-
November 13th, 2013, 04:12
افت سرعت لود ( آنلاین زیاد )
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
عزیزان بنده یک اسکریپت نوشتم که موضوعش رو بهتره نگم اینجا، الان مشکلی که دارم اینه که تعداد آنلاین ها که بالا میره مشکل افت سرعت پیدا میکنم
تحقیق کردم و فهمیدم که مشکل از دیتابیس (INDEX و KEY) و فراخوانی کوئری ها در PHP هست که باعث افت سرعت لود میشه.
من 1 سال و نیم وقت گذاشتم پای این اسکریپت و حالا خسته شدم دیگه، تجربه ی کافی هم در زمینه MySQL ندارم
خواستم ببینم کسی هست کمک کنه اسکریپت رو OPTIMIZE کنم و یا اینکه پروژه رو بگیره کار کنه روش و هزینه ی زحمتش هم دریافت کنه
-
November 13th, 2013 04:12
# ADS
-
November 13th, 2013, 20:35
پاسخ : افت سرعت لود ( آنلاین زیاد )
پروژه تو ی جا آپلود کن دسترسی بده کدها شو ببینم چیکار میشه کرد
-
تعداد تشکر ها از dexin به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 22:22
عضو انجمن
چند نوع ایندکس گذاری توی دیتابیس های مای اس کیو ال داریم که اینا بیشترین استفادرو دارن
برای بالا بردن سرعت سرچ های متنی از fulltext استفاده میشه که نتیجه به زیر 0.5 ثانیه میرسه
ایندکس گذاری از نوع key یا همون آی دی هم هست که سرعت انتخاب یک رکوردو به 0.001 میرسونه البته خیلی بستگی به cpu و منابع سرور داره
مطالب زیادی هست توی نت بگردی پیدا میکنی خیلی بحث شیرینی هم هست
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 22:33
عضو انجمن
از InnoDB استفاده کن, سیستم کش براش بنویس, اطلاعات غیر ضروری جای دیگه نوشته بشه نه دیتابیس و یه سری روش های دیگه که کلا میزان ارتباط با دیتابیس رو به حداقل برسونید
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 23:13
اسکریپت مال چی هست ؟
من میتونم براتون اوکی کنم
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2013, 03:47

نوشته اصلی توسط
dexin
پروژه تو ی جا آپلود کن دسترسی بده کدها شو ببینم چیکار میشه کرد
مشکل حل شد.

نوشته اصلی توسط
be099
چند نوع ایندکس گذاری توی دیتابیس های مای اس کیو ال داریم که اینا بیشترین استفادرو دارن
برای بالا بردن سرعت سرچ های متنی از fulltext استفاده میشه که نتیجه به زیر 0.5 ثانیه میرسه
ایندکس گذاری از نوع key یا همون آی دی هم هست که سرعت انتخاب یک رکوردو به 0.001 میرسونه البته خیلی بستگی به cpu و منابع سرور داره
مطالب زیادی هست توی نت بگردی پیدا میکنی خیلی بحث شیرینی هم هست
ممنون از کمکتون بیشتر از کلیدهای BTREE استفاده کردم توی فیلدهایی که زیاد فراخوانی میشن، مشکل برطرف شد و سرعت واقعا میتونم بگم 3 برابر شد و الان 800ms لود میکنه و هنوزم البته جای کار داره
سپاس
-
-
November 14th, 2013, 03:52

نوشته اصلی توسط
yastheme
از InnoDB استفاده کن, سیستم کش براش بنویس, اطلاعات غیر ضروری جای دیگه نوشته بشه نه دیتابیس و یه سری روش های دیگه که کلا میزان ارتباط با دیتابیس رو به حداقل برسونید
همه ی موتورها InnoDB هستن، سیستم کش قبلاً استفاده شده برای مواردی که 1 بار لود اونها توسط یک کاربر تا 1 ساعت میتونه برای دیگران کش بشه، دیتابیس کارش همینه که اطلاعات سنگین رو نگه داره مخصوصاً MySQL که از قدرت پردازش خیلی بالایی برخوردار هست
با سپاس

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اسکریپت مال چی هست ؟
من میتونم براتون اوکی کنم
اسکریپت بازی آنلاین هست
مشکل رفع شد
لینک سایت: TRAVION - تراوین - بازی اینترنتی - رومیها، گولها و توتنها
عزیزانی که مشکلی مشابه دارن بیخودی دنبال راه کارهای سخت و ارتقاء سرور و این حرف ها نگردند...
در مرحله اول حتماً حتماً به ایندکس گذاری دیتابیس و تیبل هاتون توجه کنید، اگر تخصصی ندارید جستجو کنید و اگر به نتیجه نرسیدید حتماً کار رو دست کسی که بلد هست بسپارید
index و key ها خوب هستند اما توجه داشته باشید که اگه زیاد باشن ممکنه تاثیر عکس داشته باشند و سرعت پردازش کوئری های شمارو کاهش بدن
پس دقت کنید
-
-
January 10th, 2014, 20:16
عضو انجمن
-
-
January 15th, 2014, 15:13
من یه سایت دارم در اصل یه اسکریپت هست که حجمی هم نداره ولی موقع بالا اومدن خیلی طول میده
-