-
عضو دائم
این یعنی چه؟!
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: write failed: Disk quota exceeded (122) in /var/www/html/squirrelmail-1.4.20-RC2/src/redirect.php on line 185
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in /var/www/html/squirrelmail-1.4.20-RC2/src/redirect.php on line 185
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/squirrelmail-1.4.20-RC2/src/redirect.php:185) in /var/www/html/squirrelmail-1.4.20-RC2/src/redirect.php on line 186
سلام من میخوام وارد وب میل ام بشم این ارور میاد
تازه این طوری شده
این یعنی چه؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
May 2nd, 2010 23:43
# ADS
-
مدیر کل
پاسخ : این یعنی چه؟!
df -h
بزار ببینم مشکل چیه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
عضو دائم
فكر كنم فضات زياد پر شده
يكبار براي من همچين مشكلي پيش اومد!مشكل از اين بود كه حتي 1 بايت فضا روي هاستم نمونده بود كه اطلاعات سشن ها ثبت بشه 
و در خروجي ارور ميداد
وقتي هم ارور در خروجي ظاهر ميشه دستورات هدر ديگه به فنا ميرن!
-
-
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مشکل برطرف شد

تا تو باشی هارد اضافی بخری

خدا خیرت بده یه هارد یه ترابایت دارم برم بدم دیتا سنتر روش اضافه کنه!!!!!!!!!؟
پ.ن: ممنون مشکلم برطرف شد.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید