نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: بد نیست تو این اوضاع هوای مشتری رو داشته باشیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض بد نیست تو این اوضاع هوای مشتری رو داشته باشیم

سلام.نمیدونم چی بگم و چطور بگم.نمیخواستم مطرح کنم اما گفتم مطرح کنم شاید صاحب یک سایت بدبخت دیگر مثل من دچار این مشکلات باشه حداقل اگر مشتری شماها بود یک کمی هواشو داشته باشید تا اوضاع خوب بشه..نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنید.اما شهری که من الان توش هستم 5 /2 متر برف فقط حیاطمون رو گرفته و به کل اگر بخوام برم تا سر کوچه 1 ساعتی طول میکشه! کل شهرمون تعطیلی کشیده شده اجباری.خوب مشخصا این اوضاع نه مشتری هست نه کاسبی و الان 5 روزی هست به شخصه خانه نشین شدم چون کاری نمیشه کرد. مطمعنا خیلی از شماها هم این روزها بدجور گرفتار شدید و مشتری و.. ندارید.
    موضوع پول و نداری نیست.موضوع شرایط بدی کاری هست مثل نداشتن اینترنت و یا قطع و وصلی برق.خالی شدن حساب کارتی و هزار تا مشکلات دیگر..

دیشب یک هاست معمولی که از یک هاستینگ محترمه برای رفیقم خریداری کرده بودم و ماهانه پولش 10 تومانم نبود قطع شد و پیغام دادند تا پراخت نشه وصل نمیشه..2 روزه دارند اخطار میدند و من با تیکت و پیغام و.. بهشون گفتم اوضاع رو گفتم یکی دو روزی تحمل کنید من مال دو ماه رو یکجا میدم.الان کارت اعتباریم خالی هست.باید برم بانک که اوضاع شهرمون اینطوریه هست.اما انگار برای کسی مهم نیست و به ما گفتن از این حرفا زیاد شنیدند و تا پرداخت نشه وصل نمیشه. ببینید شاید واسه کسی مثل من آن هاست اندازه گرد ناخن ارزش نداشته باشه.حتی مبلغش.خودم چندین و چند سرور و vps و هاست و نمایندگی و.. دارم که برای خودم و دوستان خریداری کردم مستقیم و غیر مستقیم. اما خوب شرایط طوری هست الان 2 هزار تومانم نمیتونم پرداخت اینترنتی کنم. واقعا یک هاستینگ باید اینطور رفتار کنه؟ باید سایت دوستم قطع بشه و آبروی من رو ببرند؟ به چه قیمتی؟
    شکر خدا بک آپ چند روز پیش رو داشت و تغییر خاصی نداشت تو سایتش..دیشب با اینکه اوضاع اینترنت همش قطع و وصلی بود تا سر صبح با سرعت دیال آپی سایت دوستم رو منتقل کردم رو یکی از سرورهای خودم و منتظرم dns ست کنه...
    خواهشن اسم هاستینگ مورد نظر و نپرسید گفته نمیشه.ما مثل انا نیستیم آبرو ببریم.آبروی ما دست خداست نه بندش.اما ایشون رو به خدا میسپارم و منتظر روزی باشه که همچین بلایی سر خودش بیاد..

اما حرف آخر من... ازتون خواهش دارم تو این جور مواقع و اوضاع هوای سایت دارها و مشتری هاتون رو داشته باشید.ممکنه چند روزی به دردسر افتاده باشند و حتی برای حساب کتاب به دردسر بیفتند.یک ضره وجدان کاری داشته باشید به آنها هم حق بدید و قوانین رو روی وجدان نندازید.. الان اخبار رو نگاه کنید مازندران و گیلان به کل زیر برف هستند.بقیه شهرها هم خیلی جاها مشکلات دارند.این مشکلات به زودی حل میشه اما تا رفعش کمی با وبمسترها و سایت دارها همکاری کنید..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)