-
عضو انجمن
هاست با امنیت باالا نیازمندیم
با درود دوستان
من برای یه سایتی که هنوز یک بار هم دیفیس نشده یه هاست با امنیت بسیار بالا و مطمئن میخوام که اگر اتفااقی بی افته برای سایت انگار آب پاکی میریزن روی دست ما خودم که 4 تا سرور دارم - حتی از هاستینگ آشیانه هم مطمن نیستم و حتی از روی سرور خودش - پول هم نمیدم و ندارم برای گرفتن هاست (خوب راست میگم اولش )

و باید از همه لحاظ سرور یا سرور مجازی سکوریتی شده باشد /
حالا اگر کسی هست بین 100 تا 1 گیگ بسازه بده
-
-
May 5th, 2010 14:39
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : هاست با امنیت باالا نیازمندیم
می شه ادرس سایتتون رو برام بفرستید ؟
-
-
عضو جدید
از هاست ایران.نت بگیر زیرا شرکت ها و سایت های دولتی و خصوصی معتبری از این هاستینگ خریدند.
نمونه : p30download.com
samandehi.ir
ana.ir
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
دامنه
از هاست ایران.نت بگیر زیرا شرکت ها و سایت های دولتی و خصوصی معتبری از این هاستینگ خریدند.
نمونه : p30download.com
samandehi.ir
ana.ir
تو این فروم کمتر کسی حاضر هست از این شرکت ها با این قیمت ها خرید کند مطمعنا منظورشون هاست با امنیت بالا و قیمت پایین هست
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
عضو انجمن
اصلا بحث هاست مفت نیست که - بحث فراتر از پول است من خودم که گفتم 3 سرور داریم - انگلیس آلمان . امریکا . ایران / و روی هر کدومش هم میتونم سکوریتی کنم و این سایتم رو بیارم بالا بحث امنیت فوق امنیت هست که از اعتبار و حساسیت برای سایت گروه نیاز مندیم و اگر بخوایم به جای که این شرکت های ذکر کردید از ما پول بگریدن برای هاست ما به راحتی میتونیم پول بگیرم ازشون - من از بچه های تالار بیشتر انتظار دارم جواب بدن
-
-
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
اصلا بحث هاست مفت نیست که - بحث فراتر از پول است من خودم که گفتم 3 سرور داریم - انگلیس آلمان . امریکا . ایران / و روی هر کدومش هم میتونم سکوریتی کنم و این سایتم رو بیارم بالا بحث امنیت فوق امنیت هست که از اعتبار و حساسیت برای سایت گروه نیاز مندیم و اگر بخوایم به جای که این شرکت های ذکر کردید از ما پول بگریدن برای هاست ما به راحتی میتونیم پول بگیرم ازشون - من از بچه های تالار بیشتر انتظار دارم جواب بدن
هاست با امنیت بالا میخواهید ماهانه 49 دلار با تضمین انتی دی داس و سکیورتی% درصد
DDoS Protected Hosting: ServerOrigin - ethProxy
از دیتا سنتر netelligent هم میتوانید مستقیم خرید نمایید . امنیت بالا و کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته
http://netelligent.ca/services/shared/linux/
ویرایش توسط AfraWeb.net : May 5th, 2010 در ساعت 15:57
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
عضو دائم
سلام
من میتونم پکیج iweb را در اختیار شما قرار بدم.
شما مستقیما روی سرویس های خود دیتاسنتر قدرتمند iweb هاست میشوید.
مطمینا بالاترین امنیت ممکن را خواهید داشت چون خود دیتاسنتر شما را هاست میکند
˙·٠•●● ارایه مستقیم هاست طلایی دیتا سنتر قدرتمند iweb کانادا ●●•٠·˙
اگر مایل بودید برای من پیام خصوصی ارسال کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
سلام.شک نکن که باید از Host , Domain , IT services , Voip - Hilhost (Hannover IT Limited) بگیری.بد نیست بعضی از اعضای انجمن که هاستینگ دارن و ادعای خیلی چیزا رو هم دارن یه نیم نگاهی بندازند.تنها هاستینگ فارسی زبان با ساپورت 24 ساعته واقعی.
امنیت + ساپورت + .....
-
-
عضو انجمن
اگه شما اینقدر نگران امنیت هستید به هاست اشتراکی پول ندید یک vps خریداری کنید و امنیت اش رو خودتون تامین کنید مشکلی هم پیش بیاد از چشم خودتون میبینید نه از چشم بقیه
-