سلام همگی خسته نباشید
من حدود 6ماه پیش یه whmcs نصب کردم نسخه 5.0.3 حالا هرکار میکنم نمیتونم به ورژن های بالاتر ارتقا بدمش
راه های که دوستان قبلا گفتنو رفتم ولی عمل نکرد
whmcs نال شده هست
کسی میدونه چطوری میتونم ارتقا بدم به نسخه های بالاتر؟؟
سلام همگی خسته نباشید
من حدود 6ماه پیش یه whmcs نصب کردم نسخه 5.0.3 حالا هرکار میکنم نمیتونم به ورژن های بالاتر ارتقا بدمش
راه های که دوستان قبلا گفتنو رفتم ولی عمل نکرد
whmcs نال شده هست
کسی میدونه چطوری میتونم ارتقا بدم به نسخه های بالاتر؟؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
این کارو کردم ولی جواب نداد
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
مراحلو میرم بعد که تموم میشه دوباره اینو میاره
Welcome to WHMCS!
Before you can begin using WHMCS you need to perform the installation procedure. Click here to begin...
ویرایش توسط uoogle : January 11th, 2014 در ساعت 14:16
از یه نسخه دیگه استفاده کنید اگه مشکل داره
فایل های whmcs جدید رو آپلود کنید و نصب کنید
من خودم چند روز پیش دقیقا whmcs خودم رو از 5.0.3 به 5.2.14 آپدیت کردم
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
عزیز پس از ریپلیس فایل ها به این مسیر برید
adress.com/install/install.php
سپس تیک رو بزنید و آپگرید کنید
همین
تا حالا سه نسخه رو تست کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)