-
March 3rd, 2014, 01:35
عضو انجمن
حذف کامل cpanel , whm
سلام دوستان ببخشید من روی سرورم wgm نصب کردم حالا نمیخامش و میخام کلا حذفش کنم و directadmin رو نصب کنم ..باید چیکار کنم ...
و یه سوال whm و cpanel بیشتر رم و سی پی یو اشغال میکنن یا دایرکت ادمین .. ؟
کدوم یکی برا کرون جاب بهتر عمل میکنه ؟ یا سریعتر عمل میکنه ....من سرور مجازی دارم با رم 2
-
-
March 3rd, 2014 01:35
# ADS
-
March 3rd, 2014, 02:26
عضو انجمن
پاسخ : حذف کامل cpanel , whm
منظورتو از wgm نفهمیدم اگه whmcs باشه که باید رو یه هاست نصبش بکنی .
دایرکت ادمین و سی پنل و کلا کنترل پنل هارو پیشنهاد شده روی یه سیستم عامل دست کاری نشده نصب کنید و یا ریلود شده.
سی پنل برای کرن جاب به نظر من بهتره
ولی دایرکت ادمین منابع کمتری مصرف میکنه
هزینه لایسنس و .... رو هم حساب بکن و درضمن مهم تر از نصب اینها اینه که کانفیگ درستی داشته باشن
-
تعداد تشکر ها از faryspeed به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 03:00

نوشته اصلی توسط
faryspeed
منظورتو از wgm نفهمیدم اگه whmcs باشه که باید رو یه هاست نصبش بکنی .
دایرکت ادمین و سی پنل و کلا کنترل پنل هارو پیشنهاد شده روی یه سیستم عامل دست کاری نشده نصب کنید و یا ریلود شده.
سی پنل برای کرن جاب به نظر من بهتره
ولی دایرکت ادمین منابع کمتری مصرف میکنه
هزینه لایسنس و .... رو هم حساب بکن و درضمن مهم تر از نصب اینها اینه که کانفیگ درستی داشته باشن
wgm اشتباه لپی بود whm منظور ایشون بود
راهنمایی کامل
تو این انجمن این چیزا گیر نمیاد تو انجمن خود سی پنل باید بگردی
من هم همین مشکلم بود گشتم و گشتم و گشتم تا بلخره یک راه پیدا کردم برای حذف کامل سی پنل که البته یک خلوار دستور باید تو اس اس اچ میزدی
اگه به محیط لینوکس آشنایی ندارید با ساده ترین آموزش هم به مشکل می خورید از آشنایی منظورم آشنایی کامل بود
در کل اکثر کاربران این انجمن برای حل مشکل صورت مسئله رو پاک می کنن در صورتی که تو انجمن های خارجی نگاه کنید مشکلی نیست که رو زمین بمونه
بهتره تو سایت خود سی پنل بگردین تو انجمنش
لینکو پیدا کردم در تاپیک قرار میدم
از پاک کردن صورت مسئله منظورم ریلود سیستم عامل بود
اینم اضافه کنم اگه مشکل شما کرون جاب هست از سایت های که جدیدا احداث شدن برای هاست هایی که کرون جاب ندارن مشکل شما رو حل میکنه
سی پنل خوبی های خودشو داره دایرکت ادمین هم خوبی های خودشو دو کنترل پنل متفاوت
اما دایرکت ادمین بهتره فقط یکم برای میحط کاربریش بد در رفته
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 10:16
عضو دائم
قبلا تاپیک آموزشی رو در همین انجمن گذاشتم: http://www.webhostingtalk.ir/f93/19151/
ولی توصیه می کنم os رو reinstall کنید بعد da نصب کنید
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 10:44
عضو دائم
به هیچ عنوان شما نمیتوانید whm را از روی سرور خود کامل حذف کنید.همانند اینکه شما برای uninstall کردن یک برنامه در محیط ویندوز، به جای استفاده از سیستم حذف برنامه، فولدر برنامه را delete کنید.
پس سیستم عامل را مجدد نصب کنید و دایرکت ادمین را نصب کنید
سیستم کرون هر دو یکسان است و تفاوتی نمیکند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 10:55
عضو انجمن
تشک دوستان ..... فقط یه سوالاتی موند ..اینکه .....دوست عزیزdownloaddl شما برای کرون جاب گفتید از سایت هایی که جدیدا احداث شدن منظور چی بود ...من سی پنل رو نصب کردم ....هالا کانفیگشو نمیدونم درست انجام دادم یا نه ولی در کل ... کرون جاب فعال که میکنم ..اونجوری که میخام جواب نمیده..من یه فایل دارم که داخلش یه حلقه 100 تایی هست ..و تو این صدتا حدودا 50 تا درخاست دانلود میده و شاید 2 یا 3 یا آخرش 10 تا دانلود انجام بده ..اونم فایل 60 کیلوبایتی ...رو 100 تا مشکلی نداره ولی من میخام رو 1000 تا و یا 2000 تا و اگه بشه بیشتر بزارمش که کرون جاب جواب نمیده... اینم بگم تو هر دقیقه ...برای همون گفتم شاید چون رم سرور پایینه اینجوریه و دایرکت ادمین کمتر مصرف رم داره بهتر جواب بده.. نمیدونم دیگه این کار 2000تا حلقرو دایرکت ادمین جواب میده یا نه ...
اگه شما ایده ای دارید که بتونم تو هر دقیقه یه حلقه 2000تایی رو اجرا کنم ..ممنون میشم بگید اگه سرور مخصوص داره ..کانفیگ مخصوص داره .. ممنونتون میشم
از دوستان دیگه هم تشکر میکنم..ممنون..حذف کردنشو دوست عزیز Metalik پیجشو دادن ..
-
-
March 3rd, 2014, 15:05

نوشته اصلی توسط
abdollahpor
تشک دوستان ..... فقط یه سوالاتی موند ..اینکه .....دوست عزیزdownloaddl شما برای کرون جاب گفتید از سایت هایی که جدیدا احداث شدن منظور چی بود ...من سی پنل رو نصب کردم ....هالا کانفیگشو نمیدونم درست انجام دادم یا نه ولی در کل ... کرون جاب فعال که میکنم ..اونجوری که میخام جواب نمیده..من یه فایل دارم که داخلش یه حلقه 100 تایی هست ..و تو این صدتا حدودا 50 تا درخاست دانلود میده و شاید 2 یا 3 یا آخرش 10 تا دانلود انجام بده ..اونم فایل 60 کیلوبایتی ...رو 100 تا مشکلی نداره ولی من میخام رو 1000 تا و یا 2000 تا و اگه بشه بیشتر بزارمش که کرون جاب جواب نمیده... اینم بگم تو هر دقیقه ...برای همون گفتم شاید چون رم سرور پایینه اینجوریه و دایرکت ادمین کمتر مصرف رم داره بهتر جواب بده.. نمیدونم دیگه این کار 2000تا حلقرو دایرکت ادمین جواب میده یا نه ...
اگه شما ایده ای دارید که بتونم تو هر دقیقه یه حلقه 2000تایی رو اجرا کنم ..ممنون میشم بگید اگه سرور مخصوص داره ..کانفیگ مخصوص داره .. ممنونتون میشم
از دوستان دیگه هم تشکر میکنم..ممنون..حذف کردنشو دوست عزیز Metalik پیجشو دادن ..
https://www.setcronjob.com/
از این سایت استفاده کنید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 15:21
عضو جدید
whm هنگام نصب در فایل های سیستمی تغییرات ایجاد میکنه... به این خاطر اگر بسته های مربوط بهش رو هم پاک کنی باز هم به مشکل می خوری...
تنهای راه حل نصب دوباره سیستم عامل هست. موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از bigsinoos به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2014, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
سایتش جالب بود ولی کار منو انجام نمیده چون فقط میشه هر 30 دقیقه یه بار کرون بفرستی و اینکه فقط یه دونه هست ..... .. بازم ممنون ..گشتم خودمم پیدا نکردم دیگه .اگه نظر دیگه ای داشتید ممنون میشم بهم بگید ..
-