سلام
یه چن تا سوال داشتم
چطوری میتونم به هاستینگم دی ان اس های بیشتری اضافه کنم؟ مثلا : ns12.aaaa.com , ns13.aaa.com
سوال بعدیم اینه که چطوری میتونم رمز whm رو تغییر بدم؟
باتشکر
سلام
یه چن تا سوال داشتم
چطوری میتونم به هاستینگم دی ان اس های بیشتری اضافه کنم؟ مثلا : ns12.aaaa.com , ns13.aaa.com
سوال بعدیم اینه که چطوری میتونم رمز whm رو تغییر بدم؟
باتشکر
سلام عزیز اگر میخواین دی ان اس بیشتر اضافه کنید کاری نداره مثل تنظیم دی ان اس های دیگه هست!
برای تغییر رمز Whm هم باید از سی پنل اقدام کنید در واقع رمز whmرمز همون cpanel شماست!
در پنل whm اضافه میشود
رمز whm رمز هاستی است که براتون هاست تعریف شده بعضی شرکت ها هاست برای یوزر تعریف میکنند
مثل اینکه سوال اول ایشون رو متوجه نشدید !
گفتن مثلا ns4 و 5
در صورتی که WHM فقط 2 تا فیلد داره !
سوال اول میتونید خودتون اضافه کنید
ای پی مورد نظر رو به ساب دامینی که میخاین وصل کنید
سوال دوم هم رمز whm و cpanel شما یکی هست
میتونید از cpanel عوض کنید
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
سلام
ممنون از همتون
ولی کامل به سوال اولم توجه نکردید
دی ان اس هایی که من دارم اینه ns1.aaa.com و ns2.aaa.com
ولی من میخوام این دی ان اس ها رو هم داشته باشم ns3.aaa.com و ns4.aaa.com
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام
معمولا زمانی که به سرویس دهنده تون خبر بدید برای شما دی ان اس های مورد نظرتونو در هر تعدادی که باشه اضافه میکنه
اما اگه خودتون میخواید اضافه کنید اول پنل دومینتونو چیلد هاشو کریت کنید
بعدش وارد cPanel و قسمت Advanced Dns Zone Editor هر چند تا که دلتون میخواد میتونید بسازید
عصر بخیر
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)