باسلام
دوستان سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سیستم عامل میکروتیک
تضمین کیفیت
رم از 265 تا 1 گیگ
بنده منتظر هستم
باسلام
دوستان سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سیستم عامل میکروتیک
تضمین کیفیت
رم از 265 تا 1 گیگ
بنده منتظر هستم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با ســـــــلام . . .
نیک سرور | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی سرور مجازی ایران مراجعــــــه نماییــــــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با عرض سلام خوشحال می شویم پذیرای شما باشیم
از پارس انلاین
30% تخفیف با کد online-93
هر 100 گیگ پهنای باند اضافه 35 هزار تومان
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
نیک سرور برای بنده نیست ؛ فقط بنده تجربه کاری خود با نیک سرور و رضایت کامل را به اشتراک گذاشتــم . . .
که هم اکنون :: خرید هاست ، خرید سرور مجازی ، خرید سرور اختصاصی ، نمایندگی هاست ، ثبت دامنه | آنلاین سرور | شرکت میزبان داده پاسارگاد هم 100 % تاییــــد میشــــن . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
سلام
زم ۲۵۶ قیمت ۵۵۰۰۰ تومان
رم ۵۱۲ قیمت ۶۵۰۰۰ تومان
رم ۱ گیگ قیمت ۹۵۰۰۰ تومان
پهنای باند نا محدود
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
در صورتی که با محدود بودن پورت مشکلی ندارید میتونیم نا محدود بهتون بدیم.
ولی اگر نخواین محدود باشه هر 100 گیگابایت 25 تومان
دیتاسنتر افرانت
با سلام
اگر نا محدود واقعی نیاز دارید ، بدون لیمیت پورت با قیمت عالی در خدمت شما هستیم.
https://my.webfa.net/cart.php?gid=13
اگر سوالی دارید با ما تماس بگیرید
--------------------------------
سوالات قبل از خریدپشتیبانی آنلاین : webfa_net
تماس با ما
---------------------------------
اگر محدود براتون مناسب بود وب ایده سرویس با کیفیت ارائه می کند.
وب ایده|ایده های نو طراحی وب هاست وب،سرور اختصاصی و مجازی ایران، طراحی وب،ایده طراحی سایت
با سلام
این سایت نامحدود ارائه می کنه البته نه برای منه و نه من مشتریش هستم فقط دامین دارم ازشون
شاتل هاست | شاتل هاست|هاست|هاست لینوکس|هاست ویندوز|هاست دانلود|نمایندگی هاست|ثبت دامنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)