-
March 11th, 2014, 23:24
سوال در مورد خرید vps
سلام عزیزان من میخوام از هاست دی ال سرور مجازی بگیرم و سایتمو انتقال بدم به اونجا ولی اطلاعات خاصی از سرور مجازی ندارم. یعنی یه سری چیزها مثل تعریف و ... رو خوندم ولی نمیدونم چجوری سایت رو نصب کنم؟ مثل هاست های معمولیه یا باید کارای خاصی انجام بدم یه راهنمایی می کنید که کلا باید چه کارهایی برای این کار انجام بدم؟
-
-
March 11th, 2014 23:24
# ADS
-
March 11th, 2014, 23:27
پاسخ : سوال در مورد خرید vps

نوشته اصلی توسط
mr-zakhar
سلام عزیزان من میخوام از هاست دی ال سرور مجازی بگیرم و سایتمو انتقال بدم به اونجا ولی اطلاعات خاصی از سرور مجازی ندارم. یعنی یه سری چیزها مثل تعریف و ... رو خوندم ولی نمیدونم چجوری سایت رو نصب کنم؟ مثل هاست های معمولیه یا باید کارای خاصی انجام بدم یه راهنمایی می کنید که کلا باید چه کارهایی برای این کار انجام بدم؟
اگر قصد دارید از هاست دی ال سرور مجازی تهیه کنید در درخواست خودتون به هاست دی ال ذکر کنید که برنامه ها و پنل های مربوطه( آپاچی - mysql - ایمیل - دایرکت ادمین) و دیگر ملزومات رو نصب کنند.
اکثر هاستینگ ها یا به صورت رایگان و یا با دریافت هزینه اندک این کار رو به صورت کامل برای شما انجام میدن.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
تعداد تشکر ها از facenama به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2014, 23:28
با سلام
میتونم بپرسم دلیل گرفتن سرور مجازی چیست؟
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2014, 23:33
سلام
تاکید دارید سرور داخل ایران باشه؟
-
تعداد تشکر ها از | KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2014, 23:34

نوشته اصلی توسط
facenama
اگر قصد دارید از هاست دی ال سرور مجازی تهیه کنید در درخواست خودتون به هاست دی ال ذکر کنید که برنامه ها و پنل های مربوطه( آپاچی - mysql - ایمیل - دایرکت ادمین) و دیگر ملزومات رو نصب کنند.
اکثر هاستینگ ها یا به صورت رایگان و یا با دریافت هزینه اندک این کار رو به صورت کامل برای شما انجام میدن.
مرسی داداش ، با نصب این چیزا مثل هاست معمولی میشه سایت رو اداره کرد؟

نوشته اصلی توسط
سرزمین
با سلام
میتونم بپرسم دلیل گرفتن سرور مجازی چیست؟
راستش دروغ چرا الان که نمیخوام بگیرم ولی گفتم یه اطلاعاتی جمع کنم از شما عزیزان
-
-
March 11th, 2014, 23:35

نوشته اصلی توسط
| kvm - server |
سلام
تاکید دارید سرور داخل ایران باشه؟
میگن سرور های تو ایران زیاد جالب نیست والا سر در گمم d:
-
-
March 11th, 2014, 23:39
منظورم این هست که اگر اطلاعی از سرور مجازی ندارید سمتش نرین به دلیل اینکه همه چیز سرور مجازی با شماست چه از لحاظ امنیت و چه از لحاظ های دیگردر حالی حسن هاست های اشتراکی این هست که امنیت و کلیه کانفیگ های سرور بر عهده فروشنده هست مگر سرور مجازی مدیریت شده بگیرین که خیلی گرونه
اگر سرور رو برای یادگیری میخواین بگیرید ولی سایتی روش سوار کنید چون ریسک پذیره ولی برای آموزشی عالیه
-
-
March 11th, 2014, 23:44

نوشته اصلی توسط
سرزمین
منظورم این هست که اگر اطلاعی از سرور مجازی ندارید سمتش نرین به دلیل اینکه همه چیز سرور مجازی با شماست چه از لحاظ امنیت و چه از لحاظ های دیگردر حالی حسن هاست های اشتراکی این هست که امنیت و کلیه کانفیگ های سرور بر عهده فروشنده هست مگر سرور مجازی مدیریت شده بگیرین که خیلی گرونه
اگر سرور رو برای یادگیری میخواین بگیرید ولی سایتی روش سوار کنید چون ریسک پذیره ولی برای آموزشی عالیه
پس سایت های معروفی که الان رو سرور مجازی هستند تمام امنیتشون رو خودشون بر عهده دارند؟
-
-
March 11th, 2014, 23:46

نوشته اصلی توسط
mr-zakhar
پس سایت های معروفی که الان رو سرور مجازی هستند تمام امنیتشون رو خودشون بر عهده دارند؟
قطعاً همین طوره البته بعضی سایت ها هم هستن که امنیت سرور رو به عهده میگرن که عرض کردم با هزینه انجام میدن
-
-
March 11th, 2014, 23:56

نوشته اصلی توسط
mr-zakhar
مرسی داداش ، با نصب این چیزا مثل هاست معمولی میشه سایت رو اداره کرد؟
بله دوست عزیز. با نصب و کانفیگ اینها این امکان وجود داره.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
تعداد تشکر ها از facenama به دلیل پست مفید