با سلام میخوام ببینم اگه یه سرور بخریم و فروش سرور مجازی بکنیم ضرر داره توش؟ ضرر ممکنه بکنیم توش؟ ریسک داره یا نه؟
با سلام میخوام ببینم اگه یه سرور بخریم و فروش سرور مجازی بکنیم ضرر داره توش؟ ضرر ممکنه بکنیم توش؟ ریسک داره یا نه؟
هرکاری ریسک خودش رو داره
ببینید من میخوام بفروشم . پولش از یکی دیگست فروشش با من میخوام ببینم فایده داره؟ پول بنده خدا هوا نمیره؟
نکته اول سنجش میزان نیاز مشتری هست ، در حال حاضر بازار خیلی اشباع هست ولی با این وجود اگه قیمت پایین تر بدین یا مثلا هارد ssd ارایه بدین شاید بتونین بهتر کار کنین.
سلام
هرکاری همینجور که دوستمون گفتند ریسک خودش رو داره
برای هر کار تبلیغات نیاز است
هزینه تبلیغات رو در نطر بگیرن
و همینجور که دوستمون گفتند باید قابلیت هایی داشته باشین که مشتری به سراغ شما بیاد
مانند هارد ssd
و قیمت پایین
همچنین برای این کار نیاز به مهارت های مختص به خود را دارد
موفق باشین
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
به تجربه و سرمایه ی شما بستگی داره.اول باید تجربه کافی رو داشته باشید و دوم یک سرمایه ای هم برای تبلیغات نیاز دارید چون بدون تبلیغات فروشی هم در کار نیست! و سوم باید چندین نفر به طور شریکی باشید مثلا طراح گرافیک،کدنویس ، پشتیبانی هاست و ... چهارم باید کار با عنوان کنترل پنل ها رو یاد داشته باشید و چندین نکته دیگر
ببینید میگم که من خودم سرمایه ندارم هزینه ی سرور هم کس دیگه میده و این که تبلیغات نمیتونیم بکینم و اینکه سایت من توی 19 کلمه صفحه اول هست و دوتا از کلماتش به عنوان مثال : وی پی اس و وی پی اس ارزان هست همینا کفایت میکنه به جای تبلیغ ؟ و اینکه اگه قیمت هارو 19 تومن بدیم به عنوان مثال رم یک گیگ میخرن؟
چطورسرمایه گذارتون حاضر بدون تجربه شما با شما مشارکت کنه ؟
گفتم کخ تجربشو دارم . من حرفی نزدم که تجربه ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)