-
February 28th, 2014, 10:28
مشکل فوری درباره ی ست شدن دامنه
سلام دوستان من یک ااشتباهی کردم و دامنه یir رو روی میهن بلاگ ست کردم بار اول بعد از 2 ساعت رو میهن بلاگ ست شد ولی وقتی خواستم برگردونم دیگه ست نشده تا الان بیش از 30 ساعته میخوام وبسایتم باز شه ولی صفحه میهن بلاگ بااز میشه با این متن وبلاگ مورد نطر یافت نشد
-
-
February 28th, 2014 10:28
# ADS
-
February 28th, 2014, 10:30
عضو انجمن
پاسخ : مشکل فوری درباره ی ست شدن دامنه

نوشته اصلی توسط
afshar44
سلام دوستان من یک ااشتباهی کردم و دامنه یir رو روی میهن بلاگ ست کردم بار اول بعد از 2 ساعت رو میهن بلاگ ست شد ولی وقتی خواستم برگردونم دیگه ست نشده تا الان بیش از 30 ساعته میخوام وبسایتم باز شه ولی صفحه میهن بلاگ بااز میشه با این متن وبلاگ مورد نطر یافت نشد
الان میخواید دامینتون روی وبلاگتون ( میهن بلاگ ) هستش بالا بیاد ؟ اگه قسمت اتصال دامین در پنل وبلاگتون هست برید و پارک کنید تا دامینتون بالا بیاد
-
تعداد تشکر ها از SoltanHost.Net به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014, 10:31

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
الان میخواید دامینتون روی وبلاگتون ( میهن بلاگ ) هستش بالا بیاد ؟ اگه قسمت اتصال دامین در پنل وبلاگتون هست برید و پارک کنید تا دامینتون بالا بیاد
نه روی میهن بلاگ بوده میخوام بره روی وبسایتم ولی نمیدونم چرا همش بلاگ میاد
-
-
February 28th, 2014, 10:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshar44
نه روی میهن بلاگ بوده میخوام بره روی وبسایتم ولی نمیدونم چرا همش بلاگ میاد
خب DNS های دامینت رو روی DNS های شرکتی که ازش هاست خریدی ست کن بعدش برو توی سی پنلت قسمت Park Domin بعدش دامینت رو پارک کن 24 ساعت صبر کن تا کامل بالا بیاد !
-
تعداد تشکر ها از SoltanHost.Net به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014, 10:48

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
خب DNS های دامینت رو روی DNS های شرکتی که ازش هاست خریدی ست کن بعدش برو توی سی پنلت قسمت Park Domin بعدش دامینت رو پارک کن 24 ساعت صبر کن تا کامل بالا بیاد !
سلام دایرکت ادمینه مال من
-
-
February 28th, 2014, 12:39
سلام من نمیدونم چرا با ***** شکن باز میشه وبسایتم ولی بدون ***** شکن میره رو میهن بلاگ
-
-
February 28th, 2014, 12:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshar44
سلام من نمیدونم چرا با ***** شکن باز میشه وبسایتم ولی بدون ***** شکن میره رو میهن بلاگ
چون برای اون آی پی کش مرورگز ذخیره شده .
دامنه ir رو اگر چند بار dns اش رو عوض کنی . مشکل پیدا نمیکنه
یکی از دامینهای خودم یک هفته طول کشید .
یا حق
-
تعداد تشکر ها از alaviyoon به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014, 15:22
عضو جدید
آي پي هاستتون رو اگه بلديد از دامينتون ping بگيريد اگه آي پي هاستتون رو پينگ داد مشكلي نيست
فقط بايد با استفاده از كليد هاي تركيبي ctrl+f5 صفحه سايت خودتونو رفرش بديد درست ميشه
-
تعداد تشکر ها از mashadp30 به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 00:08

نوشته اصلی توسط
mashadp30
آي پي هاستتون رو اگه بلديد از دامينتون ping بگيريد اگه آي پي هاستتون رو پينگ داد مشكلي نيست
فقط بايد با استفاده از كليد هاي تركيبي ctrl+f5 صفحه سايت خودتونو رفرش بديد درست ميشه
گرفتم آی پی میهن بلاگ رو میده
-
-
March 1st, 2014, 12:03
عضو جدید
پس دامين شما هنوز با دي ان اس هايي كه براي سايتتون بوده ست نشده دوباره ست كنيد اگه تا 24 ساعت نشد به پشتيباني جايي كه دامين گرفتين ازش اطلاع بدبد
-
تعداد تشکر ها از mashadp30 به دلیل پست مفید