صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: در خواست راهنمایی فوری دوستان جور نیامدن دخل و خرج کار هاستینگ !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض در خواست راهنمایی فوری دوستان جور نیامدن دخل و خرج کار هاستینگ !

به نام خدا

سلام

من یک مکان برا شرکت دارم و پول کافی برای راه اندازی هاستینگ وقتی حساب می کنم می بینم که هزینه های ماهانه ی سرور میشه حدود 600 تومن (اس اس دی / لایت اسپید / whmcs لایسنس دار / سی پنل سرور اختصاصی) و مثلا 400 تومن هم واسه تبلیغ بزارم میشه 1 میلیون ماهانه که سالی میشه 12 تومن. تا اینجا مشکلی نیست. ولی وقتی حساب می کنم می بینم 240 گیگ میشه 240 تا یک گیگی که هر گیگ اش با هزینه های بالا واسه من سالی در میاد 50 هزار تومان. حالا اگه من بیام این رو هر گیگ رو بفروشم مثلا 80 تومن (که خیلی قیمت بالاست به نظر خود من) میشه سالی حدودا 19 میلیون و وقتی این مبلغ رو از 12 میلیون هزینه کم می کنم میشه سالی 7 میلیون که واسه هر ماه میافته 580 هزار تومان. حالا من هزینه ی دو تا کارمند پشتیبان، هزینه ی مکان شرکت و... رو حساب نکردم. چطور میشه این مبلغ زیاد باشه؟ اگه قیمت رو ببرم بالا فروش کاهش پیدا می کنه چیکار کنم؟
    با تشکر

اپدیت: دوستان اخیرا متوجه شدم که نسخه کرک شده whmcs و لایت اسپید هم موجوده می خواستم بپرسم که ایا همکاران از اینها استفاده می کنند که می تونند سود کنند؟ اخه این کار مگه رسما د=ز=دی حساب نمیشه؟! درسته این کار؟!
    ویرایش توسط pouyajabbarisani : February 13th, 2014 در ساعت 22:20

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : در خواست راهنمایی فوری دوستان جور نیامدن دخل و خرج کار هاستینگ !

خوب عزیزم 2 تا کارمند براچی گرفتی؟؟ این مکانو براچی گرفتی فعلا بشین خونه تا درآمدت برسه ماهی 10 - 12 میلیون بعد برو دفتر بزن ، ما هنوز زیر نظر نورپردازانیمو دفتر نمیزنیم، هنوز زود بود برا دفتر زدن،بعدش مگه سایت موزیک زدی عزیز تبلیغ میذاری؟ سرویس دهی خوب بکنی میشه تبلیغت ، این شد ماهی 600 تومن فقط برا سرورت ، بهترین سرور رو از هتزنر میگیری با 32 آی پی ex60 رو ماهی 380 تا 40 لایسنس whmcs + 50 سی پنل + 20 دایرکت ادمین +لاتم بگیم 50 = 540 تومن پول همه چی!!!!! از این سرور ماهی 1 2 تومن میتونی درآمد داشتی باشی حتی بیشتر ، ما میگیم 1 تومن. میمونه برا خودت تنها 500 تومن.اون سرور تکمیل شد یه سرور دیگه میگیری با پول همون سرور میشه ماهی 1 میلیون برا خودت ، یکی دیگه میگیری میشه 1500 برا خودت وقتی کارت گرفت میری دفتر میزنی قربونت برم.

4. تعداد تشکر ها از AfraServer.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AfraServer.Com نمایش پست ها
    خوب عزیزم 2 تا کارمند براچی گرفتی؟؟ این مکانو براچی گرفتی فعلا بشین خونه تا درآمدت برسه ماهی 10 - 12 میلیون بعد برو دفتر بزن ، ما هنوز زیر نظر نورپردازانیمو دفتر نمیزنیم، هنوز زود بود برا دفتر زدن،بعدش مگه سایت موزیک زدی عزیز تبلیغ میذاری؟ سرویس دهی خوب بکنی میشه تبلیغت ، این شد ماهی 600 تومن فقط برا سرورت ، بهترین سرور رو از هتزنر میگیری با 32 آی پی ex60 رو ماهی 380 تا 40 لایسنس whmcs + 50 سی پنل + 20 دایرکت ادمین +لاتم بگیم 50 = 540 تومن پول همه چی!!!!! از این سرور ماهی 1 2 تومن میتونی درآمد داشتی باشی حتی بیشتر ، ما میگیم 1 تومن. میمونه برا خودت تنها 500 تومن.اون سرور تکمیل شد یه سرور دیگه میگیری با پول همون سرور میشه ماهی 1 میلیون برا خودت ، یکی دیگه میگیری میشه 1500 برا خودت وقتی کارت گرفت میری دفتر میزنی قربونت برم.
    ممنون بابت راهنمایی، ولی اگه تبلیغ نکنم، چطور مشتری پیدا کنم؟ حتما می فرمایید از این انجمن؛ اخه تو انجمن هم دست زیاد هست فوق فوق اش میشه ماهی چند تا مشتری از اینجا پیدا کرد مگه؟ در ضمن با زیاد شدن مشتری اگه کارمند نداشته باشی که با کمک اون سر وقت به پشتیبانی برسی مشتری ها ناراضی می شوند.
    ویرایش توسط pouyajabbarisani : February 11th, 2014 در ساعت 14:43

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    30 پست

با سلام

با تشکر از اطلاعات مفید و جامع تان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

دوستان کسی دیگه ای نیست که نظرشو بگه؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    501 پست

به نظر بنده ، سعی کنید مشتریان خودتون رو از شرکت ها بگیرید (ارگان های شرکتی و دولتی رو میزبانی کنید) چون شرکت ها پول بیشتری نسبت به شخص های حقیقی میدهند تمرکز خودتون رو روی شرکت ها ببرید

9. تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    317
    تشکر شده در
    195 پست

با سلام
    حالا چه اصراری هست با ssd شروع کنید با همین هزینه ای که فرمودید 2*2 ترا ساتا3 میتونید داشته باشید که به نظر من برای شروع خیلی بهتر از 240 گیگ ssd هست بعد که به درآمد زایی رسیدید ssd رو هم اضافه کنید
    پایدار باشید

11. تعداد تشکر ها از asafnak به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    251
    تشکر تشکر شده 
    791
    تشکر شده در
    599 پست

از کم شروع کنید بهتر هست

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asafnak نمایش پست ها
    با سلام
    حالا چه اصراری هست با ssd شروع کنید با همین هزینه ای که فرمودید 2*2 ترا ساتا3 میتونید داشته باشید که به نظر من برای شروع خیلی بهتر از 240 گیگ ssd هست بعد که به درآمد زایی رسیدید ssd رو هم اضافه کنید
    پایدار باشید
    راستش رو بخواهید می خواهم از همون اول اسم شرکتمون به نام یک شرکت معتبر و با کیفیت عالی شناخته بشه و تاکید ام بر روی برندینگ و معروف شدن شرکت هست.

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    به نظر بنده ، سعی کنید مشتریان خودتون رو از شرکت ها بگیرید (ارگان های شرکتی و دولتی رو میزبانی کنید) چون شرکت ها پول بیشتری نسبت به شخص های حقیقی میدهند تمرکز خودتون رو روی شرکت ها ببرید
    به نظرتون ارگان های دولتی از سرویس دهندگان تازه کار(جسارت نباشه خدمت استارتر عزیز) سرویس تهیه میکنند؟
    info.mehranfar@gmail.com

15. تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)