-
The MySQL® server is currently offline مشکل
سلام.
یکی از سی پنل هامون ( سرور دست خودمه ) این ارور رو هنگام رفتن به لینک مربوط به ساخت دیتابیس مای اس کیو ال میده.
جالبه هر چی هم سرچ زدم همه گفتند که باید پسورد روت مای اس کیو ال رو عوض کنیم - عوض کردم ریستارت کردم نشد !!!
باگ سی پنله ؟ دیتابیسا کار میکنند, سایتها بالا هستند و حتی سرور استاتوس هم میزنه که مای اس کیو ال آپ هست
لطفا اگر تجربه ای دارید بفرمایید / لطفا نگید بزن service mysql restart یا پسورد روت مای اس کیو ال رو عوض کن . انجام دادم نشده . میدونید که نمیشه به خود سی پنل هم بگیم چون مشکل پیش میاد لایسنس میپره. / خواهش اسپم نشه - پست مفیدی باشه برای بقیه . مرسی
-
-
July 4th, 2012 23:06
# ADS
-
پاسخ : The MySQL® server is currently offline مشکل
-
-
عضو دائم
چک کنید هارد سرور پر نشده باشه، اگه هارد پر نشده بود ابتدا log سرویس mysql را فعال کنید سپس از فایل log علت start نشدن آن را مشاهده کنید.
-
-
سرور رو ریستارت کنید باز اگه مشکل برطرف نشد دستور زیر رو وارد کنید
service mysql start
-
-
February 7th, 2014, 01:39
عضو جدید
ببخشید زیرخاکی میارم بالا ولی چون کسی توضیح درستی نداد میگم
برید اینجا تو whm و پسورد رو عوض کنید خود به خود درست میشه چون رستارت میکنه بعد تغییر پسورد 
SQL Services/MySQLRootPassword
-
-
February 7th, 2014, 12:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
network
سلام.
یکی از سی پنل هامون ( سرور دست خودمه ) این ارور رو هنگام رفتن به لینک مربوط به ساخت دیتابیس مای اس کیو ال میده.
جالبه هر چی هم سرچ زدم همه گفتند که باید پسورد روت مای اس کیو ال رو عوض کنیم - عوض کردم ریستارت کردم نشد !!!
باگ سی پنله ؟ دیتابیسا کار میکنند, سایتها بالا هستند و حتی سرور استاتوس هم میزنه که مای اس کیو ال آپ هست
لطفا اگر تجربه ای دارید بفرمایید / لطفا نگید بزن service mysql restart یا پسورد روت مای اس کیو ال رو عوض کن . انجام دادم نشده . میدونید که نمیشه به خود سی پنل هم بگیم چون مشکل پیش میاد لایسنس میپره. / خواهش اسپم نشه - پست مفیدی باشه برای بقیه . مرسی
از whm که میرید به phpmyadmin خطایی دیده میشه ؟ پسورد رووت Sql رو باید از Whm تغییر مدادید نه از ssh ! و مورد بعدی استفاده از دستور زیر
کد HTML:
/scripts/upcp --force
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-