سلام
ایا این امکان وجود که در Exsi پورت رو برای ماشین ها مثلا رو 300 مگ لیمیت کرد که کیفیت پورت نیاد پایین و همه در یک حد ازش بتونن استفاده کنن؟؟
سلام
ایا این امکان وجود که در Exsi پورت رو برای ماشین ها مثلا رو 300 مگ لیمیت کرد که کیفیت پورت نیاد پایین و همه در یک حد ازش بتونن استفاده کنن؟؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
قابلیت : (نمایش خواننده ها)
5 نفر از کسانی که ادعای برای خودشون دارند دقیقا این پست رو نگاه کردن ولی یک نفر به کانفیگ روتر میکروتیک اشاره نکردهداشن فنی؟
خواهشا هزینه بگید اگز هزینه ایه![]()
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
با سلام،
از vSwitch می تونید انجام بدید، برای شما طی تصویر ارسال شد.
vSwitch.png
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
تشکر میخواستم از طریق روتر میکروتیک این کار رو انجام بدم
ولی 5 تا vSwitch تعریف کردم طبق اون ها سرعت هارو لیمیت کردم(جز این روش روش جدید میخواستم)
اساسا کاری که شما میخواهید انجام بدهید اشتباه است. چون تصور اشتباه از ماجرا دارید. مگر ip شما بین ماشین ها شر هست که میخواین لیمیت کنید مصرف هر ip را ؟
این کار فقط زمانی مناسب است که شما یک شبکه لوکال ایجاد کرده باشید و یک سری سرور هستند که همگی شبکه شده اند اما به صورت غیر مستقیم به اینترنت وصل باشند، نه زمانی که ماشین های مجازی شما ip اختصاصی خودشان را دارا هستند.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
درود فکر کنم از قسمتconfiguration----->network مشکلی وجود نداشته باشه بتونید اوکی کنید
دوستان منظور من را بد متوجه شدند.
من جواب سوال را ندادم، منظورم این بود که:ایا این امکان وجود که در Exsi پورت رو برای ماشین ها مثلا رو 300 مگ لیمیت کرد که کیفیت پورت نیاد پایین و همه در یک حد ازش بتونن استفاده
نیاز به لیمیت کردن نیست مگر بحث شبکه داخلی (بین خود ماشین های مجازی) مطرح باشد.که کیفیت پورت نیاد پایین
اگر نه در مورد راه حل که دوستان چند مورد اشاره کردند.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)