-
-
-
May 24th, 2010 08:34
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : سرور ایران
به نظرتون سرعت پورت کم نبود؟
-
-
عضو انجمن
سرعت پورتت چنده؟ من با 1 مگ بیشر از 80 تا نکشیدم اوریجشم رو 60 بود. میانگین پینگیتم 222 بود که برای داخل جالب نیست زیاد بایدزیر 150 اینا باشه. ولی سرعت لودت با این حال خوبه. توی پینگهات پینگ 130 و 150 هم زیاد داشتی
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
-
عضو انجمن
بخاطر پینگ بالا و پورت کمی که داره اصلا نمیصرفه . چقدر خریداری کردی ؟
-
-
عضو انجمن
ببین واسه هاستینگ ساده ( دانلود و فایل هاستینگ نباشه ) به نظر من همین سرعتیم که داره شاید زیاد هم باشه! چ.ن فط میخوان page باز کنن دیگه. کار خاصی ندارن
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CmanDesign
این چه حرفیه ، با این سرعت حتی یه پنل هم نمیشه راحت نصب کرد ، هاستینگ

سلام ممنون از راهنمایی هاتون دوست عزیز پنل نصب هست. برای فایل و دانلود هم قرار نیست استفاده بشه. فقط صفحه قراره لود بشه.
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
سرعت پورتت چنده؟ من با 1 مگ بیشر از 80 تا نکشیدم اوریجشم رو 60 بود. میانگین پینگیتم 222 بود که برای داخل جالب نیست زیاد بایدزیر 150 اینا باشه. ولی سرعت لودت با این حال خوبه. توی پینگهات پینگ 130 و 150 هم زیاد داشتی
والا من از خوده سرور دانلود میکنم تا 220 هم میکشه .
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن
این سرور 4 گیگ رم - سی پی یو 3 فول و 320 گیگ هارد داره . ماهیانه چقدر ارزش داره با این وضعیتی که دیدید؟
-
-
May 24th, 2010, 16:49
عضو دائم
وقتی نتونین فایل آپلود کتید داخل سرور هارد320 چه فایده ای داره؟
-