-
September 19th, 2013, 18:04
کمک در مورد ست کردن dns و ای پی در دایرکت ادمین
س لام خسته نباشید.
عزیزان بنده سرورمو کلا با یه بک اپ کلی از همه اطلاعات اپاچی سیستم لاینسس مای اس کیو ال و کانفیگ ها که پشتیبانی گرفته و اورده روی سرور جدید پیاده کرده
اما مشکلی که بود اومده اینه که دی ان اس ها که ست کرده 4 روزه کار نمیکنند و توی پنل دایرکت ادمین قسمت ریسلر ها و یوسرها ای پی دی ان اس همون ای پی قبلی سرور می باشد که اجازه نمیده دی ان اس ست بشه و بنده هم بلد نیستم این ای پی رو به ای پی جدید تغییر دهم
لذا ما فکر کردیم اگر دی ان اس را به دی ان اس جدید تغییر دهیم مشکل رفع میشود ولی بعد از چند روز هیچ کس نتوانسته بهم کمک کنه و این مشکل رو رفع نماییم و الان متوجه شدم که ای پی های سرور قبلی روی دامین ها تنظیمه و اجازه نمیده سایت ا باز شوند
و در سرور 2 تا دی ان اس یمی قبلی و دیگری جدید و دو ای پی قبلی و جدید ست می باشد که دی ان اس ها با قبلی کار میکنند و بنده میخوام تغییر بدم با دومی کار کنند یعنی با ای پی جدید کار کند ولی بلد نیستم
لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه هزینه ش هم می پردازم تا سرور ما سایت های ما باز شوند البته یک نفر از استادان اومدن فاکتور دادن پرداخت کردم ولی ایشون بعد پرداخت مشکل ما را رفع نکرد و تا الان سایت های ما بسته می باشند و پشتیبانی خوده سرور هم انگار با زنش رفته ماه عسل که نه تو یاهو ج میده نه تو سایتش بعدشم ادعا داره که سرورو کامل اورده و مشکلی نیستو فقط ای پی دی ان اس رو تو ایرانیک ست کنید مشکل رفع میشه ولی ایشون خبر ندارند که ای پی سایت ها و دی ان اس ها با دی ان اس و ای پی قبلی تو سیستم ثبت شده است
خواهشمندم اگه کسی میتونه به ما کمک کنه با تشکر
-
-
September 19th, 2013 18:04
# ADS
-
September 19th, 2013, 18:31
عضو انجمن
پاسخ : کمک در مورد ست کردن dns و ای پی در دایرکت ادمین
باسلام
اینم کار مربوط به پنل دامنه است اطلاعات پنل پنل دامنه رو بفرستنید برای من
و ای پی سرور جدیدتون
-
-
September 19th, 2013, 18:39

نوشته اصلی توسط
royl
باسلام
اینم کار مربوط به پنل دامنه است اطلاعات پنل پنل دامنه رو بفرستنید برای من
و ای پی سرور جدیدتون
برادر گرامی چه ربطی به پنل دامنه داره جوری حرف میزنی انگار من بچه م بلد نیستم یه دی ان اس رو ست کنم
نخواستم کمک شمارو
-
-
September 19th, 2013, 18:39
عضو دائم
با سلام
به کنترل پنل دامنه خود بروید، در قسمت Child Name Server ، دی ان اس و آی.پی جدید را درج کنید، سپس به قسمت Name Server بروید و دی ان اس ها را آنجا وارد کنید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
September 19th, 2013, 18:50

نوشته اصلی توسط
aligoli
با سلام
به کنترل پنل دامنه خود بروید، در قسمت Child Name Server ، دی ان اس و آی.پی جدید را درج کنید، سپس به قسمت Name Server بروید و دی ان اس ها را آنجا وارد کنید.
اقای علی گلی دی ان اس هارو بنده تو ایرانیک درست ست کردم مشکل بنده همانطور که ذکر کردم از بک اپ کلی و جامعه هست که اوردن رو سرور یعنی همون دی ان اس و ای پی که برای سرور قبلی تعریف شده الان روی دامین در سرور باز وجود داره
اگر شما میتونید درست کنین بیام سایتتون بهتون تیک بزنم با هزینه ش هم میدم این دی ان اس مارو تنظیم کنین و ای پی دی ان اس رو به ای پی جدید سرور چنج کنید الان همه سایت ها روی ای پی قبلی ست شدند
-
-
September 19th, 2013, 18:56
عضو دائم
سلام
منظور شما این است، یک سرور دایرکت ادمین داشتید، از کل اکانت ها بکاپ گرفتید و سپس یک سرور جدید دایرکت ادمین خریدید و کل بکاپ ها را در سرور جدید ریستور نمودید.
سپس آی.پی های سرور جدید هم در دامین ست نمودید و تنها مشکل این است آن بکاپ هایی که ریستور نمودید ، آی.پی سرور قدیم را دارند، صحیح متوجه مشکل شما شدم ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2013, 19:03

نوشته اصلی توسط
aligoli
سلام
منظور شما این است، یک سرور دایرکت ادمین داشتید، از کل اکانت ها بکاپ گرفتید و سپس یک سرور جدید دایرکت ادمین خریدید و کل بکاپ ها را در سرور جدید ریستور نمودید.
سپس آی.پی های سرور جدید هم در دامین ست نمودید و تنها مشکل این است آن بکاپ هایی که ریستور نمودید ، آی.پی سرور قدیم را دارند، صحیح متوجه مشکل شما شدم ؟
بنده یه سرور مجازی داشتم بعد پشتیبانی گفتن میخوان همین سرورو تحویل دیتا سنتر بدن و این سرورو ما کلا همه چیشو تنظیمات کانفیگ دایرکت ادمین همه رو کلا انتقال میدیم به یه سرور دیگه و این کارو فقط ما بلدیم انجام بدیم یعنی آش رو با جاش ببریم روی سرور دیگه
حاالا ایشونم 3 روز پیش سریعا انتقال دادن وولی دی ان اسی هم که برای سرور قبلی تعریف کرده بودند و ای پی هم بهش داده بودند رو سرور جدید که ای پیش فرق داره با ریسلر ها و یوسرهای ما نمیسازه یعنی ای پی ها همون ای پی هایی قبلی هستن که تو عکس هم براتون نشون دادم
ولین ای پی های قبلی نمیزارند که سرور با دی ان اسی که جدید ساختم بالا بیاد سایت ها قطع هستید 4 روزه
-
-
September 19th, 2013, 19:07
اگر بنده خودم از دونه دونه ریسلر ها و یوسرها بک اپ میگرفتم میتونستم راحت ریستور کنم با ای پی جدید ولی این جناب پشتیبانی یه جوری سرورو منتقل کرده کلا همه چی اومده رو سرور جدید برنامه ها کانفیگ ها یوسرها
و الانم دوتا ای پی وجود داره یکی مال سرور قبلی و دیگری که ساختی ماله سرور جدید و همه ریسلر ها و یوسر ها با ای پی و دی ان اس قبلی کار میکنند
-
-
September 19th, 2013, 19:10
متاسفانه جناب عزیز میهن سرور خودشونم دو روز تشریف ندارند و فرمودند ما کارمون رو درست انجام دادیم همه چی اومده رو سرور جدید ولی بنده امروز متوجه شدم تو دایرکت ادمین یوسرها و دی ان اس ها با سرور قبلی همخوانی داره و با ای پی سرور فعلی کار نمیکنند
-
-
September 20th, 2013, 03:28
عضو دائم
مشکل شما بررسی و رفع گردید. (رایگان)
شرکت "
[پشتیبانی
تیکت] با
[پشتیبانی
-