سلام به همه دوستان.
راستش من تا چند وقت پیش که میخواستم VPS بخرم، اصلا با هیچ چیزیش آشنا نبودم ولی رفتم اغلب تاپیک های سایت رو خوندم و یک سری هم توو گوگل سرچ کردم اطلاعات زیادی در مورد VPS ، به دست آوردم.
من یک VPS میخوام برای ارائه V..P..N + SOCKS . اون طور که فهمیدم برای اینکار نیاز به VPS ویندوز دارم.
من میخوام فقط به 100 کاربر V..P..N بدم ؛ حالا به نظرتون مشخصات VPS یی که میخوام بگیرم باید چی باشه برای این تعداد کاربر؟ از قبیل پهنای باند - رم - CPU - فضا - پورت سرور چه قدر لازمه؟
حالا فروشنده معتبری هست که مشتری هاش هم ازش رضایت داشته باشن ؛ این VPS یی که ما میخوام رو بده؟
پی نوشت: اگه VPS روی سرورهای xlhost.com باشه بهتره چون خودم از طریق بایت هاست ازشون هاست اشتراکی دارم و سرعت xlhost.com خیلی خوب هست؛ ولی انگار جدیدا مشکل پیدا کرده!!! (در اینجا بخونید: موضوع: انتقاد و شکایت از wgb.ir ) و به VPS های ویندوز گیر میده که SPAM ارسال میکنند! حالا خدا میدونه!!
{حالا اگه از XLHOST بهترم بود معرفی کنید؛ایراد نداره ،ولی فرضا Caro.net نباشه که سرعت لودش در ایران مذخرفه!!)
بعضی از دوستان میگن ما از Web Gostaran Bandar سرورمجازی داریم و راضی هستیم؛ولی قیمت VPS ویندوزشون 29هزار تومنه!!!!به درد من نمیخوره.
من خودم سایت گیگ نیک رو چشمم گرفته ، هم قیمتهاش خوبه و هم روی XLHOST.COM هست ؛ ولی اطلاعی از کیفیت خدمات و پشتیبانیشون ندارم!! (نظرتون چیه؟)
چون VPS رو فقط برای SOCKS و V..P..N میخوام لطف کنید، پیشنهاد هایی که میدید زیر 20هزار تومن باشه.
پشتیبانی آنلاین و خوب شرکت واسم خیلی مهمه.
امیدوارم سایر دوستان هم از این تاپیک بهره ببرند.