-
March 24th, 2013, 20:26
سوالی در باره رانژه کردن خط تلفن
سلام
من الان ای دی اس ال دارم و خط تلفن هم رانژه هست، اگه بخواهم شرکتی را که الان ازش اینترنت می گیرم عوض کنم دوباره باید خط تلفن را رانژه کنم؟! یا این که نیازی نیست؟
-
-
March 24th, 2013 20:26
# ADS
-
March 24th, 2013, 20:28
پاسخ : سوالی در باره رانژه کردن خط تلفن
سلام
باید هزینه رانژه را مجدد پرداخت کنید
-
-
March 24th, 2013, 20:29
عضو دائم
مگه خودتون رانژه می کنید؟
شما باید درخواست لغو سرویس قبلی را بدهید بعد از شرکت جدید خرید کنید. خودشون این کار ها را می کنند و اگر منظور شما هزینه اش است بله باید پرداخت کنید.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2013, 20:32
خوب اگه سرویسی را که الان دارم لغوش نکنم و اون یکی را بگیرم بازهم باید رانژه بشه یانه؟
-
-
March 24th, 2013, 20:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
JAVAD75
خوب اگه سرویسی را که الان دارم لغوش نکنم و اون یکی را بگیرم بازهم باید رانژه بشه یانه؟
تا این یکی لغو نشه اون یکی نصب نمیشه. البته ممکنه شرکتی که شما ازش خرید می کنید خودش درخواست لغو سرویس قبلی و نصب سرویس جدید را به مخابرات بدهد و شما اصلا متوجه نشوید اما هزینه باید پرداخت شود.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2013, 01:51
نامه جمع آوری رانژه شرکت قبلی رو میبرید مخابرات. بعد از جمع آوری ، از شرکت جدید درخواست سرویس میدید.
-
-
March 25th, 2013, 03:06

نوشته اصلی توسط
itjavani
نامه جمع آوری رانژه شرکت قبلی رو میبرید مخابرات. بعد از جمع آوری ، از شرکت جدید درخواست سرویس میدید.
نامه ای لازم نیست جایی برده بشه شما فقط با طرف ها و شرکت ها در ارتباطی نامه جمع اوری رانژه هم من ندیدیم کسی دست خود مشترک بده بره خودش انجام بده!!!
-
تعداد تشکر ها ازk1ll3revil به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2013, 15:09
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
k1ll3revil
نامه ای لازم نیست جایی برده بشه شما فقط با طرف ها و شرکت ها در ارتباطی نامه جمع اوری رانژه هم من ندیدیم کسی دست خود مشترک بده بره خودش انجام بده!!!

دوست عزیز زمانی که اطلاعات کافی در اختیار ندارید با اطمینان مطلبی را بیان نکنید.
اتفاقا در برخی استان ها به دلیل سخت گیری مخابرات مبنی بر حضور مالک خط برای رانژه کردن خط . شرکت های ارائه دهنده پس از تکمیل فرم آنرا به مشتری تحویل می دهند تا با مدارک شناسایی به امور مشترکین مخابرات تحویل دهند. البته این فرآیند در استان تهران و برخی شهر های بزرگ مانند اصفهان و مشهد و .....توسط شرکت انجام می شود !
-
-
March 25th, 2013, 17:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
raminn
دوست عزیز زمانی که اطلاعات کافی در اختیار ندارید با اطمینان مطلبی را بیان نکنید.
اتفاقا در برخی استان ها به دلیل سخت گیری مخابرات مبنی بر حضور مالک خط برای رانژه کردن خط . شرکت های ارائه دهنده پس از تکمیل فرم آنرا به مشتری تحویل می دهند تا با مدارک شناسایی به امور مشترکین مخابرات تحویل دهند. البته این فرآیند در استان تهران و برخی شهر های بزرگ مانند اصفهان و مشهد و .....توسط شرکت انجام می شود !
عجب 
من که هرکار میکردم نامه رو نمیدادن بهم
6 روز بدرن نت بودم آخر رفتم قسمت mdf مخابرات یکم سروصدا :دی کردم سر 5 مین از شرکت جدید رانژه کردن برام.
استارتر هم اگه میخوای کارت سریع انجام بشه بعد از اینکه مطمئن شدی نامه جمع آوری رفته مخابرات برو بگو 3 روزه الافم !
وگرنه تا ممکنه تا 1 هفته واقعا الاف بشی
-
تعداد تشکر ها ازleonr2 به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2014, 13:46
باسلام خدمت دوستان
بنده مودمی دارم که رو خط اینترنت 256 نتصل است
جدیدا روی خط دیگر اینترنت 512 گرفتم زمانیکه خط جدید را به مودم وصل میکنم
اتصال برقرار نمیشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
-