سلام
وی پی اس رو کانفیگ شده با مالکیت خودم میخوام که فردا روش زحمت کشیدم شلوغش کردم یکی نیاد بالا بکشه
برای حدود 40 بازی کن انلاین بدون افت کیفیت میخوام
آنتی دی داس هم داشته باشه حتی تو اینترانت هم افراد مریض و روانی پیدا میشه اذیت کنه
با تشکر
سلام
وی پی اس رو کانفیگ شده با مالکیت خودم میخوام که فردا روش زحمت کشیدم شلوغش کردم یکی نیاد بالا بکشه
برای حدود 40 بازی کن انلاین بدون افت کیفیت میخوام
آنتی دی داس هم داشته باشه حتی تو اینترانت هم افراد مریض و روانی پیدا میشه اذیت کنه
با تشکر
نکته : سرورهای مجازی همراه با پنل مدیریتی و مانیتورینگ vSphere Web Client هستند. (خبر) (اطلاعیه)
Pars-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwich : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران
برای مشاهده پلن های دیگر => http://www.webhostingtalk.ir/f15/104698/
هر 500 گیگ پهنای باند داخلی اضافی : 20 هزار تومان / ماهانه
هر 1 ترابایت پهنای باند داخلی اضافی : 35 هزار تومان / ماهانه
هر 100 گیگ پهنای باند خارجی اضافی : 40 هزار تومان / ماهانه
هر 1 ترابایت پهنای باند خارجی اضافی : 300 هزار تومان / ماهانه
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام سرور اینترانت به شرح زیر ارائه می شود
سبد خرید - گروه سون وی پی اس
با سلام
در صورت تمایل امکان ارائه میباشد :http://roobinaserver.ir/vps-vds-datacenteriran.php
کانفیگ هم هزینه جداگانه دریافت میگردد.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با عرض سلام خوشحال می شویم پذیرای شما باشیم
از پارس انلاین
30% تخفیف با کد online-93
هر 100 گیگ پهنای باند اضافه 35 هزار تومان
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
با سلام
میزان هارد: 40 گیگابایت ساتا یا 10 گیگابایت SSD ( اگه با هارد بیشتری احتیاج دارید ارتقاء داده خواهد شد هر 100 گیگ هارد 10 هزار تومان )
میزان رم: 2 گیگابایت
میزان پردازنده: 6 هسته
کانفیگ رایگان
ماهیانه 50 هزار تومان ثابت
ایران سرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت معدن و تجارت
![]()
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
مرسی
امروز از بین این چند پیشنهاد یکی شون رو انتخاب خواهم کرد
فقط یه نکته : سرور حتما فقط و فقط اینترانت باشه و با ای پی رند که همیشه کاربرام راحت حفظ کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)