با سلام
بنده یه سایت بازی آنلاین (تراوین ) راه اندازی کردم و حالا به یک سرمایه گذار جهت تبلیغات نیازمندم.
هاست + اسکریپت + دامنه + درگاه (Paypal)
همه چیش جور شده و فقط نیاز به تبلیغات داریم.
درضمن این سایت برای کشور های خارجی راه اندازی شده...
با سلام
بنده یه سایت بازی آنلاین (تراوین ) راه اندازی کردم و حالا به یک سرمایه گذار جهت تبلیغات نیازمندم.
هاست + اسکریپت + دامنه + درگاه (Paypal)
همه چیش جور شده و فقط نیاز به تبلیغات داریم.
درضمن این سایت برای کشور های خارجی راه اندازی شده...
ویرایش توسط shahab.qadiri : January 14th, 2014 در ساعت 10:10
شرایط همکاری رو بفرمایید.
تو یاهو پی ام دادم.
بالا باش
میتوانیم برای همکاری به شما سرور از ایران آمریکا و اروپا ارائه بدید که بتوانید سر و سامانی به سرورهای خودتان بدهید ، میتوانیم برای یک یا 2 ماه رایگان به شما آفری دهیم لطفا سایتتون و بازدیدتون م ترافیکتون را اعلام کنید
پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
بنده میتونم فقط هاستینگش رو تامین کنم در صورتی قبول دارید بگید ! سپاس
شرایط رو بفرستید
شرایط رو برای من پ.خ کنید شاید راه انداختیمچند وقتی بود در فکرش بودم که سایت بازی انلاین بزنم به نظرم بهتره از سرور مجازی استفاده کنی چون فشار به سرور میاد
بازی های آنلاین سود خوبی دارن طوری که سایت من بعد 4-5 ماه داره به یه میلیون میرسه در ماه مهم اسکریپته که چقدر باگ داشته باشه
من نزدیک یک ماه رو نسخه رایگان تراوین وقت گذاشتم و بیش از 10 ها باگ ازش گرفتم باش سایت
irtravian.net رو زدم
بعد روش کار کردم دوباره بازی جدید دادم بیرون
solte.ir
اسکریپت تراوین رو هم برا فروش هم گذاشتم تو سایت
7tarrah.ir
شما هم دقیقا بگید هدفتون چیه و از اینکه گفتید برای کشور خارجی ایجاد شده چجوریاست
من سایت زیاد دارم شاید همکاری کردیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)