با سلام.
دوستان عزیز من میخوام سرویس نامحدود adsl بگیرم،از اونجایی که 3 سال شهر خودم(اهواز) نبودم،و تو این مدت در آمل از سرویس شاتل استفاده میکردم که در ادامه میگم.... الان هم که برگشتم اهواز همه وایمکس گرفتن از دوستانم!! و خودم هم تست کردم اصلا سرعتش راضی نبودم.
به دلیل همین خواستم از دوستان کمک بگیرم که کدوم سرویس دهنده در حال حاضر بهتر است...
با توجه به اینکه من مصرف بالایی در دانلود دارم،مجبورم که سرویس نامحدود بگیرم....سرویس های محدود و تست کردم تو این مدت(شاتل) با اینکه در طول روز سرعت قابل قبولی داشتن ولی با توجه به محدود بودن نمیشد زیاد دانلود کرد وگرنه باید هزینه ایی بالایی پرداخت کرد،در ساعات رایگان شب هم که بعد از یه مدت سرعت میکشید پایین.
الان که سرویس های نامحدود و بررسی میکردم در سایت شرکت ها به چند نکته برخوردم:
پار س آنلاین: برای مثال سرویس 256 نامحدود،45 هزار تومان در ماه... که در طول 1ماه 20گیگ حجم دانلود با سرعت 3مگابیت! ارائه میدهند و میگن که در این دوره وقتی 20گیگ تمام شد،سرعت دانلود به سرعت معمولی ضریب 1 به 8 برمیگرده.
شاتل: برای مثال همین سرویس 256 نامحدود،43 هزار تومان... که این سرویس و خودم داشتم و سرعت بالایی داشته در طول روز ولی بدون هیچ گفته ایی و مشخص کردن حدی! با توجه به تجربه هایی که کردم و با توجه به سرعت سرویسی که میگیریم، برای این سرویس چیزی حدود 30-40 گیگ که دانلود کردم،سرعت در حد لالیگا کم شد!!! حتی گوگل هم باز نمیکرد!! و به من گفتن چون مصرف پیوسته داشتم اینطوری شده و گفتن درست میشه به شرطی که 1-2 هفته کلا دست نزنم بهش!!! فقط در حد پیچ باز کردن باشه و دانلود و تعطیل کنم!!! اون حجم هم من توی 15-18 روز دانلود کرده بودم!
آسیاتک هم که همین 256 نامحدود و به 3 صورت ارائه میده که بهترینش طلایی است که 8 گیگ سرعت بالا میده و بعدش میشه همون 25 سرعت!!!!
های وب هم که این سرویس و 42 تومان ارائه میده!
از دوستان خواهش دارم که راهنمایی کنند که کدوم سرویس بهتر است و سرعت بالا و مستمرتری ارائه میده...چون من فقط شاتل و تجربه کردم،پارس آنلاین هم تقریبا 7 سال پیش تجربه کردم که اون زمان کلا خیلی همه چیز فرق داشت،آهنگ های توی نت ogg بودن برای مثال!!!
بعضی ها میگن آسیاتک و های وب سرعت بالایی دارن و ... نمیدونم یعنی بالاتر از شاتل و پارس آنلاین؟!
با تشکر.