با سلام میخواستم ببینم استفاده از کلمه iran به تنهایی در دامین مورد داره؟
آیا میتونند جلوی ثبت دومین رو بگیرند یا بعد از ثبت فسخ قرارداد بکنند؟
با سلام میخواستم ببینم استفاده از کلمه iran به تنهایی در دامین مورد داره؟
آیا میتونند جلوی ثبت دومین رو بگیرند یا بعد از ثبت فسخ قرارداد بکنند؟
نه مشکلی نداره !
مهم مشخصات صاحب دامنه هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من یه دامنه پیدا کردم که iran به تنهایی ثبت کردم 40 تومنم پولشو دادم ولی بعد از اینکه اینکارو کردم و دامنه ثبت شد یه ایمیل اومد که شما مجاز به استفاده از این دامنه نیستید
راهی نداره بتونم جلوشونو بگیرم
کجا ثبت کردید؟
از خود رجیستراتور؟ یا نمایندگی ها؟؟؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
اجازه چنین کاری رو ندارند !
دامین کامل رو برای من پیغام خصوصی کنید من چک کنم
شایذ دامنه خوبیه گرفتن واسه خودشون![]()
نمیدونم فقط دیدم خالیه گفتم بگیرمش
iran.mn
چه جوابی دادند برای این اوردر؟
اصلا Nic.mn نمیاد بالا !
هیچ چی فقط یه میل اومد که امکان ثبت دامنه مورد نظر وجود ندارد
ولی تو همین nic.mn رفتم کفت که این دامنه ثبت شده از طرف سایت ثبت کننده هم واسم چند تا ایمیل اومد که تو همشون موفقیت در ثبت دامنه رو اعلام کرده بود
یه کنترل پنل هم در اختیار گذاشته ولی داخل خود سایتشه
حالا با همه این تفاسیر میتونن باطلش کنند
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
دوستان هیچ راهی نیست فردا قبل از اینکه بخوام تماس بگیرم باهاشون دامنه رو از دسترسشون خارج کنم نتونن ببندش
خواهش میکنم راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)