سلام
دیروز یه سرور مجازی خریدم این سرور فقط یه لینوکس sentos روش نصب بود از دیروز هر چی ازمایشه رو این بدبخت تست کردم حالا میخوام مثلا ریسور کنم به قولی به تنظیمات اصلی کارخونه برگدونم چی کار کنم؟![]()
سلام
دیروز یه سرور مجازی خریدم این سرور فقط یه لینوکس sentos روش نصب بود از دیروز هر چی ازمایشه رو این بدبخت تست کردم حالا میخوام مثلا ریسور کنم به قولی به تنظیمات اصلی کارخونه برگدونم چی کار کنم؟![]()
ممنون یه سوال دیگه من میخوام از وب سرور Nginx استفاده کنم اول باید وب سرور نصب بشه یا کنترل پنل ؟ کنترل پنل هم میخوام kloxo باشه
اول باید کنترل پنل نصب کنید و بعدش وب سرور رو میشه تایین کرد برای نصب
کلوکسو ام ار نصب کنید که کارتون راحت تر باشه و ساپورت انجینکس هم از اولویت هاشه
سلامبگید براتون او اس ریلود کنن.اول هم کنترل پنل رو نصب کنید بعد میتو نید وب سرور مورد نظرتون رو نصب و کانفیگ کنید
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
کلوکسو برا سایت چتروم گزینه مناسبیه؟
راستش دایرکت ادمین لیسانس میخواد بخاطر همین کلوکسو میخوام نصب کنم که هزینمون بیاد پایین
بله مشکلی ندارد ولی اگر امکانش هست براتون بهتر هست با نصب کنترل پنل خودتون رو با مصرف بیشترمنابع درگیر نکنین و بدون کنترل پنل چت رومتون رو راه بندازین
همکار عزیز نحوه نصب کلوکسو رو لینک دادن که برای نصب کلوکسو ام آر باید از این گزینه استفاده کنید
http://blog.shineservers.com/how-to-...tafa-ramadhan/
با تشکر
ویرایش توسط ULTRAWEB : January 4th, 2014 در ساعت 16:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)