سیستم تغییر کلی با نسخه 5.2 داشته است.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 22nd, 2014, 19:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nimafire
حتما اپدیت کنید. نسخه امن شده whmcs نال اصلا معنی ندارد.
nv نسخه 5.3 بعضی از متد های سیستم تغییر کلی با نسخه 5.2 داشته است.
ممنون دوست عزیز
واقعا سپاس گذازم ، اگه امکانش هست در مورد آپدیت دستی یه توضیح بدید ، کدوم فایل هارو باید نگه دارم و کدوم هارو جایگزین کنم ؟؟؟؟؟
-
-
March 22nd, 2014, 20:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
andy
ممنون دوست عزیز
واقعا سپاس گذازم ، اگه امکانش هست در مورد آپدیت دستی یه توضیح بدید ، کدوم فایل هارو باید نگه دارم و کدوم هارو جایگزین کنم ؟؟؟؟؟
با سلام دوست عزیز من مدتی در تیم های امنیتی بزرگی عضو بودم و فعالیت میکردم ولی به هیچ عنوان باگ xxs در whmcs مشاهده نکردم ! ( اگه بود خودمون هک میکردیم )
برای whmcs جمعا 5 تا باگ معروف بیشتر نبود که بعد ارتقا یافتن اون ها رفع شدن و در حال حاظر فقط تنها راه کرک کردن می باشد که حوصله , وقت ... میخواد
اول از کل اطلاعاتتون بک اپ بگیرید بعدش به اون فردی که گفته همچین باگی وجود داره بگید هک کنن !
موفق باشید ...
-