نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: برنامه نویسی وب چجوری پیش برم ؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض برنامه نویسی وب چجوری پیش برم ؟؟

با سلام خدمت اساتید محترم.
    من میخام برنامه نویسی وب رو شرو کنم اونم php/mysql
    والا من به html/css تسلط دارم در حدی که بالای 100 قالب هم برای وردپرسی و سیستمهای دیگه طراحی کردم تغیریبا 5 سالی هست دارم کار میکنم
    الان تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو شرو کنم .
    من تو دانشگاه با زبان #C آشنا شدم و تا جاهایی اونو خوندم و آشنام مثلا حلقه ها و آرایه ها و توابع و سوئیچ و این چیزا آشنایی دارم . یعنی از صفر نیستم !

الان میخام تا جایی یاد بگیرم تا بتونم یه سایت یا پورتال و یا فروشگاه اینترنتی طراحی کنم .

دوستانم که تو کار برنامه نویسی هستن میگن اول جیکوئری و جاوا اسکریبت یاد بگیر ولی اینا برای زیبا سازی و جلوه های ویژه و این چیزای وب بکار میره و من با همین css تا جایی قالب های شیک درست میکنم و فعلا نمیخام ذهنمو درگیر اینا کنم چون الانم کدهای پی اچ پی رو نگاه کردم دیدم تا جاهاییش رو میتونم درک کنم و زیادم سخت نبود

میخام از شما بپرسم الان برای اینکه من به چیزی که میخام برسم باید چیکار کنم و چجوری پیش برم
    با این سایتم آشنا شدم به نظرتون چطوره به نظر خودم که مطالب جامع و پله به پله داره درس میده
    مطالب آموزش PHP

الان مشکل من اینه چجوری یاد بگیرم زمانبندی یادگیریم چجوری باشه که مثلا تا بعد زده نشم و اصولی یاد بگیرم یا مثلا فک کنید من تا بخش اف تی پی یا کار با فایل برسم بعد قسمت آرایه ها یادم نیاد !
    میخام یجورایی بهترین روش اموزش که بتونم اصولی و خوب یاد بگیرم بهم بگید تا کامل یاد بگیرم نه اینکه یجورایی 1 ماه کد ننویسم همچی یادم بره الان html/css تا حدی بلدم 5 سالم ول کنم بعد راحت میتونم دوباره قالب بزنم ولی html/css رو خودمم نفهمیدم چجوری یاد گرفتم قالب و این چیزیا ادیت میکردم اولش بعد یهو دیدم کداشو بلدم البته چیز شاخی هم نیستن خیلی آسونن ولی برنامه نویسی فرق داره با این روش کارساز نیس !!!!!!

دوستان فقط نیازی نیست کتابو این چیزا معرفی کنید من خودم همه کتابارو میشناسم و میدونم کدوم خوبه و کدوم بد فقط میخام طریقه یادگیری و چجوری پیش برم رو برام بگین .

منتظر پیشنهادات و راهکارهاتون هستم.
    با تشکر.
    ویرایش توسط ali.graph : March 8th, 2014 در ساعت 11:27

2. تعداد تشکر ها ازali.graph به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)