با سلام خدمت تمامی عزیزان
به یک سیدباکس برای ترکر های خصوصی نیازمندیم ( برای تورنت عمومی اصلا" استفاده نخواهد شد )
سرعت دانلود و آپلود به شدت برام مهمه
منتظر افر عزیزان هستم
با سلام خدمت تمامی عزیزان
به یک سیدباکس برای ترکر های خصوصی نیازمندیم ( برای تورنت عمومی اصلا" استفاده نخواهد شد )
سرعت دانلود و آپلود به شدت برام مهمه
منتظر افر عزیزان هستم
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
سلام
از کانادا و المان میتونم ارائه بدم خدمتتون
لطفا از آفرهای نوروزی ما دیدن کنید
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
با سلام دوست عزیز
کیفیت پورت :
تست پورت :
+ هارد SSD
و کیفیت فوق العاده و منابع 100 % تضمینی
ارائه پنل vSphere و ...
با یاهو بنده برای ادامه در ارتباط باشید
Yahoo : mihanvds [at] yahoo [dot] com
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
درود
سیدباکس بر روی سرویسهای حرفه ای به صورت رایگان نصب و کانفیگ میشود(اینترفیس روتورنت = پیرینگ فوق العاده با سایر کاربران = سرعت 10 برابری نسبت به یوتورنت و برنامه های مشابه)
سبد خرید - پرشین وی دی اس
سرعت پورت در سایت ذکر شده- 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه بدون سوال
برای ترکر های خصوصی هیچگونه مشکلی نیست - پهنای باند نامحدود میباشد
ویرایش توسط persianmagic : March 12th, 2014 در ساعت 20:28
با سلام،
در صورت تمایل از انگلستان در خدمت شما هستم.
تست لازم دارید در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
سلام
بنده نمیخوام COPY/PAST کنم اما از هلند میتونم بهتون سرویس بدم که حتی به صورت عمومی هم فعالیت کنید مشکلی نخواهید داشت
پهنای باند نامحدود تقدیم میکنم بدون اخطار بابت مصرف بیش از اندازه بابت پهنای باند
البته سرعتتون کاملا بستگی داره به پلن انتخابیتون
پورت اتصال به سرور 10 گیگابیت می باشد.
موقعیت» LeaseWeb هلند
نمونه تست سرعت :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/821...ml#post1029527
برای مشاهده ی آفر ها از این لینک استفاده نمایید :
سبد خرید
کیفیت تضمین شده ، پورت قدرتمند
برای هارد هم ssd ارائه میشود با مقدار کمتر البته
در صورتی که مایل بودید تیکت ارسال کنید برای هارد ssd در غیر اینصورت هم که از هارد های 7200 دور استفاده میشود .
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--http://www.webhostingtalk.ir/f15/105278/
برای بهره مندی از تخفیف ٪۱۵ دایمی سرور آمریکا از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:vpsgroups-usa-15
لینک سفارش
سرور آمریکا Nlayer DC
DAC-0 DAC-1 DAC-2 DAC-3 DAC-4 DAC-5 CPU 1 core 500MHz 1 core 700MHz 1 core 1000MHz 1 core 1500MHz 2 core 1000MHz 2 core 1200MHz RAM 256 512 1024 2048 4086 6144 HARD گیگ 15 25 40 60 100 250 قیمت پایه بدون تخفیف تومان 12500 15900 18500 29000 49000 79000 قیمت با احتساب تخفیف دایمی ۱۵ درصد - - 15725 24650 41650 67150سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)