سلام
دوستان من رو سی پنل جدیداً خیلی خطای 503 می گیرم
باید چیکار کنم که کمتر بشه
دسترسی به whm هم دارم و از لایت اسپید استفاده می کنم
می شه راهنمایی کنید
سلام
دوستان من رو سی پنل جدیداً خیلی خطای 503 می گیرم
باید چیکار کنم که کمتر بشه
دسترسی به whm هم دارم و از لایت اسپید استفاده می کنم
می شه راهنمایی کنید
100درصد دارید از لایت اسپید کرک شده استفاده میکنید که مشکلاتی از این قبیل رو دارد.
لایت اسپید رو پاک کنید و آپاچی رو راه بندازید.
درود
برادر عزیز لایت اسپید وب سروری است بر پایه عملکرد و سرعت بالا. لایت اسپید بسیار شبیه آپاچی هست و براحتی میتواند جایکزین آن شود. کنترل پنل بسیار ساده برای نصب ان از دلایل محبوبیت ان است. به دلیل سرعت بالای این وب سرور و استفاده و نصب بسیار ساده میتوانید وب سایت خود را به ایم سیستم مجهز کنید. لایت اسپید عملکرد و مقیاس پذیری فوق العاده بالایی دارد و تقریبا سرعتش شش برابر سریع تر از آپاچی است.برای محتوا های ایستا یا استاتیک لایت اسپید از thttpd , boa و TUX استفاده میکند و برای محتوای پویا یا دینامیک لایت اسپید تا 50% سریع تر در سرویس های نوشته شده در php است نسب به آپاچی و ای به دلیل استفاده از mod_php است که در این وب سرور استفاده شده.از ورژن 3 لایت اسپید به بعد این سرویس همراره کنار هاستینگ ها بوده و از کنترل پنل های سی پنل ، دایرکت ادمین و ... پشتیبانی میکند.همچنین لایت اسپید بهترین انتخاب برای هاستینگ های اشتراکی میباشد زیرا هم از سرعت بسیار بالا و هم از امنیت خوبی برخوردار است. اما وقتی از ورزن کرک شده استفاده میکنید دائما این مشکلات را دارید.
اپاچی هم با کانفیگ حرفه ای مناسب هستش
همچنین nginx+apache هم بسیار مطلوب و ارزان و stable میباشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ویرایش توسط Yas-Host : February 26th, 2014 در ساعت 22:58
سپاس از دوستان عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)