-
February 10th, 2014, 17:40
مصرف پهنای باند(ترافیک)
سلام
میشه تقریبی گفت که سایتهایی مثل پیکو فایل و اپلودباز ماهانه چقدر مصرف ترافیک دارند؟
-
-
February 10th, 2014 17:40
# ADS
-
February 10th, 2014, 17:46
عضو دائم
پاسخ : مصرف پهنای باند(ترافیک)

نوشته اصلی توسط
soroush.p13
سلام
میشه تقریبی گفت که سایتهایی مثل پیکو فایل و اپلودباز ماهانه چقدر مصرف ترافیک دارند؟
آپلودباز پول سرورهاشو داره در میاره و میتونه راحت ساپورت کنه..اما پیک فایل به شخصه اصلا فکر نمیکنم ماهی 100 گیگم استفاده کنه...
نمیدونم فقط برای من اینطوره یا بقیه هم همینطوری هست اما هر وقت از پیک فایل دانلود کردم سرعت دانلودش 2 - 3 کیلوبایت بیشتر نمیده و یک فایل 4 مگ رو یک ربع طول میده دانلود بشه...انگار اصلا سرورهاش قدرت ندارند..
-
-
February 10th, 2014, 17:55

نوشته اصلی توسط
delta
آپلودباز پول سرورهاشو داره در میاره و میتونه راحت ساپورت کنه..اما پیک فایل به شخصه اصلا فکر نمیکنم ماهی 100 گیگم استفاده کنه...

نمیدونم فقط برای من اینطوره یا بقیه هم همینطوری هست اما هر وقت از پیک فایل دانلود کردم سرعت دانلودش 2 - 3 کیلوبایت بیشتر نمیده و یک فایل 4 مگ رو یک ربع طول میده دانلود بشه...انگار اصلا سرورهاش قدرت ندارند..
بله واقعا پیکوفایل اصلا کیفیت نداره. مگه بعضی وقتها! خیلی وقتا هم اصلا باز نمیشه برای من. نمیدونم چطور همچین رتبه ای هم در الکسا داره در ایران.
ولی سوال اصلی من در مورد میزان مصرف ترافیک بود. که کسی هست بگه تقریبی؟ 100 ترابایت بیشتر میشه؟!
-
-
February 10th, 2014, 23:59
-
-
February 11th, 2014, 00:06
عضو جدید
پیکو فایل از لحاظ نگهداری بهترینه
همین آپلود باز پاک میکنه
3 ساله 900 تا فایل دارم تو پیکو فایل دست نخورده !
خیلی حرفه !
-
تعداد تشکر ها از lاl به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2014, 00:12
توجه فرمائید
ولی سوال اصلی من در مورد میزان مصرف ترافیک بود. که کسی هست بگه تقریبی؟ 100 ترابایت بیشتر میشه؟!
-
-
February 11th, 2014, 00:33
هیچ کس میزان پهنای مصرفیشون رو نمیدونه چون ثابت نیست ! در روز میتونه هزاران فایل آپلود و دانلود بشه (فایل جدید) و بر پهنا افزوده بشه ! ولی هر چی هست رقمش خیلی بالاست !
-
-
February 11th, 2014, 00:39
عضو انجمن
وقتی هیچ اطلاعاتی از میزان بازدید و غیره... رو نداشته باشیم نمیشه گفت چقدر پهنای باند مصرف میشه فقط میشه یه چیزی رو هوا گفت! مثلا 85 ترابایت!!
-
-
February 11th, 2014, 00:40

نوشته اصلی توسط
delta

ارباب شما که خودت سایت اسم و رسم دار داری یک ترافیکی برای این فرد مینوشتی لااقل یک چیزی دستش بیاد
-
-
February 11th, 2014, 00:50
به نظر بنده رقمی بالا 50 ترا بایت یا حتی 80 ترابایت مصرف دارند
-