سلام . دوستان من روی vmware نخسه centos رو نصب کردم . حالا وقتی می خوام با پورتی واردش بشم تایم نت ورک می ده !
دوستان می تونند کمک کنند .
سلام . دوستان من روی vmware نخسه centos رو نصب کردم . حالا وقتی می خوام با پورتی واردش بشم تایم نت ورک می ده !
دوستان می تونند کمک کنند .
کانفیگ نتورک آداپتر درسته ؟
سلام . طبق آموزش centos رو نصب کردم . الان نت ورد ارور می ده : کانکشن تایم اوت !
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
آقا من یه بار reboot کردم دیگه صفحه ی دستورات ( سیاه رنگ )( صفحه خط فرمان ) نیومد و به جاش این جا اومد ! باید چی کار کنم کسی هست این جا و مراحل بعدش رو من رو راهنمایی کنه :
![]()
ویرایش توسط asrehosting : May 14th, 2010 در ساعت 12:53
فایروال رو Disable کن
البته بگم هنوز مشکل من با اینکه پوتی باز نمی شه حل نشده ! با خود نرم افزار اومد بالا و...
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
سلام . آقا صبر کردم و هیچی نزدم دوباره صفحه دستورات اومد و خواست که لوگین کنم . دوباره لوگین کردم خط دستورات اومد ، حالا چه طوری فایروال رو disable کنم ! ( تا اونجایی که یادم می یاد اصلا رو سرور فایروال نیست که )
بعدشم شرمنده آقا با ie می یام بالا دکمه تشکر اصلا نیست !!!
ممنون می شم راهنمایی کنید ...
دستور setup بزن
بعد قسمت Firewall configuration برو و disable کن !
سلام . ممنون ولی باز هم پوتی باز نشد و همون ارور
فکر کنم باید vmware tools نصب کنم . از قسمت install vmware رو فعال کردم و الان طبق آموزش تو اولین دستور خطا می ده :
ممنون می شم راهنمایی کنید ...
خوب شما الان توی cli (خط دستور) هستید ؟
اگر آره که دستور setup رو بزن همین صفحه آبی که عکسش رو دادی میاد
بعد فایروال رو disable کن ، تنظیمات نتورک رو هم چک کن که درست باشه
به احتمال زیاد کانفیگ نتورکت درست نیست
بعد که از ستاپ خارج شده دستور yum update رو یزن ببین کار میکنه یا نه
سلام . درسته :
بعد دستور آپیدیت رو که می زنم باز هم کار نمی ده و ارور می ده ؟ نباید اول وی ام ور تولز رو نصب کنم ؟
میشه دستورات کانفینگ کردن نتورک رو بگید ؟
آی پی اصلی سرور مثلا : 123.123.123.10
آی پی آزاد : 123.123.123.11
؟؟؟
آی بگم خدا چیکارن نکنه
منو باش فک کردم Vmware نصب کردی و لینک vmware بالا نمیاد و time out میده !
این مشکل شما بر میگرده به نتورک vps !
تو همون setup قسمت network configuration موارد زیر رو چک کن و مطمئن شو که درست ست کردی :
IP Address
GateWay
DNS
NetMask
اینها رو چک کن ! اگه درست وارد کردی بگو تا بقیه موارد رو چک کنیم
ویرایش توسط Roka : May 14th, 2010 در ساعت 14:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)