با سلام من از سیستم whmcs استفاده میکنم اما ب خاطر اینکه کافینگ سایت utf-8 است یه ماژول پیامک نصب کردم همه چی رو تو تنظیمات ماژول ؟؟؟؟؟؟ نشون میده
خوب چطوری میتونم utf-8 بردارم ؟؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
با سلام من از سیستم whmcs استفاده میکنم اما ب خاطر اینکه کافینگ سایت utf-8 است یه ماژول پیامک نصب کردم همه چی رو تو تنظیمات ماژول ؟؟؟؟؟؟ نشون میده
خوب چطوری میتونم utf-8 بردارم ؟؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
فایل های ماژول پیامک را با نرم افزار notepad++ بازکنید و از منوی بالا encoding رو بر روی uft-8 whit out BOM قرار بدید در اخر سیو کنید و مجدد فایل هارو داخل هاست آپلود کنید .
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام مطمئنید مشکلی پبش نمیاد ؟؟؟؟
دسترسی بدم ؟؟؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در فایل کانفیگ بجای $mysql_charset = ‘utf8′; قرار بدید $mysql_charset = ‘utf-8′;
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)