سلام دوستان.
من میخوام یه سایت مشابه سیستم های پاپ آپ بزنم. می خوام از همون شروع سایت درگاه داشته باشم.
با این شرایط میتونم درگاه مستقیم بگیرم؟ یا مجبورم از درگاه های واسط استفاده کنم؟
واسه این مدل سایت ها نماد الکترونیک میدن ؟
سلام دوستان.
من میخوام یه سایت مشابه سیستم های پاپ آپ بزنم. می خوام از همون شروع سایت درگاه داشته باشم.
با این شرایط میتونم درگاه مستقیم بگیرم؟ یا مجبورم از درگاه های واسط استفاده کنم؟
واسه این مدل سایت ها نماد الکترونیک میدن ؟
درمورد درگاه بانک :
برای گرفتن درگاه بانکی مستقیم نیاز به ثبت شرکت دارید و باید مدارک شرکت رو به بانک تحویل بدید. پس بهتره که از درگاه های واسط استفاده کنید.
----------------------------------------------------
درمورد نماد الکترونیک :
اگر داخل سایت eNamad برید لیست سایت هایی که بهشون نماد تعلق نمیگره رو زده و میتونید ببینید که به چه نوع سایت هایی نماد نمیدن.
هرچه پیش آید خوش آید...
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام
در مورد درگاه مستقیم ، من شنیدم ک اگه کپی سند خونه رو به بانک ملت ( به پرداخت ) بدید بهتون درگاه مستقیم می دن! البته این مال قبل این بود ک الزام بر وجود نماد باشه!
ثبت شرکت هم آنچنان پیچیده و سخت نیست ، هزینه ی 120 هزار تومن و اعلام سهامی خاص می شه ثبت کرد
نماد الکترونیکی هم باید یه شماره ی ثابت بهشون بدی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)